Tetiba tersuka MERAH eh! | Julia Johari
Booking.com

Tetiba tersuka MERAH eh!


Aku baru perasan yang aku suka warna merah atau marron...eh bukan pembawakan ye i cuti solat today hehe aah lately lah nampak warna shawl merah kaler campur-campur i beli...ntah tetiba suka...pakai je lah banyak kali pun merah tu i bukan diva nak kena hari-hari beli baju baru ehehe

Merah & Spek Mata!
Kemain dalam kereta sekarang nak pakai spek u olss...yelah baru julia tau betapa selesanya bawa kereta atau duduk sebelah jadi passenger guna spek mata ni...julia beli kt Aeon Big Wangsa Maju je...ala murahh je janji tak ada power yang memeningkan...yang bestnya ia boleh protect mata julia dari silau dan sinaran cahaya matahari terik...i likeeeeee it very much...mana-mana mesti ada dalam handbeg wajib...


Kisah 3 hari sebelum raya ritu, bawa 2 hero pi salon rambut mamak je...murah dan bestnya gaya rambut macam salon mahai...air tangan mamak ni aku suka...dah setahun lebih mai tiap-tiap bulan kat area Sri Gombak je...sampai dah kenai abam Qi...hehehe

Depan ni abam Qi...hujung sana Walid Qi...depa dok la bagi tau mamak tu nak potong gaya rambut raya macam mana kan...julia dok dengar jelah...almaklumlah kita pakai shawl aje...kiki




Siap dah set rambut raya abam Qi, cair hati mak tgk abam Qi tau aummm cium pipi byk2....style abam Beckam pacak tapi trim nipis...yelah nak balik kg cuaca panas...kang berpeluh2 simpan rambut tebal. Tekun betul baca komik upin ipin...tu sebab dia suka datang sini sebab ada komik haishhh.

Merah lagi hahahahaha....aku kalau pakai merah habis satu rumah aku selongkar nak matchingkan baju my 2 hero tu tau...rasa best pakai ala-ala tema sedondon sekali sekala...lipstik merah...mujur handbeg je tak merah...sekarang aku tengok karpet merah aku pun teringin nak beli...nampak cantik merah kikiki #gila


Pertandingan double chin sapa paling win...mujur dagu i runcing you hahahhaa #bluekkk!

Terbaru, aku borong set cadar king dekat aeon big kepong...ko tau cadar plain warna pe?
Of course MERAH! hahahhahaha masa nak tido berbunga-bunga hati bentang cadar baru warna merah tau kemahennn si juju ni pening aku hahaha mujur asben sporting layan wife dia gila merah yeyyy #hantumerah

15 comments:

  1. Amboi arambut Raya Qi! Angin tiup pun tak gerak ni sayang:)
    Merah memang menyerlah apa lagi kalau yg memakainya kulit putih melepak - tambah terserlah.

    ReplyDelete
  2. amboi rambut pacak qi...merah sesuai ngan juju sbb kulit juju putih cerah...

    ReplyDelete
  3. sama la ju..ada masa i suka gila dgn merah² ni...tu yg raya thn ni pakat pilih tema merah...dari jauh boleh nampak...hahaha melting i tgk abam qi dh besarrrrr...mcm matang sgt dh gaya belek komik tu...huhu

    ReplyDelete
  4. alaa ju orgnye putih, merah mmg masuk sgt.... terus stunning gitu akak tgk ju...

    kemain qi...kecik2 dah pandai hensem2..sok besar ni pening mak die nak pilih calun menantu ni ekekekeekekek...

    **selamat hari raya buat juju sekeluarga.... maaf zahir dan batin...mane tau ade tersalah kata sepanjang komen2 di blog masing2 kan heehehehehe....

    ReplyDelete
  5. Hahaha. Lepas ni makin bertambah lah koleksi baju, barang2 kaler merah kak Ju. Encemnya Qi dah nampak macam budak besar tuu. Heheh ;)

    Nani gi Quill City Mall hari sabtu baru ni. Heheh ;)

    ReplyDelete
  6. ank sy pun suka merah!! gaummm

    ReplyDelete
  7. Cantikkkkk nyer iye pakai merah !!!

    ReplyDelete
  8. orang putih melepak pakai merah mmg win tau
    akk pun suka sgt warna merah tau

    ReplyDelete
  9. wah rambut baru abang ensem pacak ye. btw kaler merah sesuai dengan Juju

    ReplyDelete
  10. merah ni sebenarnya dapat naikkan seri. Linda kalau pakai merah pun orang ckp nampak ceria sangat :)

    ReplyDelete
  11. merah ni sebenarnya dapat naikkan seri. Linda kalau pakai merah pun orang ckp nampak ceria sangat :)

    ReplyDelete
  12. tetiba je ke suka merah ni? hehe

    ReplyDelete
  13. comel sgt entri ni hehe
    lagi2 part selongkar 1 rumah nak matching2 kaler anak beranak haha
    sweet sangatt :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya julia..Ya Allah.. lama nya tak kesini..tengok2 dah bujang anak yer.. :)
    neway ju putih cerah.. cantik pakai merah..

    [mey lah beraya rawang ni]

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com