Mood Raya Dah Ke ? | Julia Johari
Booking.com

Mood Raya Dah Ke ?


erghhh...lemau sesak dada dengan batuk batuk haishhh...kadang-kadang bersin...kadang-kadang okey plak...tu kalau tetiba ada orang ajak...Julia JOM JALAN dan dan batuk tu tetiba hilang sepi sendu tak kedengaran...yang dengar lagu hari raya je...ngeeeeeee

juju perasan...batuk juju ni dah nak masuk sebulan dah tak baik...macam-macam ubat dah makan...madulah...ubat batuklah...ingat nak kena jumpa doktor amik antibiotik pulak...yelah tak tahan dah rasa dada ni...xkan nak raya ni batuk memanjang kan...hmmmm *bertabahlah*

tinggal 6 hari lagi nak puasa kan...sekejap je...korang tak rasa sekejap ke weh...dulu masa mula nak start puasa alahaiiii lama ye nak raya...sekarang aku plak rasa huwaaa stop jam kejap...rewind balik hehe...yelah sejak boleh balik keje pukul 4 petang ni seronok pulak ye...sampai rumah pun awal...leh masak2...siap boleh tido kejap tunggu masa berbuka...



Kelmarin, suami wassup dah tukar sejumlah duit raya nak masukkan dalam sampul...tak masukkan lagi haishh...Jumaat malam la nak buat nanti...masukkan siap-siap senang...siapa nak duit raya cepat baris hehe

korang cuti raya bila ek?
juju esok last kerja...kira minggu ni dah start cuti mula hari Sabtu 2 Julai sampai 10 Julai...(9 hari) haaaa lama ko beraya ye julia, ape ko kutip duit raya ke pulang modal hahaha...kikiki tak de lah...cuti awal ingat nak pi tingkat sikit amal ibadat dekat surau area rumah tu...buat terawih dengan anak beranak...abam Qi julia suka bagi dia pakai baju jubah...takpe la dia x pandai solat lg...janji dia ada situ main-main langsir surau hehe

PELEPASAN KHAS DARIPADA BERTUGAS PADA
8 JULAI 2016 (JUMAAT) SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI 
 Klik ---> SINI

ni tengah taip ni pun terbatuk-batuk lagi...aduyaiii rasa nak letak paru-paru dekat luar pastu cungkil benda-benda tak sepatutnya kalau la bolehhhh....

eh korang lupa nak bagi tau...juju dah beli baju raya...ala simple je...baju mini kurung labuh...jadi ler...plain je u olls...so tengah nak menapak sabtu ni dekat jalan TAR cari shawl corak munga...kihkih...ada naik seri ye dok...tak ada lah tudung plain baju plain nanti sama plak dengan cat rumah hahaha #gurau

baju melayu anak settle...kasut raya anak beranak je belum beli...baju melayu suami ingat sabtu ni nak menapak kt Kamdar tu...harap ada lah warna seakan sama...malas nak tempah...sbb tak tau nak warna apa...tahun ni suami yang pilih...ju ikut je...

korang...makin lama makin surut pulak orang blogwalking ye...apa kome semua dah mood beraya ye...hahhaha

sama lah kita ! hihi...jom layan lagu raya sambil main bunga api yang selamat tu hehe...mari...puji memuji pada yang Esa...lalalalala

pssstttt...esok kemungkinan lah...nak habaq tapi malu...kalau ada rezeki depa nak terbitkan dalam Harian Metro...esok depa habaq...x tau betui ka dak kan...ntah2 tahun depan hahahha...esok selak2 eh paper metro kotttt laa kan mana tauu hehehe...x mau bagi tau...rahsia dengan rezeki Allah dulu hehehe

10 comments:

  1. thn ni mood raya tk brp sbb tk blk kampung..ry kt kl ...bj ry pn tkde bli pki mana ada je...blikn utk ankdara sorg tu je la...dh ujung2 nk dkt ry ni mmg cpt rs ms berlalu kn...thn ni pn tk tukar duit ry ...sbb duit ry thn2 sudah ada lg

    ReplyDelete
  2. selamat ari raye juju. kite pn cuti lama jgk. nk kelik besut. hehe

    ReplyDelete
  3. wahh..awal julia cuti ye..bila mula keje..baju raya akk dekat kak zulfa dah siap...dar selasa..tak sempat ambik..hari ni baru nk gi ambik..yeahhh

    ReplyDelete
  4. Mood raya belum sampai lagi juju..
    Tapi ada juga yg dah siap utk raya tu..
    Feling2 nak raya tu macam tak ada hahahha..

    Selamat hari raya buat juju sekeluarga..
    Hati-hati dijalan raya ye..
    Semoga selamat sampai ke destinasi..

    ReplyDelete
  5. Mood ada ke tak ada yg pasti raya dah dekat sangat dan memang akan tiba juga Ju
    Kakak pun baru dengar berita di radio tentang cuti 8hb.
    Mood blogwalking surut sebab sibuk buat persiapan rayalah Ju:)

    ps: kakak harap dpt baca kisah Ju di Harian Metro esok

    ReplyDelete
  6. kat opis ni pun dah mood raya.. kerja memang sipi-sipi jer buat.. ahahhaa.. dkna cuti raya sampai 13hb...lalalaaaaa

    ReplyDelete
  7. mcm mimpi pe cuti hr pelepasan tu, siap call sumber hahha
    yes yes cuti sakan lar juju
    nak wet raya cikit?

    ReplyDelete
  8. tak de mood lagi,bahan buat kuih tak terusik,husband malam raya baru start cuti n balik kg huhuuu...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com