Ephyra Skin Care Series PROMO RAYA ! | Julia Johari
Booking.com

Ephyra Skin Care Series PROMO RAYA !



Salam 1Malaysia semua...alohaa...salam ramadan, kali ini julia berbesar hati nak kongsikan kepada semua rakan-rakan dan masyarakat semua, ephyra sudah mengeluarkan Ephyra Skin Care Series yang meliputi 3 produk utama terdiri 
  1. EphyraSkinBar (pencuci muka), 
  2. EphyraSkinNano (Serum), dan terbaru
  3. EphyraSkinSnow (krim pelembab siang dan malam). 
Sebagai pengedar sah ephyra dari Ibu Pejabat Ephyra, julia berbesar hati nak beri kalian semua harga promo kaw kaw murah...yang nyatanya ramai nak FREE untuk hari raya kan...nak FREE POSTAGE kan kan....so julia nak bagi itu semua kepada anda sampai hari raya...yeyy!

Bagi yang belum pernah mencuba rangkaian ephyra, disarankan untuk membaca testimonial dibawah dulu...jangan risau semua produk keluaran ephyra adalah sah dan mendapat perakuan dari Kementerian Kesihatan Malaysia...

Harga loose seperti dibawah ye...





TESTIMONIAL 
Pukul 4 pagi tgh sahur bakal pelanggan ephyra wassup nak order set Ephyra Skin Care Series...alhamdulilah...berkat hujan di pagi hari 3 hari berturut-turut Allah bagi rezeki lagi siapa sangka menumpang rezeki anak selama ni...lagi banyak hadiah raya julia nak kasi bersama sampul angpaw raya ephyra kepada korang tau...grab it now sementara stok masih panas...





Ephyra Skin Care Series PROMO RAYA !

Ephyra Skin Bar
Ephyra Skin Nano
Ephyra Skin Snow

PROMO 3 produk RM140 ---> BEFORE RM155

Semestinya "FREE POSTAGE"

Anda Jimat Apa?
Jimat diskaun RM15
Jimat hadiah RM10
Jimat postage RM7

<<< Total Jimat = RM32 >>>


Pilih [1] HADIAH RAYA ANDA SEKARANG !

FREE 1 x BEG EKSKLUSIF EPHYRA 
atau
FREE 1 x PEN EKSKLUSIF EPHYRA 
atau
FREE 1 x BOX SOAP EPHYRA



WhatsApp atau Mesej 
013-6327 333
013-6327 333
013-6327 333


Order hari ini, esok pos laju, lusa terus dapat parcel, (kecuali sabtu ahad pos tak laju hehehe) nak raya mestilah cantik berseri kan kan kan...apa lagi simpan nombor ni dan wassup nanti leh dapat hadiah raya percuma yeyyy!

11 comments:

  1. Pandai Ju business
    Ephyra dah ada nama ramai dah yg menggunakannya.

    ReplyDelete
  2. julia, ingat nak order...kita pm tepi ye :)

    ReplyDelete
  3. Wahh ada promo sekarang siap dapat barang percuma lagi.

    ReplyDelete
  4. Salam..
    salam kenal dari saya jiwa tani

    ReplyDelete
  5. Rasa mcm memanggil2 soh beli.. Hehehe..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com