Pertama Kali Tempah Tiket Online Wayang GSC Sebab Nak Tonton Filem REDHA | Julia Johari
Booking.com

Pertama Kali Tempah Tiket Online Wayang GSC Sebab Nak Tonton Filem REDHA




Alhamdulilah, semalam julia tanya kawan-kawan pejabat siapa nak join together tengok filem Redha dekat GSC Quill City Mall...5 orang nak, so julia pertama kali book online, mudah rupanya book online ni daftar je terus leh beli tiket dan pilih seat hooreyyy....

Nampak kan geng 5 orang tu, julia highlight warna merah haa itulah seat kami. Betul-betul hadap depan layar wayang tak sabarnya nak tonton cerita KLIK>>> REDHA dengan lebih lanjut, yelah entry lepas kan julia pernah kata...tengok trailer pun dah nangis, cam mana la kalau tengok full kan.

Korang daftar je macam biasa dan pilih GSC mana korang nak pergi, kemudian pilih date dan cerita apa nak tengok.



Klik-klik terus pilih tempat duduk, pastu leh beli popcorn kalau nak kat situ senang, bayar guna online banking, Maybank2u, Cimb Click, semua bank tengok cam ada...mudahnya.


Yeyy confirm sudah 5 orang, wayang start jam 12.20 tengahari jap lagi, book seat kami satu roll senang...dengar kata hasil tontonan ini sebahagiannya akan disalurkan kepada badan-badan autism Malaysia, alhamdulilah, menonton sambil bersedekah. Jom korang tonton sama-sama.

Cerita full ni mesti lagi sedih...kena bawa tisu satu roll ni hehehe.

9 comments:

  1. mmg mudah...akak tgk wyg mmg slalu booking online tp kalo guna voucher menang contest kena p kaunter juga...lg 1 gsc pn ada application thru hp...installl bole booking online ..just tunjuk barkod utk scan tkyh amik tiket...cite ni sedih sbb psl anak autisme

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ akak...bagus bg tips...okey nanti julia nak install lah apps by hp mudahnya hehhee tq kak muahhh

      Delete
  2. Senang kalau guna online. Tak perlu beratur panjang. dan tak perlu risau seat habis.

    ReplyDelete
  3. selalu beli tiket wayang online jugak..tp sllu beli MBO...xpnh lg gsc...

    ReplyDelete
  4. akak memang beli online je tiket wayang

    ReplyDelete
  5. heheh penah jugak booking online dulu. sekali je cerita apa entah tak ingat. maklumlah kalau cerita best ni long que. kang sampai turn kita tetiba dh habis, frust je. so better buat booking.

    ReplyDelete
  6. suami pun lebih suka beli online dari kena beratur kat sana

    ReplyDelete
  7. wowwww..nnt review ok..tp confirm best kannn..penah bli on9 skali je ms tgk dilwale..hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com