Nuffnang Kasi Angpow! | Julia Johari
Booking.com

Nuffnang Kasi Angpow!


Orang lain dah berkeping-keping cek Nuffnang dapat, aku baru pertama kali terima cek nuffnang selepas 6 tahun blogging hahahaha (sila ketawa kuat2), dulu pernah tebus tau RM100 tahun dulu2, tapi aku pelik kenapa sampai laa ni cek tu tak sampai-sampai, aku malas la nak pi report cakap tak sampai, macam tergedik-gedik sangat minta simpati...tak pe lah dah bukan rezeki aku.

Hari ni leh senyum sikit, duit tu aku nak fikir untuk percutian seterusnya, kalau nak suruh aku belanja beli baju makan semua memang tak nampak, kena tebus book hotel, dah tu je aku suka, aku minat, ingat nak turun JB kot, nak pi Legoland....huwaaaaaaa tiket mahal nak mampus, acaner ni...dulu dapat rezeki tajaan sepenuhnya pi Legoland 3 hari 2 malam termasuk hotel tau tapi time tu dalam masa yang sama atok suami meninggal dunia. So kena pi juga la nanti, best kan tengok kawan2 pi Legoland, teringin weh! Dapat pi sekali pun jadiklah...happy dah budak kecik tu nak sangat naik kereta biru.

RM118, rezeki aku, inilah yang mampu dijana selain dari hasil review, memang dari hasil review cukup lumayan dan lebih dari ini aku pernah dapat...tapi angka ini aku rasa bangga, at least ada hasil dari pasang blog kan.

alhamdulilah....terima kasih korang terus setia baca blog juju yang buruk ni...mmmuahhh cikit kt pipi gegirl!

17 comments:

  1. Hehehehe...tahniah! Sama ler kita, 8 tahun berblogging baru dapat 1st cheque dari Nuffnagg. Awak punya cek lebih RM18 lebih dari saya....saya dapat RM100.18. Kih kih kih....bolehlah daripada tak ada langsung kan? Niat hati nak tukar duit tu kepada emas....mungkin nak beli 1g syilling emas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh sep! bagus yer idea awak ni tau....nanti nak usya lah emas hehehehe kan simpanan yang leh nampak tu, tapi saya suka tukar something reward mcm pi melancong...makanan rugi julia hahaha

      Delete
  2. husna pon baru sekali cash out nuffnang.. hihihi..
    pastu buat belanja p Thailand bulan 2 lepas.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh pi Thailand fuhhhhh hebat ni mesit cash out byk hasil...ni malas nak tunggu byk2...sbb takut kejadian lepas cash out tp cek tak sampai ke sudah hehe

      Delete
  3. hhee kita tak penah lagi dapat nuffnang. churp churp penah lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. acaner nak collect dari churp2 ek...tak reti pernah try tapi mcm krik krikkkkkk haha

      Delete
  4. beli dinar emas la k.julia.barulah nampak kenangan dari nuffnang tu sepanjang zaman.kite pun tengah mengumpul nuffnang dgn gigih ni.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki Ju la tu.

    Akak ada jugak beberapa kali dapat cek dari Nuffnang ni tapi sekali tebus, takde banyak. Pernah sekali tu earning belum sampai RM50 tapi akak dah 'tertebus'. Lepas tu siap hantar emel minta maaf kat Nuffnang tu. Takut status glitterati kena tarik punya pasal. Ahaha.

    Sekarang ni lambat sangat nak tunggu earning tu naik. Berjanggut nak tunggu untuk cash out. Huhuhu..

    Biasanya duit iklan ni akak beli novel online. Ada jugak hasilnya berblogging ni, kan?

    ReplyDelete
  6. wow! takpela ju atleast dapat kan..

    ReplyDelete
  7. yeyy..taste kita sama la juju...ada duit lebih mesti nk jenjalan..hehe sian tau qi ngidam dia nk pi legoland...bwk la dia..jgn ju pn berebut nk naik kete biru dh laa...muahaha *larikkkk*

    ReplyDelete
  8. pernah sekali je. rm80 kot. hahaha. ok la.

    ReplyDelete
  9. wahh bestnyaaa akak.. nuffnang kite lima puluh lebih je hahaha. tak merasa lagi nak cash out sobb sobbb

    ReplyDelete
  10. akk pun takdela dpt banyak sangat...tapi adala dalam 3x dah dapat...tp jmlah dia sama lbh kurang je mcm juju dapat...alhamdulillah..sapa nak bg kan

    ReplyDelete
  11. wah..bestnya..ai is pun belum terima lagi...tak pe ada rezei adalah kan..
    Selamat bercuti ye juju

    ReplyDelete
  12. wahhh..tahniah..saya tak capai tahap boleh cash out lagi..hehe

    ReplyDelete
  13. Hahaha..bolehla simpan untk pergi jalan-jalan

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com