HOT SUNGGUH Majlis Makan Malam "Ladies Nite" Namaste Bollywood Puspanita 2016 | Julia Johari
Booking.com

HOT SUNGGUH Majlis Makan Malam "Ladies Nite" Namaste Bollywood Puspanita 2016


Memang happening! Memang kerlas! Memang woww! Memang kebaboom! Terasa bahang tu sejak menjejakkan kaki di depan bangunan gah De' Seri Endon Puspanita Putrajaya. Korang dah baca kan tema kat atas tu, boom lagi sekali! Tema Namaste Bollywood you ols hehe. Bestnya parlimen malaysia book satu table terdiri dari 10 orang ahli Puspanita table No. G15.

Costume Bollywood?
Haa jangan main-main, ahli Puspanita Parlimen Malaysia pun hebat-hebat tau mengayakan kostum tema Bollywood, cayalah...kecuali julia sebab julia pakai je apa yang ada dalam almari, just add on gelang dan pottu atas dahi hehe nak jimat kan, janji my friends turut serta memeriahkan lagi suasana malam tu.


juju pakai lari tema...janji dalam hati namaste hihi enjoy ladies!

amacam pottu kat dahi tu macam kajol tak haha itu jelah ada nampak bollywood sikit, makeup aku bedal je janji lain sikit


Pembuka tirai yang sangat kerlas!
Aku ni paling susah nak rasa puas hati, sebab kena melalui pengalaman banyak kali baru dapat feel puas ke idok. Ladies night pembuka tirai disajikan dengan colourfull lighthing, sound effect yang sangat menusuk kalbu dan dekorasi yang sangat memukau yes sangat cantik! Berwarna warni! 

Tu sebab kalau ada jemputan dari Puspanita cepat-cepat korang booking, jangan tertinggal keretapi sebab selalu full house je jemputan, memang kerlas event diorang, bukan cikai2 ye, memang superwomen lah event kali ini.

Memang tak puas mata memandang, bijak diorang deco, lagi satu pembuka tirai paling kerlas ialah dancers didatangkan khas dari istana budaya wowww mengiringi vip ke dewan, kerlasss! Memang memukau pandangan melihat sepersalinan bollywood dari istana budaya tau, ada dancers lelaki juga.


Persembahan dari Kementerian Dalam Negeri ni memang havoc habis, gelek diorang memang HOTTTTTTT sangat! aku yang duduk dekat kerusi pun rasa nak bergelek gerudi sama atas pentas amboiiiiiiiiii sangat ko juju hahahha. 

Rugi tak amik video diorang bertanding bollywood tau, rasa dalam 7 kementerian bertanding...fuhhh semua pun best2


Yes! Full board, bergambar kenangan dengan YBhg Datin Che Norshina, Pengerusi Puspanita Parlimen Malaysia.

Jom layan kerenah julia dan kawan-kawan sepejabat bergaya, tak ketinggalan gambar dengan YBhg Datuk, Datin ewahhhhh!




Tak sedar kena snap, makan fokus okey, rezeki depan mata baik jangan sia siakan hehe.

Nombor tak bertuah tapi best dapat gift pashmina sorang satu tau dan table kami menang untuk kategori cabutan bertuah, so semua dapat hadiah dumb bell sorang satu hehehhe comel!

Bergambar kenangan dengan YBhg. Datin Che Norshina Pengerusi Puspanita Parlimen Malaysia dan bersama Fatin rakan AJK Puspanita. Awet muda kan datin tu, adore sangat sebab dia sangat cantik!


Table G15 Parlimen Malaysia, meriah!

Bila masing-masing naik syeikh haaaaa berjoget lambak depan pentas u olss...joget bollywood tanpa henti hehhee, aku tak join la beb, dok perhati diorang menari je dari jauh hehe

Happening sangat our group menari ramai2 bersama datin dan kementerian lain. HAVOC!


Tudiaaaaaa! Bollywood! jangan memain oooooo terbaikkk sporting habis Datuk Datin semua 

Rakan kami menang kategori Most Outstanding Lady of The Nite tau...congrates Syaza!

Diorang berjoget kat depan, kami dok selfiaq tak habis2 hehe

Tengok gelang tu hahaha ko macam mami jarum tak hahahaha, penat tau nak pakai gelang ni banyak sungguh, nanti raya nak pakai balik kikiki sayang tau cantik!



Mai lah tonton sikit sedutan video yang julia amik semasa berada di Majlis Makan Malam Namaste Bollywood...meriahhhh sangat! Tahun depan kalau ada rezeki nak pi lah...sebab seronokkkk oiiii hehhehe

Hasilnyaa...yes kami semua enjoy tahap maksima, relaks dari kesibukan kerja yang tak pernah sudah, bila semua ladies bergabung memang mantop sangat, terbaik lah! Tahniah Puspanita Kebangsaan diatas penganjuran makan malam yang sangat HAVOC!

Tak puas la julia nak tengok gambar lagi pleaseeeee!

Mai usya album PUSPANITA Parlimen Malaysia pastu follow page ini dengan LIKE,TQ
Click HERE

8 comments:

  1. mmg meriah sesangat lah ni
    lupa kejap pasai kerja kan

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya. Cici kalau dengar lagu hindustan ni terus lupa tengah pregnant tau. dok bejoget tak hingat dunia, tau tau je senak perut jeheeheh. cantik pashmina tu dear

    ReplyDelete
  3. meriah tema bollywood...siap joget lg

    ReplyDelete
  4. amboi siap menari, mmg bollywood sungguh. lawa juju :-)

    ReplyDelete
  5. Akakkkkk. Meletup tau tema bollywood tu. Nampak akak happy sungguh. Snyum slalu kak

    ReplyDelete
  6. best ye ju, nmpak havock st.bj2 pun colorful

    ReplyDelete
  7. wah. cantik nyer ju.
    opismet aida pun ada attend.
    diorang dok hq. memang konfim la gi :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com