Haters Terima Kasih Tau Tolong Baca, Hargai Sangat ! | Julia Johari
Booking.com

Haters Terima Kasih Tau Tolong Baca, Hargai Sangat !


Assalamualikum semua kawan-kawan julia, sihat? Cuba kalian baca jap komen dari atas sampai bawah, haaaaaaaaaaa haters jeles dengan julia lah weh hahahhaha aku ni buat entry memang banyak base pengalaman benar, takkan nak cerita kisah dongeng si tanggang, cuma aku salute kat para haters di luar sana. Ke haters ni bukan geng KBBA...tapi setahu aku yang bukan geng KBBA pun tetap komen yang baik-baik dalam ni dan berkawan dengan aku, tu aku respect sangat! No hal. Terima kasih lah sebab haters sudi baca blog aku dan tinggalkan jejak hahaha bukan senang oooo kihkih


Aah kisah pasal buat pasport je pun weh...kalau haters ni baca kisah aku berjalan ber part-part aku rasa lagi banyak keyword bahasa jeles tu terkomen dalam setiap chapter tau....hahhaha terkadang aku terfikir, dalam dunia alam maya ni tak semua orang suka pada kita, so kita kena terima dan BUAT TAK TAHU JE....ko baca komen, ko tak kenan, ko delete je simple... 

Anyway, kalau korang baca komen dia atas tu, banyak yang tak tahu dari tahu, dan aku rasa at least aku dah inform cara bagaimana nak buat pasport antarabangsa. 

Sepanjang aku berblogging, aku banyak labur duit untuk kesenangan korang jugak kemudian hari tau, tak terfikir ke julia kena pi dulu satu-satu tempat labur duit sendiri dan kongsi pengalaman tu melalui medium blog untuk korang akhirnya.

Itu sebab walaupun julia ni blogger, tetap juga akan google untuk baca review carian engine di Google bagaimana dan cara macam mana itu dan ini, dan kebanyakkannya kita baca melalui media blog. Setakat baca website je kurang FEEL tu sampai, bila baca rakan pergi ke suatu tempat FEEL tu datang nak pergi sekaranggggg.....See penangan dia!!!

Mungkin haters ni tak faham, dia ingat aku ni nak berlagak sangat kasi tips...hehehe sebenarnya aku niat nak tolong korang je, kira saham pahala aku bila aku mati nanti sharing info berguna untuk kalian...tak ada masa aku nak rasa poyo depan korang...tak mau amik tips terpulang...tak ada paksaan. Pengalaman setiap orang lain-lain, jangan samakan dengan julia.

Hai Haters....dimana pun korang berada, julia doakan supaya Allah bersihkan hati kalian tu ye...kita tak tau esok lusa ke bila-bila ke kita nak mati...nanti tak sempat minta maaf kena seret dosa tak semena-mena...sikit pun tak patahkan semangat julia nak berblogging tau...hehhee

"Hidup ni kita buat baik macam mana pun tetap ada orang TAK SUKA, kenyataan! "


37 comments:

  1. keep sharing my dear....i is suka..hehehe. Org yg tak suka tu lantakkan dia...

    ReplyDelete
  2. keep sharing dear. at least you berkongsi info dan cerita. cik anon jeles lettew

    ReplyDelete
  3. jenis manusia tak suka perkongsian ilmu ni..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn....masalah ni, kasi percuma pun takmau haha

      Delete
  4. lantaklah org tak suka ju. kami suka je baca entry2 ju

    ReplyDelete
  5. Poyo pun ko baca pe pehal. Ini cam punya orang pun hado. Lantakkan je Kak Juju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik adik anjer, akak menurut perintah adik anjer yanty mmmuahhhh kt pipi !

      Delete
  6. kalau dah poyo duk baca sampai penghujung dah kenapa, ni yg nk cari cili giling ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahhahhaha WIN...siap nak tenyeh cili giling pedasssss oooo jgn memain hehehhe....

      Delete
  7. i serabut baca komen anon so dh lama disable...byk lg benda nk diserabutkan dpd baca komen² haters ni...huhu kita suka je baca juju bercerita...blogging sbb minat kan..xkacau bil org lain pun.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sebab julia set public...sbb ada pertanyaan Q&A julia boleh bantu dan baca...terima kasih yana...you are my idol tau !

      Delete
  8. Komen poyo.. tapi baca.. nampak sangat nak tau.. tapi dengki.. kikikiki..

    ReplyDelete
  9. haha. org macam ni mmg kita kna keep on cte lagi. mmg akan sntiasa bengkek je dia bila baca. hahahhhahah

    ReplyDelete
  10. thanks sharing dear, and keep sharing

    ReplyDelete
  11. sabar ye ju, org cerita kdg2 bukan utk dia, utk mak mak rujukan orang lain, ko sebok dah kenapa.

    ReplyDelete
  12. haihhhh macam ni pun ada kan..

    ReplyDelete
  13. Kalau berani buh la nama..awat guna 'anon'..ntah apa2 je haterss ni..nak kondem bagai tapi tak berani guna nama sendiri..

    ReplyDelete
  14. Keep it sharing kak Ju. Abaikan je orang orang kategori macam ni

    ReplyDelete
  15. Keep it sharing kak Ju. Abaikan je orang orang kategori macam ni

    ReplyDelete
  16. Penyakit hati tu..mohon anon beli clorox cuci hati.. 😄

    ReplyDelete
  17. biarkan orang tu mcm tu. dia jeles dia takder blog.. heheheh cepat update g hotel mana last week.. hahaha nak tahu ni..

    ReplyDelete
  18. makin kita di ambang kejayaan makin ramai yg mencemburui kita kak ju.... bila hati kotor, tindakan pun kotor!

    ReplyDelete
  19. Lantak ke dia...blog kita, suka hati kita lah nk tulis apa2 pun kan...keep up the good work juju!

    ReplyDelete
  20. ahahahah lawak kn sis. Haters everywhere.! keep update.. aina suka baca =D hehe

    ReplyDelete
  21. haters ni la yg akan masuk blog kita tiap hari.. silap2 3 4 kali sehari.. tp bagus jugak bolek jg penyumbang trafik blog..hahah

    ReplyDelete
  22. Julia....sila abaikan!
    Yani dari tahu tahu guna booking.com.....sampai terpengaruh dan learn new thing dari blog Julia ni...so inshaAllah Julia dapat kumpul pahala kat situ tolong orang lain.

    ReplyDelete
  23. gigih haters komen, rajin tinggal jejak. Hahahahaha

    ReplyDelete
  24. macam mana hater tu menjadi hater dikala hater itu juga di hate orang dan hate semua hater.

    ReplyDelete
  25. Tak suke takyah baca.takyah sibuk2 komen....kan ju...haaaaiii!!!

    ReplyDelete
  26. hey, saya bukan haters tau... haha :D

    ReplyDelete
  27. haters terlajak bongok....sokeh jer nak jadi anon tapi janganlah biadap....dtg rumah orang siram minyak.....kan dah sama2 kena bakar....huhuhu

    ReplyDelete
  28. Hahaha..dia bagi uv pada kak juju walaupun tak suka..hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com