Canon EOS M3 - A Picture Tells A Thousand Words ! | Julia Johari
Booking.com

Canon EOS M3 - A Picture Tells A Thousand Words !

CANON EOS M3 SAMPLE PHOTOS
Lihatlah, hobi terbaru julia nak kejar ni, apa lagi kamera lah weh, aku ni lama dah kepingin nak ada satu, orang kata ala beli lah hp, beli lah SJ Cam ke, Go Pro ke, hmm ntah lah aku suka kualiti pada gambar sebenarnya, memang lah best amik gambar wide nampak luas, tapi aku suka kepada nilai kualiti gambar tu, sekeping dapat macam kat bawah ni pun aku dah rasa wowwwwwwwww! 

Lagi nikmat dari dapat gambar wide, tapi ni betul2 sharp dan auto fokus! Itu boleh buat aku addict nak bergambar macam ni, aku tau aku zero pasal kamera cam ni, at least aku ada impian nak milikinya satu, lagi pun aku ni memang kaki jalan dan sudah tiba masanya aku melabur benda2 berfaedah cm ni...average harga sekarang RM2k gitu, okey lah still affordable lagi, gaji kena kumpul, alaaa guna je investment yang ada tu, penat simpan, esok lusa lom tau nak merasa lagi ke tidak kita ni kan...huhhhhhh lihatlah perkongsian gambar ni julia kumpul melalui google...lawa!





All picture taken by Canon EOS M3 
Kredit to GOOGLE

 Inilah dia, tak besar dan just nice dengan aku, aku tak suka kamera DSLR yang besar gabak, aku tak minat, tapi aku suka yang boleh add on lens gini, nampak pro, aku tengok iklan macam ada 2 kaler je hitam dan putih, tapi ternampak cam ada warna pink betul ke ada sebenarnya cari tak jumpa hahahhaa...

Tapi hitam memang nampak profesional, nampak kita ni betul-betul fokus! Yeahhhh ayat aku pun cam ada pro nak mampus, tapi survey elok2, aku tak mau nanti dah beli nyesal...eh tak nyesal beb sebab aku dah tengok 1 video blogger travel oversea kat bawah dan aku yakin this is BRILIANT!







Mai tengok travel blogger ni guna kamera ni dan apa kata diorang! Lepas tengok ni korang mestiiiiiiiiii punyalah....mestiiiiiiiii


Rasa nak beli sekarang huh!

Full Spesification Click HERE

10 comments:

  1. wahhh best nyer oiii kalau dapat nie!

    ReplyDelete
  2. Alahai...serius cntik gambar2 dia

    ReplyDelete
  3. Alahai...serius cntik gambar2 dia

    ReplyDelete
  4. cantik gambar dia..tapi kite tak mampu..pakai sjcam je. huhu.

    ReplyDelete
  5. Bes mirrorless cam cmni. Wjb bli tau. Dslr sy mls nk angkut. Mirrorless lak kna g bli lense br. Last2 guna fon. Hiiii

    ReplyDelete
  6. Ai peminat dslr.. lensa ada satu jek.. 50mm dulu kini selamanya :D

    Tapi mirrorless ni memang best kalau nak angkut anak2 lagi kan..

    ReplyDelete
  7. dkna baru je letgo dslr canon sebab besar dan kurang sesuai bila dah ada anak nak bawak.. mana nak dukung anak, mana nak sangkut camera.. kalau yang ni macam best jer, boleh buat handbag kan..ermm..menarik gak ni juju

    ReplyDelete
  8. Tergaman tgok gmbr bapok cantikkkk... Kalau la dapat satu ni .best juga..kecik dan easy to bring along anywhere.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com