Belek-belek Tutorial Makeup Suka Sangat! | Julia Johari
Booking.com

Belek-belek Tutorial Makeup Suka Sangat!

Aah aku gila makeup, tapi aku tak gila beli kalau harga dia maut...sian kan orang keder macam aku ni, adalah ari tu aku pi KLCC, Sephora ada buat jualan diskaun gila-gila lah, tapi pandangan mata aku harga tu masih mahal bagi aku hmmm

Memang ramai pompuan dalam tu berebut2 tengok, lipstik Nyx tu pun murah sangat dah tapi tak beli sebab dok pikir banyak lagi kat dalam beg makeup...apaa ko ada beg makeup ke julia?

Aah ada, tapi semua set murah2 hahahha, aku teringin weh nak set makeup mcm basic MUA tu pun jadilah, kalau lah dapat, yelah bukan selalu aku suka makeup, sometimes kalau ada majlis grand atau hari raya nak gak jimat makeup hot sikittt kan, tak ada lah nampak layuuu je.

Dan aku memang suka tengok tutorial makeup dekat YouTube, memang suka!
Yang paling best aku suka tengok makeup dari Yatie Sendayu Tinggi...huhh memang kaw-kaw best sebab yatie tu buat tutorial makeup dari produk Sendayu Tinggi memang best, ada masa aku nak pi kedai Sendayu Tinggi sebab makeup tu semua sangat affordable la dengan kemampuan julia yang suka dengan makeup light weight but looks natural in the way.

Ni aku ternampak dalam You Tube, memang gila lah foundation ni, dia punya coverage memang in sangat, tetiba plak rasa macam okey ini memang best, kena ke Sephora gak ke huwaaaaa
Just calit kat muka, and then pakai brush khas untuk foundation, walllaaaaaaaa terus macam natural beauty dah, bekas2 jerawat ke semua tutup baik dan tak nampak macam kau pakai makeup weeeee

Semua gambar ni aku copy dari Google je, mohon copy ye...nak buat rujukan sendiri, haaa ni dia punya jenis, aku rasa aku kena beli LIGHT...so baru tak nampak macam kulit so kusam plak kalau amik medium kan.

aku terpikat dengan si LEENA ni lah, dah la cantik kulit dia, dia pakai foundation tu terus aku google...aduyaiiiii masalah lah. Kalau mahal tak pe aku tak risau sebab aku takkan beli...kalau murah okey kot hahaha.

6 comments:

  1. dkna suka tengok orang mekap lawa2 tapi nak mekap sendiri tak pandai.. hahaha

    ReplyDelete
  2. memang kalau layan video makeup kat youtube semua benda kita nak beli ju..ahhahah..Saya dulu sampai satu beg tau barang makeup..tapi dah kawen , dah beranak ni makeup pun asal nak cepat je..memang tak de dah la barang makeup satu bag tu..

    ReplyDelete
  3. Suka jugak tengok tutorial tapi jarang jarang apply. Hahahaha !

    ReplyDelete
  4. Leena tu dia pakai colourpop...akk suka sgt colourpop...hahahaha..setakat ni dh ada 6koleksi

    ReplyDelete
  5. Leena tu dia pakai colourpop...akk suka sgt colourpop...hahahaha..setakat ni dh ada 6koleksi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com