PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! EPHYRA Party! | Julia Johari
Booking.com

PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! PAY DAY! EPHYRA Party!

Inilah rahsia tuan tanah setelah genap setahun setia dengan Ephyra. Helluuu i tak edit gambor ni beauty apps ke, cantik apps ke, ni original amik kat tepi tingkap, so pencahayaan semulajadi di pagi hari...tak baik mentipu edit2...kang orang jupe ko depan2 tak ke malu...not me la...

Haaa jangan ketinggalan, hari ini ulang tahun pertama julia setelah genap 1 tahun dengan jayanya amalkan produk Ephyra. So julia nak belanja korang kasi harga combo set nak tak?

Harga Biasa RM88 
Harga Promo RM68 
+



Ephyra Skin Nano + Ephyra Skin Bar ONLY RM107 sahaja!
FREE POSTAGE!!! Ulang suara FREE POSTAGE!!! 
Julia belanja POSTAGE hehe 

TAPI....NAK LAGI BERBALOI !!!! NAK LAGI MURAH KAW KAW MURAH!
Ajak kawan ke, mak ke, saudara ke, sepupu ke, bos ke, mertua ke, adik beradik ke beli sama combo ini, korang dan partner korang hanya bayar only RM100 sahaja...RM100 sahaja untuk set combo ini sekali FREE POSTAGE. Whoaaaaaaaa!

Contoh senang faham:
Beli individu - RM107 (FREE POSTAGE)

Ajak Kawan - RM100 (FREE POSTAGE)
Diri Sendiri - RM100 (FREE POSTAGE)
Kos tanggungan julia RM13 setiap seorang KIRA DISKAUN!

Next month kalau nak repeat dengan julia, aku ikat harga mati ni khas HARGA TETAP RM100 sahaja bagi mereka yang order hari ini sahaja!!!

Order esok yilekk....hoorayyy julia belanja RM13 tu khas !

Open order untuk hari ini sahaja! esok lusa minggu depan harga back to normal exclude postage tau....pm 013-6327 333 @ pm inbox FB. Thank you!

13 comments:

  1. tu diaa makin meletop dah tuan tanah...wewittt!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..ju serasi dengan produk ni..lawa sangat julia

    ReplyDelete
  3. Makin cantik kulit awak kite tengok.. ;)

    ReplyDelete
  4. kalau dah serasi dnengan satu produk, baik teruskan.. bukan senang nak serasi, kang ada yang sampai rosak muka nak try produk bukan-bukan. so far, ephyra ni semua untuk dkna jugak..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah Julia..
    Semoga terus suksess..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah pay day, income day kan nak :))

    ReplyDelete
  7. wah dh sethn ye juju...makin berseri2

    ReplyDelete
  8. Bila tengok artikel ni, rasa macam nak promote balik produk ni kat blog

    ReplyDelete
  9. makin muda pulak nampak Ju ni..jeles akak tengok..hahha..jadi akak dah saya ju..tengok ju dah makin muda ni..

    ReplyDelete
  10. Makin lawa kak juju.. Seriusss.. Kipidap kak juju....

    ReplyDelete
  11. cik en mmg suka produk ini.. sangat suka.. sbb cik en pakai trasa perubahan yg ketara pada kulit

    ReplyDelete
  12. Kulit juju nampak cantik dan bersih...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com