Hari Jadi Mak Sendiri Jangan Dilupakan | Julia Johari
Booking.com

Hari Jadi Mak Sendiri Jangan Dilupakan


6 Mac 2016
Hari jadi ibu aku beb...
huhh ingat petang ni nak cari hadiah kat dia...sebab esok mungkin balik Kuantan ikut suami lagi pasal kenduri tahlil arwah atok suami lagi...

Dia suka masak...bagi buku resepi okey ke ek...version resepi yang tebal dan cantik...hmmm ke x sesuai...dulu dah beli handbeg, beli purse, beli kain, baju...rasa macam takkan nak repeat balik kan...aduyaiii pening kepala...rasanya nak bagi buku resepi dari chef terkenal...balik ni lepak kedai buku jap.

Aku kenan yang bawah ni hmmm kalau jumpalah kan..x jumpa aku cari lain.

5 Mac esok kan anniversary ibu aku gak...
huhh jenuh pikir hadiah...belanja makan maybe next week lagi satu...ada tanya hint2 pasal kek katanya x mau dah kek...jemu katanya...dah tuuuuuu...xper aku kasi hadiah dulu lah ek...xd lah nampak sangat aku tak ingat besday dia...

Ibu sendiri kot... kalau mampu aku nak bina rumah...tapi xmampu aku doa supaya Allah pjgkan usia dia...memang aku tak mampu nak bayar jasa dia...huh!

6 comments:

  1. Selamat Hari Lahir Mak! Semoga terus diberikan kesihatan yang baik selalu.

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday untuk Mak in advance ! Hehehe. Buku resepi pun macam2 ada sekarang. Untung2 nanti balik rumah mak masak menu yang ada dalam buku tu kan. Hihi

    ReplyDelete
  3. ramai nya org lahir di buln mac ni.sy suka sy suka
    hppy bezday to mak

    ReplyDelete
  4. betul betul..
    selamat hari lahir lah buatt mak kak ju ..hiks.

    sama la mak saya pon x berapa dgn kek2 ni.. jmu dh katanya (",)

    ReplyDelete
  5. selamat hari jadi makcik.,....moga terus sihat dan bahagia disamping anak, menantu dan cucu....amin...

    alahaai sweet ko ju pening2 pale nak cari adiah ape kan..... akak pun pening gak..takkan nak ulang2 adiah yg dah bagi kan.... tapi bagi buku resepi hari2 tu akak rase idea yg bagus....ke bagi kain buat baju raye ke....telekung ke.... ape2 pun nanti snap pic byk mase celebration nanti tauuu...

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi mak :-) teringat ceramah ustaz kazim, se afdalnya masa birthday kita, kita meraikan ibu yg melahirkan kita... menghadiahkan mak...bukan utk kita.....

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com