Elle Zada x Sam Syatilla Projek Kolaborasi Raya 2016 | Ini Barulah Champion ! | Julia Johari
Booking.com

Elle Zada x Sam Syatilla Projek Kolaborasi Raya 2016 | Ini Barulah Champion !


ELLE ZADA! Woww, sebuah nama yang sedang gah dipersada arena media sosial sekarang. Kualiti premium tapi harga mampu milik membuatkan ramai yang ternanti-nanti apakah Projek Raya Elle Zada x Sam Syatilla 2016 nak uar-uarkan? Haaa jangan tak tahu Butik Elle Zada ada rekaan untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak dan kebetulan julia terima jemputan melalui KBBA untuk melihat sendiri busana yang digayakan oleh CEO ELLE ZADA dan duta SAM SYATILLA pada 20 Mac 2016 yang berlangsung di Ballroom Grand Milennium Hotel Kuala Lumpur.  

Projek Kolaborasi Elle Zada dan Sam Syatilla Khas Buat Anda!

Ya anda yang sedang baca ni.... untuk pengetahuan kalian semua, dalam projek raya tahun 2016 ini ELLE ZADA dan Sam Syatilla membuka kolaborasi kepada masyarakat umum untuk bersama menjayakan kempen pemasaran "KELUARGA BISNES" dengan menawarkan pulangan keuntungan sebanyak 20% dengan bermodal sebanyak RM150 sahaja! 

Gila murah tawaran ni, nak jadi bisnes women, bisnes men ke sekarang tak susah dah, only join kolaborasi ini kita leh dapat banyak benefit secara tak langsung waaaaaaa.

Paling julia terkejut bila mengetahui projek ini menerima lebih daripada 6,000 permintaan menjadi keluarga bisnes dengan lebih 1,200 daripadanya sudah berjaya mendaftar. Wahhh! Laris sehingga sekarang!

7 SEBAB MENGAPA ANDA WAJIB SERTAI KOLABORASI INI?
  1. Kolaborasi jenama fesyen paling hangat antara ELLE ZADA dengan Shaheizy Sam & Syatilla Melvin!
  2. 50 billboards bakal mengaum seluruh Malaysia! Anda tinggal nak menjual sahaja! Brand awareness dah power.
  3. Liputan besar-besaran satu negara di TV, Majalah, Newspaper dan Radio!
  4. Kami menyediakan training bisnes PERCUMA
  5. Support sistem yang teratur & efektif!
  6. Banyak event menarik diatur & anda akan dijemput khas!
  7. Pengalaman & peluang yang sangat hebat! Rugi kalau tak sertai!
KELEBIHAN PRE ORDER
Semasa tempoh pre-order, semua item yang dipromosikan layak mendapat potongan RM20 dari harga asal. Produk memang pasti akan dapat, kalau tungu masa puasa baru nak beli memang boleh tak dapat beli sbb sold out.

Syarat untuk dapatkan potongan adalah melakukan pembelian melalui agen.

Harga Pakaian Lelaki
NO
KOLEKSI
HARGA ASAL
HARGA PRE-ORDER
1.
Baju Melayu
RM189
RM169
2.
Jubah
RM189
RM169
3.
Kurta
RM129
RM109

* Baju Melayu tidak termasuk kain songket & butang baju Melayu
* Jubah tidak termasuk butang

Harga Pakaian Perempuan
NO
KOLEKSI
HARGA ASAL
HARGA PRE-ORDER
1.
Baju Kurong
RM209
RM189
2.
Jubah
RM199
RM179
3.
Abaya
RM229
RM209

Majlis kolaborasi ini dihoskan oleh Heliza Helmi dan Nik...siapa tak kenal kan penyanyi muslimah Heliza tu, julia pertama kali jumpa beliau depan-depan dan melihat dia sendiri mengayakan busana dari ELLE ZADA bersama temannya Nik sungguh menawan, mata julia tengok tang lengan tu haishhh lawa sungguh!

Dirasmikan oleh....
Majlis ini dirasmikan oleh Dato' Normaziah & Dato' Zaini Tahar yang memberikan ucapan sepatah dua kata, paling terkesan ucapan beliau ialah "Saya suka akan MASALAH, MASALAH adalah satu PELUANG"

See! Betapa semangatnya mendengar ucapan dari usahawan berjaya ini...


Persembahan Montaj, KLIK VIDEO!



Persembahan Gimik dari 
Kumpulan Bar-risan!

Julia duduk betul-betul depan kumpulan ini, mereka semua mengayakan baju raya keluaran Elle Zada x Sam Syatila 2016, tujuan utama nak pertontonkan bahawa baju raya Elle Zada ini tahan lasak dan tidak mudah koyak! 

Serius tak ada satu pun ternampak koyakkan setelah kumpulan ini buat macam-macam persembahan atas palang ni tau, huh hebat material baju ni!

Sesi sidang media dan preview koleksi 
"Projek Raya Elle Zada x Sam Syatilla 2016"

KLIK untuk full sidang media dari CEO ELLE ZADA x SAM SYATILLA

Jom saksikan Koleksi Raya Elle Zada 2016 dari Sam Syatilla, semua menarik!

Harga yang ditawarkan juga adalah sangat berpatutan yang mana koleksi premium bermula dari RM150-RM250 mana koleksi premium ekslusif dari harga RM299-RM599. Koleksi yang bakal dikeluarkan ini adalah dari fabrik yang sangat berkualiti dan premium. 

Elle Zada x Sam Syatilla - Couple Set


Elle Zada - Shaheizy Sam

Elle Zada - Syatilla Melvin

'Sediakan pakaian kemenangan, Fokus Ibadah Ramadhan' 
Design yang diadun antara Sam Syatilla bersama Elle Zada ini mempunyai keistimewaan tersendiri kerana dalam masa terdekat ini akan memasarkan lebih daripada 60 koleksi baju raya yang merangkumi baju kurung moden, abaya, baju melayu, kurta, jubah wanita dan lelaki dengan bertemakan  'Sediakan pakaian kemenangan, Fokus Ibadah Ramadhan' 


 Wahhhh kagum! Julia sendiri tak sabar nak miliki 1 ke dua pasang baju raya dari Elle Zada, lihat Sam Syatilla gayakan huhhh rasa macam tak sabar nak raya dah hahahha ini barulah champion!!!!!!


Ini barulah champion!!!
Kami dari Kelab Blogger Ben Ashaari tak putus-putus memuji koleksi raya Elle Zada x Sam Syatilla ni tau, masing-masing sudah ada warna dan design yang disebut-sebut tudiaa.

 Tak sabarnya nak raya dengan Elle Zada so sekarang julia dan korang semua dah boleh buat pre order mulai sekarang apa lagi jangan tunggu lama2, habis stok jangan cakap julia tak payung! Hehe

INGAT BELI DENGAN AGEN SAH SEKARANG DIBUKA UNTUK PRE-ORDER!
Tempoh Pre-order adalah mulai sekarang dari 
20 Mac 2016 sehingga 30 April 2016 sahaja.

Setiap item yang di-order akan mula di pos secara berperingkat bermula dari 1-8 Mei 2016, bergantung kepada kesediaan stok.

NAK DISKAUN!!!!

Maklumat lanjut hubungi....

ELLE ZADA PRINCIPLE BOUTIQUE
YOUR TUDUNG LABUH EXPERT!
No 12 & 12A Ground Floor Dataran Wangsa 1,
Dataran Wangsa Melawati, 53300, Kuala Lumpur.

Pendaftaran Kolaborasi Projek Raya ELLE ZADA x SAM SYATILLA 2016

22 comments:

  1. Boleh la beli tuk raya tahun ni :D

    ReplyDelete
  2. Yg hijau tu canntik..arghh tergoda sudah

    ReplyDelete
  3. bole dh survey2 bj utk raya hehe..oh butik dkt je bole la kalo nk p cuci mata

    ReplyDelete
  4. Cantik pilihan pakaian kat Elle Zada nie,siap ada potongan lagi ye..

    ReplyDelete
  5. berkenan yang merah.. mengoda sangat!

    ReplyDelete
  6. berangan nak hadiahkan Kurta utk suami, hihi.lawa!

    ReplyDelete
  7. pandai dieorg gune kan pengantin baru yg tgh meletops nieh.... mmg lawo laaaa...ade gak dah bekenan2 nie....auwwwwwwwwwwwwwwwww....

    ReplyDelete
  8. memang koleksi yang sangat cantik dan berkualiti...

    ReplyDelete
  9. berkenan ngan baju tilla pakai tu. ada saiz XS tak juju?

    ReplyDelete
  10. Memang cantik la designnya, fuhhh kena kumpul modal la kalau nak beli set couple tu

    ReplyDelete
  11. suka kurta/jubah untuk lelaki tu..

    ReplyDelete
  12. Ni semua salah juju sebab akak dah termasuk ke web Elle Zada intai2 baju dia org hahahhaha
    tapi siries mmg cantik n bagus konsep pre order tu
    menggalakkan org semua tempah awal.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah!!! Lawa2nyaaaa. Ena baru je lepas beli baju raya. Ni rasa nak grab satu kat sini.. Nafsuuuuuuuu kat baju dah melanda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leh whasapp or tele 0123155686 Rieta agent sah Sam syatilla Dr melaka

      Delete
  14. Warna dia semua cecantik..sangat menarik untul dijadikan baju raya nanti...meletopsss

    ReplyDelete
  15. Memng cantik pun.klu nk diskaun leh order ngn sya Rieta safar agent melaka.insta n Fb Rieta safar

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com