Awak Terima Kasih! Nah Bunga! | Julia Johari
Booking.com

Awak Terima Kasih! Nah Bunga!


Awak, bunga ni cantik kan? Cantik macam kawan-kawan julia tengah baca ni, awak tahu tak, awak semua sangat berharga bagi julia, tak kira siapa pun awak, blogger ke, silent reader ke, stalker ke, apa-apa je lah, selagi awak setia baca blog saya, nah saya hadiahkan bunga ni kat awak! Amiklah...

Bunga Kekwa ni fresh from Taman Lavender Genting Strawberry Park tau, bukan bunga tipu2, ni sungguh2 ada kat sana, cantikkan awak! Awak saya suka tgk bunga, macam-macam kaler kat sini, itulah simbolik dalam persahabatan, ada macam2 kaler dalam persahabatan pun tak kisahlah walaupun kita tak pernah berjumpa, saya selalu hargai awak2 semua... :D

Gambar frame ni julia snap dalam sebuah kedai gambar di Genting Highland, cantik kata-kata ni kan...rasa lega je bila baca dan bayangkan...macam tu lah saya gembira dengan korang yang setia komen dan baca cerita saya... ^___^



Awak semua, khas untuk persahabatan rakan-rakan gegirl dalam alam maya julia hadiahkan bunga ni semua kat awak, amiklah...sebenarnya kita tak sabar nak update entry kisah holiday di Genting Highland dan Genting Highland Strawberry Park!

Itu sebab saya kutip bunga ni nak kasi korang semua lah, cepat baris! hehehe

28 comments:

  1. dlu p genting nk singgah strawberry park tp tutup

    ReplyDelete
    Replies
    1. leh pi lg dekat je kan kak...30 min dah sampai

      Delete
  2. Hadiah untuk kawan2 boboy xde ke kak? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe utk adik adik boboy takkan kakak nak kasi bunga...nanti terus korang jadi mat bunga tau hahahha

      Delete
  3. segan pulak kita nk terima..
    mekacih awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha adik shark suka bunga gak ke...sesama :)

      Delete
  4. segan pulak kita nk terima..
    mekacih awak :)

    ReplyDelete
  5. yayyy bunga! terima kasih hikhik :* jalan2 sini dan isi tabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama awak....yeyyyy TQ aireen...nanti kita singgah blog comel awak tau...cantik awak!

      Delete
  6. waaaa ada munger santikk ! macehh awak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama bro PCL....hahhaha ramai plak mat mat bunga komen kali ni hahaha korang suka bunga rupanya hahah

      Delete
  7. wah wahhh..bagi bunga pulak.. macehhh kak juju.. ^_^

    ReplyDelete
  8. weee kita barisan nombor berapa ni? =p hehhee. memang cantik. I bukan peminat bunga . tapi sedap mata memandang. lagi lagi yg kalerful tu kan

    ReplyDelete
  9. terima kasih julia bagi bunga.kita suka...hehehe.segar mata tengok bunga kaler2

    ReplyDelete
  10. Dah lama giler tak pi genting.. bila nakmpergi ntah la.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. saya dgn kak ju sejengkal je... mana bunga ni............ tangkap2 xdapat kat tangan....kikiki

    ReplyDelete
  12. Genting dah ade macam2 erk..wahh

    ReplyDelete
  13. Untung rmai beratur. Join skali la..

    ReplyDelete
  14. Untung rmai beratur. Join skali la..

    ReplyDelete
  15. update cepat ju..tak sabar nak tengok gambar2 best..

    ReplyDelete
  16. Kakak nak petik macam mana Julia?
    Kalau dpt sekuntum pun jadilah hihi...

    ReplyDelete
  17. waaah cantik nya! Hihihi. Nal sekuntum kak. nak tanammmm dkt blog aina. =D

    ReplyDelete
  18. tq kakak gojes dpt bunga alam maya. Nk dpt real xtaw nk dpt bile. Hehe

    ReplyDelete
  19. trm ksh kak bg bunga...=)
    first perknln dah dpt bunga..hikhik
    salam kenal akak gojes

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com