Apa Hadiah Birthday Surprise Girl 26 Mac 2016? | Julia Johari
Booking.com

Apa Hadiah Birthday Surprise Girl 26 Mac 2016?


Apa Hadiah Birthday Surprise Girl 26 Mac 2016? Eh sebelum aku bebel panjang, julia nak ucap jutaan terima kasih yang wish my birthday dalam FB, IG, Twitter dan dalam Blog ni haaa, tak sempat aku nak reply satu2, terima kasih tau, aku baca aku terharu korang wish.

Haaa sehari sebelum 26 Mac tu suami dah bagi hadiah, dia plak teruja nak kasi, aku kan suka nyakat siap tanya pe la hadiah besday wife dia tu kan, muahahhaaha aku memang suka nyakat, tapi aku bukan maksudkan pun nak! Nyakat cara aku mcm suka gurau kasar kan, kalau sehari tak gurau bukan julia le tu, kalau moody aku tak suka buat sehari, aku main jam je, cukup moody aku tamat dah esok tak sambung, jenis happy go lucky cam aku suka cari port yang boleh mengembirakan hati, macam update blog pun sama.

Aku tau, hadiah bukan tandanya kita semua bersikap meminta atau materialistik, tapi lebih kepada satu penghargaan bagi sang penerima, bila tetiba terima gift cam ni, apa ko rasa? Surelah kembang manjang senyuma tu yek hahahhaa, aku up entry ni bukan KES nak MENUNJUK...tp lebih kepada penghargaan dari suami sebenarnya.

At least, selain ucap jutaan terima kasih, aku buat tanda dalam blog ni supaya satu hari nanti kot2 aku dah tak ada, anak atau suami leh baca balik betapa aku menghargai mereka apa sahaja.



Alhamdulilah, rezeki, purse besar mendalam maksudnya, berbelanjalah dengan cermat hahahaaahhaha faham ke idok? Haaaa simpan elok2, guna elok2, anggap hadiah ini satu pelaburan juga untuk masa depan, Terima kasih segalanya Encik Hubby! ;)

11 comments:

  1. happy birthday my dear Julia..semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki Ju..muwaahh.. :D

    ReplyDelete
  2. Masuk lebih, inshaAllah berbanyak berdoa kan, nice color!

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kakakku syg. Bg purse utk byk kumpul duit travel byk2. Hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya warna. hahaha purse besar boleh simpan resit banyak banyak, monitor balik apa yang dah dibelanjakan =p hiks

    ReplyDelete
  5. purse besar wang pun besar hahha

    ReplyDelete
  6. Waaa yang besor2 gini laaa best Juju..bila dah besor byk laa benda nak taruk kt dalam tu kan kan kan

    ReplyDelete
  7. happy birthday, semoga semakin di berilimpahan rezekinya

    ReplyDelete
  8. Pelaburan yang besar juga dapat purse ni kan?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com