9 Hari Lagi Nak Muda Lagi ! | Julia Johari
Booking.com

9 Hari Lagi Nak Muda Lagi !

Holla....
Julia selalu tak sabar tunggu bulan MAC...
Ala tuan tanah ni birthday dia 26 Mac nanti INGAT TAU KASI HADIAH hahaha...tak payah tanya pasal umur la, muda lagi kan hahahhahahahhahaha haippp sapa kata tua siap! Gigit nanti kikiki

Life?
So far turun naik turun naik, asal ko happy je ada orang mai jentik macam-macam...haishhh cuba duduk diam-diam jangan kaco orang dok tengah happy, kalau tak happy create ar dunia sendiri ish tu pun nak ajar....*PANG!

Aku cam biasa, lagi naik umur lagi kena istiqamah banyak benda, 
Lagi kena UP SABAR berganda-ganda...sebab masalah ni terkadang bukan kita yang create...tapi orang tlg createkan untuk kita rasakan masalah tudiaaaaaaaaaaaaa ayat hahha

Lantak lah!
Sampai satu masa aku buat dek, nak fikir apa birthday treat ni, untuk diri sendiri aku selalu willing nak belanja port vacation murah-murah. Makanan aku vacation ni ala korang pun dah sedia maklum hehehe. Dalam Malaysia je, awal tahun dah pi Singapore cukuplah kan oversea gak tu, sekarang kita alir RM dalam Malaysia lagi afdal buat masa ni ekonomi sangat-sangat tidak sihat...

One more thing - bukan satu vacation...but 2 vacation, satu dibayar dan satu lagi percuma haaaaaa tang percuma tu sangat syok sebab aku ye birthday je tak payah bayar, untuk suami dan anak dapat diskaun lagi nak masuk, so jimat banyak dah...lepas ni birthday diorang plak giliran julia plak bayar sebab diorang dapat FREE pula weeeeeeeeeee....rezeki nanti la later i citer pasal kad membership tu...ramai dah tau...cuma aku kena pi dulu baru leh review.

25 Mac - 27 Mac 2016
Vacation on, cepatlah hari jumaat depan, nak half day keje hahahahaha. 
Kalau orang ingat aku serius, sombong tu salah...tengok kembar kat bawah ni hahahhahahha see ya!


10 comments:

  1. Julia bulan birthday kita samalah.Tapi lea 20 Mac suami pulak 24 Mac.

    ReplyDelete
  2. yeayyy...happy birthday in advance!!! mana nak bercutiiiiii time besday!

    ReplyDelete
  3. hepi coming besday...

    kelakar lak tgk gmbr last tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Happy birthday dear Julia, nak itot la hehe...

    ReplyDelete
  5. Wahhh...wish happy belated birthday in advance
    May all ur dream comes true..
    May be blessed by Allah...

    ReplyDelete
  6. kira kita lahir awal sehari dr jue la..
    di hr kejadian kita siap cuti lagi tau hahahha

    ReplyDelete
  7. birthday sama dengan anak saya <maisara...hari2 dok bagitau tak sabar nak tunggu 26hb ni..dia tak tau ibu dia lagi pening dok fikir nak masak apa, kek nak buat ka nak beli...dia tau jemput kawan2 ja..hahahah

    ReplyDelete
  8. Wahh tak lama dah nak potong kek akak kita ni. hehehe.

    ReplyDelete
  9. lawakla gambar gerak2 tu kak ju...mcm kartun!!!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com