Wishlist Holiday Pertama Tahun 2016 Adalah... | Julia Johari
Booking.com

Wishlist Holiday Pertama Tahun 2016 Adalah...


Esok harinya, huhhh debor rasa nak masuk negara orang ni weh, walaupun dekat je aku rasa debor sebab ni pertama kali nak pi, harap semua okey lah kan. Nampak gambar diatas, aku conteng memacam hahahhaha, 3 gambar mewakili famili aku. Tau kenapa muka suami aku paling besar? Sebab dia yang paling teruja dari aku, hahhahahha so tu sebab aku bold muka suami aku besar-besar. Kihkih, gambar Qi paling kecik tu siap peace, dia cool je pi lah mana pun dia sporting tak buat perangai sangat dah nampak dia pandai behave sikit....okey ni aku nak highlight.
  1. passport lama lagi nak mati okey set, 
  2. duit currency dah tukar,
  3. duit poket lebih terkumpul dah simpan dalam passport (kumpul laki bini tau)
  4. tentatif yang julia karang hasil baca dari blog korang dan beberapa blogger lain buat simple yang boleh settle, 
  5. booking hotel lama dah settle, 
  6. beg baju malam ni baru nak update balik sebab dah packing 80%, 
  7. cuti dah approve dari bos, tq bos nanti baca blog julia tau #oppssssss kehkehkeh
Malam ni aku nak nyanyi sambil packing baju yang tak cukup, esok jam 5 pagi nak berlepas awal dari KL...berlepas pagi ni sedap bawa kereta...here we go! Tunggu julia update esok dalam instagram dan facebook ye. Bubyeeeeee!



20 comments:

  1. wah esok dh nk ke spore ye juju...have fun...happy holiday

    ReplyDelete
  2. Ya Allah seronoknyaa kak!! Ena ni tengah struggle nak exam.. Huaaaa jelesss! Nak holiday gakkk

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyaaa.. have a great vacation :)

    ReplyDelete
  4. Baru minggu pertama 2016 dah capai satu wishlist..hebat! Neway happy holiday..;)

    ReplyDelete
  5. Baru minggu pertama 2016 dah capai satu wishlist..hebat! Neway happy holiday..;)

    ReplyDelete
  6. Wahhh..oversea! Best nya! Safe journey dear!

    ReplyDelete
  7. wahhh.. awal jan da start holiday ni.. :)
    hepi holiday dear..

    ReplyDelete
  8. well organized adik.. happy holiday ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com