MASALAH HORMON BLOG ! | Julia Johari
Booking.com

MASALAH HORMON BLOG !


Ya, betul lah ni, blog julia. Bukan salah klik, ke korang nak cari resepi? Hahaha kisahnya, hmmmm ragam sikit tuan punya blog ni, ada je hormon pancit tengah jalan tak disangka, jemu dengan tatap muka sendiri boleh? Pastu park gambar muka dekat bawah, biarlah, down to earth sikit, kang korang jemu sangat nak tengok. Aku sebenarnya sambil buat kerja opis, buat invois hal segala mak mak invois kerja suami aku (kata merangkap menteri kewangan) kena lah hadap sampai muntah.

Bila muntah, aku tengok blog fedup, caranya aku kena buat re update new header, aku suka baca blog omputih, tu sebab aku kena tempias sikit2 omputih tu korang layan je lah ek...bukan apa, aku jeles tengok blog mek mek omputih ni cecantik, tu aku reka sendiri header ni ikut gerak apa aku rasa hari ini...tahun depan ntah header apa aku create...susah lah nak setia header yang satu, sebab aku jenis cepat jemu hahahahha.

It it Happens, It Happens !
Aku suka plak gaya moto blog ni, yelah slumber, kalau dah nak jadi...tetap jadi, kalau nak jadi rezeki, tetap rezeki gitu, so aku nak menulis smooth, tak nak lah terlampau anda, anda semua tu kan hahahhahahahha .......#######kekadang melepas gak ayat anda anda tu...well !

So korang, lepas ni aku nak menulis direct je dari hati...kalau rasa tak suka...biarlah tak tapis...sebab perlu aku cakap kat sini berterus terang dari sembunyi. Kena jumpa hari itu...cerita sungguh2...anything !...eh selama ni tak cerita sungguh ke?

Cerita apa plak tak cerita, cuma kurang cerita apa aku rasa, asik cerita pasal kebiasaan tu x berapa gemar sangat dah...so ni mesti hormon nak tahun baru 2016...hahhahahhaha ok ni aku rasa cun ler sangat header kali ini...janji minimalis...bubye!

Mai lah add FAN PAGE: SINI



13 comments:

  1. alaaa kenapa racun akak utk tukar jugak nie!! hehehe...macam dah gatal tangan jek ni..

    ReplyDelete
  2. haha. teringat nak edit semula template mmg serik la. pnt. hii.. anyway.. lawa

    ReplyDelete
  3. Tak kisahlah tulis apa pun Jj....mak baca jer hihi....
    Cantik header tu...simple

    ReplyDelete
  4. Tak kisahlah tulis apa pun Jj....mak baca jer hihi....
    Cantik header tu...simple

    ReplyDelete
  5. kemas je header tu . saya lak hormon malas bebenor nak tukar header . ntah bertukar ke idak header tahun depan . heheheee

    ReplyDelete
  6. Cantik ju..kemas, simple & sweet sangat! Pandai ju design..hormon ciknad pun dok bergelora niii..nak tukar header yg lebih simple jugakkk..haha..

    ReplyDelete
  7. Cantik ju..kemas, simple & sweet sangat! Pandai ju design..hormon ciknad pun dok bergelora niii..nak tukar header yg lebih simple jugakkk..haha..

    ReplyDelete
  8. Srpanjang sy buat blog xpenah tukar header. Kihkih

    ReplyDelete
  9. alahai cantiknya blog ni... sejuk mata memandang...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com