Hasil Sepuluh Bulan Suami dan Isteri Guna Ephyraskinbar Secara Rutin | Julia Johari
Booking.com

Hasil Sepuluh Bulan Suami dan Isteri Guna Ephyraskinbar Secara Rutin

Muka suami yang original, tak ada apps beauty2 bagai ye hanya letak watermark only, julia cuma pakai bedak kompak biasa dan lipstik, tapi serius bila pakai makeup terletak je kat muka...muka suami pun fresh je

Tadaaaaaa ! Lihat hasilnya kulit kami selama 10 BULAN ! Ya dari bulan 3 sampai bulan 12/2015 kami berdua berjaya menggunakan Ephyra Skin Bar selama 10 bulan berturut-turut. Dalam jangkamasa berkenaan suami lah yang paling concern about skin care dia lebih dari julia sendiri. Tau sebab apa?

Julia, ephyraskinbar MANA?
Haaa mana ephyraskinbar? Kenapa dalam bekas ni kosong, hahhaha tau sebab apa aku selalu tak top up dalam bilik air? Sebab aku sebagai isteri nak tengok sejauh mana my partner ni pakai ephyraskinbar. Yes, sekarang kami berdua berkongsi satu bekas yang sama. Dulu julia asingkan bekas dia dan bekas julia, tapi sekarang jangan gaduh-gaduh  dan berebut2 lagi pasal ephyraskinbar kita satukan dalam satu bekas hihi.

Tujuannya nak test suami...nak tengok isteri dia selalu pakai ke, atau dia pakai tak sebenarnya mandi dalam bilik air tu?

Jeng jeng jeng...setiap kali ephyraskinbar nak kehabisan dalam bekas, sengaja julia tak top up..rupanya dia tanya julia sambil tengah mandi tau, buka pintu bilik air.

"Julia, mana ephyraskinbar, habis dah ke?" 
"Oooooo selama ni ephyraskinbar cepat habis papa yang pakai ye hahahhahahha" 
"Hahahhahaha cepatlah bak mai seketul, tengah mandi ni" 
"Okey, tunggu jap nak potong dulu ephyraskinbar ni kepada 4, jap jap, okey nah" 
"Mekasih....(sambung mandi)"
..........setiap kali habis dia mandi julia tak pernah nak tanya papa pakai tak ephyraskinbar? Sebab nak tengok dia minta ke tak...dan sah dia memang pemakai ephyraskinbar...perghhhhhhhhhh selama ini bukan senang nak tengok lelaki menjaga muka dengan produk skin care...but this is so surprise me, every month kiranya memang dia rutin pakai pagi dan malam dua kali sehari. 

Patutlah ephyraskinbar selalu cepat habissss tak syak lagi dah hahahhahahaha dia gomol sungguh-sungguh dengan sabun tu beb, suka kot muka dia bersih dari berminyak je, lagi-lagi dia kerja outside kan banyak terdedah dengan habuk dan asap !

Efek kulit muka suami.
  • Kurang berminyak
  • Muka semakin cerah
  • Lembut di sentuh
  • Nampak lebih muda wowww
  • Glowing dari sebelum ini nampak dull
............Efek isteri dia, hari-hariiiiiiiiii nak picit pipi suami hahahhahahhaha geram sebab kulit dia bersih ! kihkihkih

( Puan Rahayu, terima kasih hubungi julia mengenai EPHYRA. Alhamdulilah sempat COD Ephyraskinbar di tempat beliau bekerja pagi ni, ceria sungguh jumpa beliau yang sangat peramah.) 

Sedikit bukti perkongsian order dari customer-customer julia sendiri........

Ephyra Premium (30 hari)

Inteemor 
Jika anda terima parcel inteemor yang sudah kemek, keluar cecair dari botol, dan tetiba bocor, hubungi julia kembali ye, pihak HQ ephyra sendiri akan refund kembali FREE kepada anda inteemor yang kedua, dengan syarat botol inteemor yang bermasalah tu perlu di pos semula kepada pihak kami.

Inteemor

Alhamdulilah, dalam diam ramai yang semakin mengetahui keberkesanan produk EPYRA termasuk suami julia tersayang !




Pengedar Sah Ephyra: 
Julia Johari

WhatsApps: 
013-6327333 

Pos Laju / COD Area: 
Selayang - Gombak - Sogo - Sri Gombak - Medan Mara - Tesco Selayang - Selayang Mall - Giant Gombak - Masjid Jamek - Maybank Pudu - Maju Junction - UniKL - Bank Negara

***Nak tahu lebih lanjut boleh baca di SINI

14 comments:

  1. Juju xyah makeup dh berseri ngan ephyra .. Just pki lipstick je..

    ReplyDelete
  2. Juju xyah makeup dh berseri ngan ephyra .. Just pki lipstick je..

    ReplyDelete
  3. Akk punya dah habis...nti la nk top up lagi..akk pun suka pakai

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah
    serasi bersama, kan !
    saya pon masih setia dgn esb :) sayang ketat ketat.hikhiks

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Memang mudah ephyraskin bar ni.. Serasi dgn kebanyakan jenis kulit..

    ReplyDelete
  6. Amboi, memang nampak sama padan sama cantik ja suami isteri tu selepas konsisten dengan ephyraskin bar

    ReplyDelete
  7. Nak try la kak. Dia bole pkai whole body ye?

    ReplyDelete
  8. hahahaha patut la abis cepat ye! kantoiii ! hihiii

    ReplyDelete
  9. wahh ju..nmpk sgttt perubahannya..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com