Donut Paling Sedap | Julia Johari
Booking.com

Donut Paling Sedap
































Paling diminati tapi bukan selalu dapat makan pun hukhukhuk
Tau sebab apa, malam tadi aku kena sugar rush, tekak nak makan manis-manis
Nasi tak nak, bayangkan dua ketul donut tu kiri kanan tangan pegang hahhaha

Warna fink tu Qi punya, memang kalau beli Big Apple mesti walid atau umi dia tau dah
Harus beli warna FINK...sebab mamat tu memang jambu, suka warna FINK kemahen...
Kadang-kadang nak rasa sikit pun kedekut tau...sian umi merelip-relip mata tgk karamel fink di telan anak hahhahahhaha maknya punnnnnn nak bergaduh ngan anak hahaha

Ko tau, 
banyak-banyak big apple yang mana aku paling suka?
tu yang ada inti coklat tengah-tengah tu, atas donut warna fink
makkkk aiii...rasa almond hancur mix dengan rasa macam susu kena gigitan coklat mewah di tengah rasa lega semua urat saraf yang sakan nak sugar rush tu hahahhahahha
macam kena renjatan, terus baik

Aku kan baru baik demam selsema teruk
dekat seminggu la aku tak dapat makan rasa pun macam tak ada rasa
bau pun bau tak ada, sian Allah tarik nikmat tu sekejap

Bila dah baik haaaaaa bantaiiiii....ni kalau doktor tau ni mau aku kena nasihat panjang lebar
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm malas lah, penat lah nak fikir itu ini...kang fikir lama2 aku stress, kalau stress aku tetap makan gak, kalau happy pun aku makan gak...dah tuuuuuuuu hahahha

Hari ni dah Khamis, esok Jumaat !
So hari ini keje elok-elok, esok nak bawa diri berjalan kalau rajin
Rasa nak pi kat taman lah, pi bawa diri tengok taman
Tak pun pi window shopping sorang-sorang
aku suka gitu, suka pi sorang2 kalau window shopping time jumaat

Eh esok nak COD Ephyraskinbar kt Bangunan MARA KL
Haaa nasib ingat...okey-okey chow dulu...kalau rajin ku nak update kisah parenting sabtu lepas...bye.

10 comments:

  1. sama feveret kita..
    Yang coklat kat tengah tu.. Ohsem..
    Legend.. ngn kekacang..

    ReplyDelete
  2. akak suka yg alien tu ngan yg peanut...yg pink tu fav anak akak

    ReplyDelete
  3. Adui...naperlah entry2 blog yang saya baca semuanya keluar gambar makanan yang saya dah lama tak makan. Tadi float kat A&W ni Big Apple pulak. Hahaha. Saya suka yang Almond tu, Oreo ngan The Alien. YUmmm...

    ReplyDelete
  4. almost semua flavour kat big apple tu my fav..
    tapi kalau selalu makan, mau potong kaki kot.. hahaha
    hope sindrom sugar rush juju tu tak selalu lah ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal Julia :)

    Akak pun suka Donut Big Apple ni..
    Bila gi Giant singgah juga beli..
    Selalu pilih yg atasnya almond dan coklat tu..
    Berebut-rebut anak beranak makan..
    Tapi tu lah tak boleh makan selalu.. mahai hahhaha

    Akak follow Julia #710, jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  6. donut manis................ makan sebiji dah tak mampu nk makan hihihi.. tapi terliur lah pulak! hihi

    ReplyDelete
  7. big apple memang sedap... walaupun masuk dlm peti sejuk, bila dipanaskan masih lembut seperti biasa..suka ...nyum nyum

    ReplyDelete
  8. Sedap oii. Nk g terjah shopping mall nnt. Ngee

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com