Ceria All Star Sangat Kan ! | Julia Johari
Booking.com

Ceria All Star Sangat Kan !


Anak-anak seusia 3 tahun lebih suka meniru apa sahaja kan
Macam Qaiser ilman ni, baru-baru ni dia buat aksi depan TV masa layan Ceria All Star...korang tengok lah ye, penat dah ketawa dia dok sakan karate kid depan TV 
hahahahhaha







Che Ta pun senyum meleret miahahhahahhaha Qaiser ilman oh Qaiser ilman, pak lawak sungguh anak umi ni tau hahahhaa tu sebab balik keje langsung tak stress sebab ada pelawak semulajadi hahahha

5 comments:

  1. Hehehe...Ada tgk video kat FB tadi. Tumpang gelak jer ☺

    ReplyDelete
  2. Telatah anak pengubat rindu n stress. Cutenyee

    ReplyDelete
  3. Mmg sis.. bdk2 senang nk meniru kan? Anak saya pun kalau tgk org joget kt tv dia pun joget sama. Hehe..

    Btw.. saya ada tag sis tau.. kalau sudi jawablah ye..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/jawapan-kepada-10-soalan.html?m=1

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com