Tak Sangka JUARA MENANG I-Rova K6 Mini Robotic Vaccum Cleaner | Julia Johari
Booking.com

Tak Sangka JUARA MENANG I-Rova K6 Mini Robotic Vaccum Cleaner

Ingat lagi tak julia dok pompang pompang sana sini pasal event parenting? Kalau tak ingat fresh memory kat SINI. Ahad lepas 20 September 2015, bertempat di Borders The Curve tingkat 1, julia ditemani suami dan anak sempat meluangkan masa untuk menyerap ilmu parenting bersama pakar-pakar dari Positive Parenting. Jangan ingat pakar mereka biasa-biasa? Mereka adalah terdiri dari doktor-doktor pakar dalam hal ehwal dunia kekeluargaan.

Lupa plak nak bergambar dengan sekretariat penting dalam event berkenaan, Cik Pini dan Cik Muhaini. Mereka memang rajin bagi email dan wassup bagi tau event bila dan dimana. Alhamdulilah, siapa tak suka program percuma kan lagi-lagi boleh dengar direct from the expert.

Doktor Alvin, banyak ketengahkan cerita bagaimana cara sebetulnya nak berkomunikasi dengan anak. Anda lihat carta ini, rasanya anda boleh buat rumusan tindakan anda nanti, ada video yang julia snap untuk dikongsikan disini tapi line wifi tak berapa beri kerjasama. Lain masa ye.

Session 2, Prof Dr. Norimah beri penerangan lanjut tentang dunia pemakanan anak kecil kita. Rupa-rupanya beliau lama dah perhatikan my son Qaiser ilman dok pok pek belakang rak buku hahahhahaha, rupa-rupanya beliau yang akan bagi talk second session, mujur lah tak keluar mak tarzan kat situ, my son love books, dia akan tanya sampai umi yer jawab, selagi dia puas hati baru dia diam. 

My Son, Qaiser ilman pencinta buku, alahaiii anak, sabar ye, umi dok sibuk dengar talk ni hahaha

Setiap hadirin yang hadir 1 wakil family akan dapat kelayakan 1 tahun keluaran buku Positif Parenting secara percuma setiap bulan yang akan dipos mulai tahun 2016. Yeyyyyyy!

Ada 2 voucher total RM20, wowww boleh tebus beli buku Prof Dr. Muhaya lagi ni. TQ

Lama dah julia join contest dari Positive Parenting tak ingat bila tapi dah berbulan-bulan berlalu.


Seingat julia gambar ini dipertandingkan, ada caption yang julia tulis dalam pertandingan tu, lupa dah, tapi about parenting juga. 

Tak sangka, JUARA!
Ya Allah, alhamdulilah.
Terima kasih pihak Positive Parenting.

Bergambar bersama peserta pemenang kedua, ketiga, keempat.
1 Malaysia betul gambar ni kan semua kaum ada yeyyyy

Hadiah JUARA I-Rova K6 Mini Robotic Vaccum Cleaner, julia ni jenis bukan senang nak menang contest atau cabutan bertuah, memang bukan jenis bertuah pun, tapi pelik, hanya kerana sekeping gambar dan ayat mengenai parenting, sudah boleh menang hadiah yang julia idamkan selama ini, selama ni jeling-jeling je dekat mall yang jual robotic vaccum ni tau sebab mahal sangat, ni dapat percuma harus lah lompat bintang 44x hehehe.


Betullah kawan-kawan cakap, percayalah julia, Allah yang bagi rezeki ni, kalau tak kerana Allah, masakan tidak julia masih setia dengan session parenting.

Belum ada masa nak test bibik cun ni, dah tengok rupanya, lawa oiiiii..bibik biru air laut, alahaiiiii bibik mujur robotic, nanti den baca buku penerangan dulu baru test acaner...tak sabar nak review bibik cun, nak bagi nama apa eh, geng periuk doraemon gak ke? Hahahahah korang reka nama sikit sebab dia pun bulat hehehe.

14 comments:

  1. tahniah...kalo dh tertulis tu rezeki julia, antar 1 pn bole menang..kalo tkde rezeki, antar byk pn xmenang kn...nanti review la adiah menang tu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki sgt nie! ;) tahniah dik!

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. gambar yang diambil tu cantik.. ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah juju...
    Best tau jd org bertuah ni..takpe..even sekali sekala..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Bertuah ju dpt hadiah tu

    ReplyDelete
  6. MASYAALLAH. tahniah kakak syg. namakan dia ROBOOLAT :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah jue.. rezeki namanya..hadiah pun best tu! =D

    ReplyDelete
  8. tahniah ju!......alhamdulillah rezeki anak namenyerrr

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah julia.. rase seronok tengok skrg julia makin happy.. makin berjaya.. moga julia terus maju.. jangan lupa doakan fifi.. hehe.. (((hug)))

    ReplyDelete
  10. bestnya lahai hadiah Jue... murah rezeki Jue

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com