MIKA SAKURA WHITE EKSTRAK BUNGA SAKURA BUAT KULIT CERAH | REVIEW | Julia Johari
Booking.com

MIKA SAKURA WHITE EKSTRAK BUNGA SAKURA BUAT KULIT CERAH | REVIEW

Sana sini orang dok review pasal si Mika ni weh, aah Mika Sakura White lah beb. Zaman sekarang semua dah pandai nak jaga kecantikan luaran, nak kulit nampak cerahlah, gebus lah, yang paling penting bunga sakura dari Korea tu boleh buat produk kecantikan ke? Ke korang pernah makan bunga sakura tak? Tak pernah kan, so memang sejak azali lama dah Bunga Sakura ni di ekstrak khas dan dimodenkan dalam perubatan mereka. Siapa sangka dengan bunga sakura je pun dah boleh hasilkan kulit korang dari suram kepada cerah bak gilang gemilang perghhhh.

Julia baru seminggu lebih mencuba produk ini, hmmmm boleh dikatakan pertama kali rasa 1 tablet sedap, bukan untuk ditelan tau, tapi untuk dikemam dalam mulut alah macam makan gula-gula tu lah. Sedappp oiii, rasa perisa cam lemon sikit ala-ala oren sikit yummmmm! Satu biji sekali je makan, setiap pagi atau malam. Sempoiii, pastu dah boleh buat kerja lain dengan aman. Eh tu je ke kebaikan Mika Sakura White??? Banyaklah jom baca kat bawah ni.


Kebaikan MIKA SAKURA WHITE 
  • MEMUTIHKAN kulit muka - haa rasa kulit korang suram je, telan 1 biji hari-hari mudah.
  • MEMUTIHKAN kulit satu badan - bukan muka je cerah, satu badan tau dia cerahkan.
  • Menghilangkan jerawat & parut jerawat - oh yang ini semua orang suka.
  • Menghilangkan jeragat - jeragat ambil masa kan, but ramai dah cuba best.
  • Boleh menaikkan seri muka - seri muka amboiiii siapa tak suka kan hahahhaha
  • Paling penting, BOLEH MEMUTIHKAN SATU BADAN dengan cara PALING MUDAH iaitu KUNYAH sahaja! - aah korang kunyah aje, macam gula-gula tu, tapi gula-gula kat pasaran tu tak berkhasiat nah makan gula berkhasiat macam ni korang dapat efek lagi besar.
Pelik Tapi BENAR Fakta Kandungan 
Mika Sakura White
  • 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA
  • 100% tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan yang negatif
  • Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea
  • Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki & wanita
  • Ekstraknya antara agen anti penuaan yg paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun & Korea
  • LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia
  • Sangat sedap untuk dikemam. Nyum nyum!
Memang kagum tau produk keluaran Bumiputera ini setanding dengan produk lain di pasaran lain. Siapa sangka Bunga Sakura itu adalah agen utama untuk cerah dan membaiki tekstur kulit lagi-lagi dengan cuaca Khatulistiwa kita ini yang sekejap panas, sekejap hujan, lembab dan tak menentu sepanjang masa.  

Maka dengan adanya Mika Sakura White ini dapat membantu dan mencegah kulit anda dari terus kusam dan kulit tidak sekata. Lihatlah gambar testimonial dibawah, mereka adalah segelintir yang berpuas hati dengan produk Mika Sakura White. Memang beza gambar sebelum dan selepas kan serta kebanyakkan yang ambil hanya boleh dapat kesan seawal 7 hari ke atas. Wowwwwwwwww!

Lihat Testimonial 
Mika Sakura White!
Sangat mengkagumkan!!!!!!!!!!


Kagum bila personaliti Uyaina Pencarian Nona Manis TV3 guna Mika Sakura White...wowwwww!


 "Sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp Sis Ara dari Procrowd - 
013-203 7799"

Hubungi:
Whatsapp: 013-203 7799 
(Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd)

17 comments:

  1. hehehehe bagus2, leh putih 1 badan.hehehe

    ReplyDelete
  2. good review,...sy tak buat lagi review,..:)

    ReplyDelete
  3. sedap ye Ju??ni makan time mengantuk kat opis elok sangat ju..saya ni kalau benda sedap mau nak ulang makan tiap masa..hahhaha

    ReplyDelete
  4. Memang pun kaum wanita suka bab cantik2 ni. Sebab nak natural beauty takyah tempek foundation tebal2 hihi

    Nak mekap tebal2 kadang-kadang susah hilangkan dan takut sumbat pori-pori. Nanti masalah jerawat daaa :D

    ReplyDelete
  5. menarikkk..gud review ju! detail..

    ReplyDelete
  6. dengan kunyah je dapat putih..woowww

    ReplyDelete
  7. wow. kulit putih...
    byk ekk produk putih kan kulit.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com