Tarikan Utama Floria Putrajaya 2015 | Julia Johari
Booking.com

Tarikan Utama Floria Putrajaya 2015

Wowww, lama dah aim nak ke sini satu family, julia belum pernah lagi ke Floria tau, maklumlah masa tu anak masih kecil sekarang anak dah menginjak 3 tahun just nice, but semalam bincang dengan jadual tugasan kerja opis dan event dengan suami. Julia ingat tarikh Pameran Floria ni berakhir semalam, kebetulan semalam juga hari terakhir pameran KL International Hijab 2015 di PWTC. Mula la cuak sebab baru teringat kt Floria ni, suami suruh buat pilihan nak pi Floria ke nak pi pameran hijab tu. 

So Julia google, nak kepastian bila tarikh terakhir, almaklumlah cuti sekolah kan 2 minggu sure ramai orang nanti. Haaaaaaaa jangan terperanjat, rupa-rupanya bila julia semak di internet tarikh sebenar start Royal Floria Putrajaya 2015 ini bermula pada 30 Mei hingga 7 Jun 2015. Yeaaaaaaayyyyy happy sangat2 semalam, tak adalah kempunan nak pergi Floria, so semalam sempat terjah pameran hijab di PWTC dengan tenang.

Tarikan Utama Floria 2015
Banyak sungguh tarikan utama Floria 2015 kali ini, perghhhh bila julia teliti yang julia tertarik nak pi Jumaat ini lepas waktu kerja sebab esoknya Sabtu cuti so tak terkejar sangat. Taman Kanak-Kanak adalah perhatian utama, surelah anak-anak korang nanti seronok ada tema mereka kan boleh belajar nanti nama-nama bunga dan warna yang sangat cantik.

Taman Kucing, Taman Terapi, Taman Spa dan banyak lagi boleh kita temui di sana nanti, kalau anda FREE hari ini apa kata bawa anak-anak yang cuti sekolah tu atau mak ayah serta sahabat handai ke Floria Putrajaya 2015, kalau tak pandai pergi Set Waze Anjung Floria Precint 4.

Sapa nak menang ticket pi Phuket jom join simple contest!!!!!!!!
Arghhhhh tak sabar!!!!


Jom tonton video Floria!
Tiket pun murah sangat2, jom kita ke Floria 2015, jangan lupa power bank, bergambar sakan dengan lautan bunga-bunga yeyyyyy

Website Floria 2015
Web
Facebook

22 comments:

  1. Menarik tp xpernh pegi juga.. Mls nk bersesak.. Tgk gmbr kwn2 update je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Tisya, dekat je, ada contest best tu, mana tau rezeki selfie je leh menang hadiah...cuba tau

      Delete
  2. Replies
    1. Yup menarik...sambil riadah sambil join contest...selfie lawa hehhehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Sampai 7 Jun...sempat nak pi...ahad ni last :)

      Delete
  4. Replies
    1. Julia pi Jumaat ni...rasa mcm nak cuti je jumaat ni spend time ngan family...sebab ahad ni julia dah ada persidangan di Hotel

      Delete
  5. teringin nak pegi.. jumaat ni cuti.. hope berkesempatan nak terjah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyyyy...samalah...rasa nak cuti jumaat ni, leh pi awal pagi hahahhaha...ingat nak pi petang lepas kerja...tp cm penat plak nanti kan...tgk cm ne masa suami plak nanti...dah pi jgn lupa join contest

      Delete
  6. xpegi pun wlupun dok kt putrajaya..lalu aritu pun dh jem..ktorg kuar mlm je bwk danish tgk bot berhias tu..ade bunga api pulak lg siyokk la die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jem tu biasa dalila hehehhe...byk lagi masa leh pi dalila...sampai Ahad ni...takpe nanti ada masa pi lah terjah pastu join contest!...

      Delete
  7. Replies
    1. Hahahahha standby bawa payung dan topi utk anak rara....takpe rara dah pi kasi can julia plak pi ye...hahhahahahhaha

      Delete
  8. Kakak teringin nak pergi tau Ju tapi planning anak-anak lain pulak tempat nak mereka nak tuju.
    Kakak nak tengok bunga orkid yg ada di sana mesti cantik-cantik kan..

    ReplyDelete
  9. Nanti sat nk habaq hubs nk bwk anak2 p jalan sinila..kot dia bg izin...

    ReplyDelete
  10. bestnye klu duk area sna.. ni dr pnang nak g alahai.. sobsobsob

    ReplyDelete
  11. hari tu round naik motor.. lepas balik kerje.. derang tengah prepare lagi.. tengok la.. kalau free nak pergi la..

    ReplyDelete
  12. tahun nie x pegi pon..tahun lepas pegi rasanya kat floria nie..mungkin timing x kena kot, panas sgt rasa..hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com