Pantang 44 Hari Bersama Malika Confinement Care (MCC) | Julia Johari
Booking.com

Pantang 44 Hari Bersama Malika Confinement Care (MCC)


Anda sedang mengandung atau ada kawan serta saudara mara tengah tercari-cari orang yang boleh jaga anda didalam pantang? Nak urutlah, bertangas, berpilis, bertungku bukan itu sahaja ada banyak sesi yang anda sendiri akan terkejut. Antaranya jika anda pilih untuk sesi perawatan selepas bersalin untuk 3 hari je pun para ibu boleh tempuh sesi mandi herba wangi, sesi slimming sauna, sesi whitening body scrub khas! Bukankah itu satu bonus untuk anda? Tak perlu keluar rumah langsung, sebab Malika Confinement Care ini memang ada menyediakan servis tinggal bersama-sama dengan anda.

Siap Kemas Rumah
Bila julia kaji sendiri pakej-pakej dari Malika Confinement Care, perghhh nyata ia pilihan yang tepat, harga pakej sangat berbaloi. Tau sebab apa julia cakap berbaloi? 

Dalam kita keadaan berpantang suasana rumah pasti kita tak dapat bersihkan dengan baik, baju pakai yang kotor siapa nak basuh, nak sidai lah lagi, nak masak untuk orang berpantang kadang-kadang ada yang tak ada ibu dan ayah (sudah meninggal dunia), nak harapkan saudara mara terdekat jaga pun mungkin dia orang sendiri sibuk bekerja. 

Kadang-kadang kita sendiri pun tak nak susahkan mak ayah datang jauh-jauh nak jaga kita kan, sure kita nak dekat selalu dengan suami, tiap-tiap hari suami balik kerja boleh pandang muka kita lepas bersalin pun dalam keadaan cantik dan bersih dari bau yang tak diingini? 

Julia pernah buat entry dulu kisah pantang lama dah, puluhan komen dari ibu-ibu selepas bersalin nak sangat nombor telefon tukang urut di link SINI. Sekarang tukang urut tu dah tak ada lah, julia nak rekemen kat korang MCC lah pilihan terbaik kerana ia menyediakan servis lengkap.

Jangan risau, selama Malika Confinement Care bersama anda, mereka sendiri akan bersihkan rumah anda, urut satu badan anda, mencuci pakaian ibu dan anak, serta memasak untuk ibu untuk makan pantang. Hebat!!! Kita lepas bersalin cuci kaki je tau, ada orang tolong buat itu semua. No stress!

Sure anda nak macam tu kan?
Lagi satu, mana-mana pakej anda ambil walaupun untuk 3 hari, 7 hari ataupun 10 hari je pun haaaaaaaa ada khidmat untuk BELAIAN SI MANJA. Baby kita pun confinement lady dari Malika Confinement Care akan mandikan baby kita dengan melakukan urutan lembut pada baby dan bertungku khas untuk baby. Seronoklah baby anda dapat relaks dengan tenang dengan penjagaan sepenuhnya dari MCC yang di iktiraf. 

Kelebihan Pilih Pakej Berpantang
Kalau anda ambil pakej 7 hari atau 10 hari, kelebihannya extra yang anda akan dapat:
  • Sehelai kain bengkung 
  • Minuman herba
  • Set jamu luaran 

Wowwwwwwwww teruja tau, bukan setakat dari hujung rambut sampai hujung kaki kita je mereka jaga, termasuk pakej jaga baby dan mengemas rumah serta memasak masakan untuk kita setiap hari. Suami balik kerja pun tersenyum dah tak payah risau tentang keadaan anda.

Kata "Malika Confinement Care"
"Kepakaran kami membantu para wanita kembali langsing dan sihat bertenaga selepas melahirkan anak dengan memberikan pakej perkhidmatan urutan selepas bersalin yang lengkap dan berkualiti. Perkhidmatan kami adalah datang ke rumah pelanggan."
Pakej Berpantang
Pakej 3 Hari

Pakej 7 Hari

Pakej 10 Hari

Makluman:
Teruja kan lihat kelebihan dari pakej-pakej MCC. Bukan itu sahaja, pakej penjagaan pantang selepas bersalin bermula dari 3 hari sehingga 44 hari (3, 7, 10, 14, 21, 28, 30 & 44 hari).

Pakej yang dinyatakan adalah pakej penjagaan staff akan tinggal bersama selama pakej yang diambil oleh customer.  

Jika tak mahu staff tinggal bersama, jangan risau, pihak MCC akan bagi quotation yang lain dan tempoh masa rawatan dari jam 8.00 pagi hingga 6.00 petang sahaja. 

Lokasi perkhidmatan sekitar kawasan:
Lembah Klang, Selangor, Nilai, dan Seremban

Nota: Bulan 6 dan bulan 7 tahun 2015 masih kosong, boleh booking untuk keselesaan anda dan bayi anda. 

Selamat Berpantang dan Slim Kembali Untuk Tatapan Suami Tersayang!

How To Booking:
Email: noorish_n@yahoo.com
WhatsApp: 016-207 8091 (Noorish)

15 comments:

  1. wah.. siap ade yang tunggal sekali.. macam best je.. cume kene sediakan duit la..

    ReplyDelete
  2. Best jugak pakej2 dia.. Siap masak ngan mngemas semua. best2..

    ReplyDelete
  3. Senang la camni...boleh relax2 dlm pantang...

    ReplyDelete
  4. bestnye la..
    complete sume..siap bersihkan umah lg..

    ReplyDelete
  5. InshaAllah kalau ada yg memerlukan boleh recommend :)

    ReplyDelete
  6. Sapa penah try malika..ok x?

    ReplyDelete
  7. Banyak orang share testimonial bagus pasal MMC ni. Boleh cuba ni 😊

    ReplyDelete
  8. Boleh email pakej 2016
    sitisarinasamsudin@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Boleh email pakej 2016
    sitisarinasamsudin@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Tolong email pakej 2016
    bayu.aff@gmail.com
    Tq..

    ReplyDelete
  11. Tolong email pakej 2016
    bayu.aff@gmail.com
    Tq..

    ReplyDelete
  12. Boleh emailkan pakej ke zura_law@yahoo.com

    Tq

    ReplyDelete
  13. Salam.. blh email package ke nafisha.mulki@gmail.com thank you :)

    ReplyDelete
  14. Salam.. blh email package ke nafisha.mulki@gmail.com thank you :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com