MENANG IPHONE 6 : EPHYRA SKIN BAR GIVEAWAY BERSAMA BLOG COKLATEYES

by - Wednesday, May 27, 2015


Alhamdulilah, julia dah join contest anjuran GA dari Blogger terkenal Innanie Ariffin, bila dapat tahu Ephyra2U ada sponsor hadiah lumayan laju-laju kakak korang ni pi join tau hehehhe, korang jom join mana tahu dalam kalangan 50 blogger salah seorang korang pemenangnya wewiiitttttttttt, dah menang jangan lupa mention nama kakak Julia okey hahahhahaha nak kongsi pakai iphone6 juga hehhehe jom-jom join. Fuhhh fuhhhhhhhh tiup sikit kot2 dapat la melaram hadiah best ni masa hari raya hehehhe. 

LANGKAH PENYERTAAN EPHYRA SKIN BAR GIVEAWAY BERSAMA BLOG COKLATEYES 
* TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN* 

1. Follow Blog Coklateyes & Instagram @innanieariffin 

2. Follow Instagram @ephyra2u & @ephyraskin 

3. Like Facebook Page Ephyra Skin Bar 

4. Isikan butir peribadi anda di sini ------------- http://goo.gl/forms/ZGgzTkcyxH

5. 50 Peserta  yang terpilih akan diberitahu melalui Blog Coklateyes pada Isnin 1 Jun 2015

6. Tarikh tamat penyertaan Ahad 31 Mei 2015 jam 10 malam

***Bagi yang pernah menyertai Review Ephyra Skin Bar sebelum-sebelum ni, anda masih lagi berpeluang menang Iphone 6. Namun tak perlu buat tugasan khas (review produk sekali lagi), cukup sekadar untuk Selfie Contest yang akan dilancarkan pada 1 Jun 2015 ni.

p/s: Step 1-4 adalah wajib. Yang tak memenuhi syarat wajib, akan hilang kelayakan ye! :) 


Full detail GA click here: GA Blog Coklateyes

You May Also Like

24 Komen Sini [Click]

  1. Sally pun dah join tadi...harap terpilih la hendaknya :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. adik nanie join jgn tak join mudahje pun GA nya

      Delete
  3. dah join jugak juju.. merebut iponnng!! yuhuuu

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya kak! nak join la jugak rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join tau dik ainaa...mana tau ada rezeki...akak tumpang gembira :)

      Delete
  5. Good luck! Emi pun dah join jugak. Harap2 terpilih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah...bagus emi dah join...akak doakan ada kawan2 akak yg menang nanti...aminnnnnnnn

      Delete
  6. amboiii..laju je dgr ephyra ye..gud luck ju!

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. semoga ada rejeki buat Juju menang ipong :)

    ReplyDelete
  9. yeah kite dah join, terbaca posting di blog sis, wish me luck :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER