Susah betul nak cari Plumber Melayu | Review Plumber | Julia Johari
Booking.com

Susah betul nak cari Plumber Melayu | Review Plumber

Plumber oi plumber mana, nombor mana? Air paip bocor melimpah-limpah dah ni banjir kang rumah. Huhh mula la panik nak google kan cari nombor plumber tak pun keluar dari rumah tengok kot-kot kt pokok kelapa ke pokok pinang ada iklan plumber hahahhahah tu pun kalau terjumpa, kalo buah kelapa jatuh atas kepala lagi naya, plumber tak dapat, dapat naik ambulans kehkehkehkeh

Situasi panik selalu terjadi bila kita tak ambil berat bila dalam keadaan senang. Macam sekaranglah kita kan senang dok mengadap pc atau hp baca review julia, sekali bila balik rumah tengok nak masak paip pecah dalam dinding bersembur-sembur keluar, nak tutup punca air pastu dok terkebil-kebil siapa nak repair, mestilah plumber, tapi plumber mana yang boleh dipercayai sekarang? Fikir-fikir jangan sengeh je macam dalam gambar ni hihihi.
Julia pernah review lama dah pasal plumber Melayu ni dari Stucco Plumbing, tu sebab masuk review kedua dah julia up dalam blog, maksudnya kerjanya tip top, tengok pekerja Stucco Plumbing tengah repair dalam bilik air. Kadang-kadang nak flush tak boleh, habis keluar semua sisa kumbahan hahahhahaha, dah tu takkan tak buang air besor dan kecik. Mati tahan lama-lama leh biru muka hahahha.
Sinki tersumbat dan nak buat renovation sambungan paip kasi pendek atau panjang pun boleh dia orang ini. Pekerja-pekerja memang sudah lama dilatih untuk buat kerja dengan segera dan minor kesalahan, sebab servis mereka base kepuasan pelanggan.

Lihat Stucco Plumbing ini sedang berkhidmat 





 Bukan setakat rumah, sekolah, syarikat tapi hotel-hotel terkenal pun ambil perkhidmatan Stucco Plumbing, kalau dah tak tahu bila tiba hari yang mempanikkan anda, so save je nombor dan website plumber melayu ini. 
Recommended!


HOW TO BOOKING SERVICE :

Blog: Plumbing Jasril Blogspot
Instagram: plumbing_malaysia
SMS/Whatsapp/Call: 012-680 1093 / 017-533 3455
Email: plumbing11127@yahoo.com

15 comments:

  1. kene simpan nombor dorg ni...hehehhehe

    ReplyDelete
  2. Salam .Hee plumber area mana ni mak?

    ReplyDelete
  3. memang susah nak cari plumber melayu juju...kena simpan no ni, ni... he he he...

    ReplyDelete
  4. kat sini pun ramai cina tau ju..melayu susah la nak jumpa..

    ReplyDelete
  5. Macamnilah jugak abah sy cr rezski....org kg ni kalau kisah paip je mst cr abah sy....

    ReplyDelete
  6. kene simpan.. di waktu kecemasan..

    ReplyDelete
  7. betul tue jue..skrg ssh betul nak dapat plumber yg btl2 bagus.. bagus jugak apa yg jue share nie.. nnti orang area sana boleh google jer kan..=D

    ReplyDelete
  8. Assalam julia,
    iols ghaser iols tak masok topik ni
    sob3
    iols dok penang
    he3

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. http://plumbingjasril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. kalau kedah dtg x... hihi
    nmpk bagus service depa

    ReplyDelete
  12. These experts are certain to convey you the best, be it plumbing in schools, universities, houses or even in the urban communities the crisis plumbing administrations in Midlothian. toilette verstopft

    ReplyDelete
  13. Exactly, you're very kind of us about comment!. Plumbers

    ReplyDelete
  14. Thanks for sharing the post.. parents are worlds best person in each lives of individual..they need or must succeed to sustain needs of the family. plumbers bexleyheath

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com