Petua Wanita Sentiasa Cantik Semasa Hamil dan Selepas Bersalin | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Petua Wanita Sentiasa Cantik Semasa Hamil dan Selepas Bersalin | Review Produk

Review Produk
  1. Abang, letihnya hari ni....ayang tak larat la nak masak, abang makan luar jelah ye. 
  2. Abang, ayang tak larat nak jalan lah abang, kaki lenguh-lenguh, rasa kebas-kebas, rasa macam nak pitam je, abang jelah keluar, biar ayang duduk rumah. 
  3. Abang, kenapa ayang rasa ayang ni gemuk, perut mengelebar je ni haa lepas beranak, malunyaaaa saya abang.
  4. Abang, kulit muka ayang macam tak bermaya je, penat la jaga anak dari pagi sampai malam tidur tak cukup, abang tolong saya. (Sumber Gambar: Google Image)

Haaaaa, simptom ibu semasa mengandung dan selepas melahirkan baby, inilah yang kita selalu mengadu pada orang yang terdekat, lagi-lagi pada suami, suami pun pening apa yang dia boleh bantu isterinya dari kena leteran setiap hari. Kadang-kadang naik stress suami asyik kena dengar rungutan walhal kita sendiri yang tak ambil berat kisah nutrisi lengkap semasa hamil dan selepas melahirkan. 

TAHUKAH IBU-IBU & BAKAL WANITA-WANITA YANG AKAN MENJADI IBU?
Kekurangan nutrisi semasa hamil dan selepas melahirkan petanda badan kita menunjukkan efek cepat letih, lesu, kulit kusam, kemurungan, rasa tidak yakin, rasa rendah diri dan mudah marah?
Kesan negatif diatas semasa hamil dan selepas melahirkan kalau boleh kita cuba elakkan dengan mengambil langkah drastik menilai produk mana yang boleh menyokong kedua-dua keadaan tersebut dari terus berlarutan.
Natalia Mothers' Choice 
Menawarkan 2 jenis produk khusus untuk wanita iaitu Natalicious (wanita hamil) dan Natalshape (wanita selepas bersalin) khas untuk menyusukan anak. Beruntung sangat julia sebagai wanita dapat review produk kegemaran yang lengkap dengan bahan-bahan alami dari sumber makanan sunnah terbaik dunia. 

Ia dihasilkan oleh pengusaha yang memulakan pengeluaran dengan kalimah Bismillah dan mengakhirinya dengan Alhamdulilah. Inilah yang julia rasa sangat beruntung dapat memperkenalkan kepada anda diluar sana produk yang mendapat sambutan ramai dipasaran. 

Natalicious 
(wanita hamil)
Harum betul julia try 1 sachet ni tau, walaupun julia belum preggy second child, tp julia cuba minum harum dan langsung tak bau hamis kambing, sedap dan lemak berkrim susu ni okey. InsyaAllah, kebanyakkan yang consume produk kesihatan untuk ibu hamil ini bayi yang dilahirkan kebanyakkannya tidak mengalami demam kuning. Great!!!!!

KHAS! 
Bagi wanita yang masih belum dikurniakan cahaya mata, ANDA digalakkan untuk consume produk ini. 
Set ibu hamil ni diperkaya dengan 12 jenis bahan semulajadi terpilih dengan makanan sunnah:
Susu Kambing
Susu Rendah Lemak
Delima
Pisang
Bayam
Alfalfa Klorofil
Kismis
Manna (gam Arab)
Kalsium
Vanila
Stevia
Marin Kolagen

Ini antara testimonial yang julia suka baca dalam laman web produk Natalia.


Natalshape 
(wanita selepas bersalin)
Hooyehhhhhhhh ini paling julia suka, Natalshape hahahha dengar shape je macam nak kurus kan kan kan, lepas bersalin korang perlu top up kembali kekuatan dalaman dengan pelbagai jenis vitamin tambahan, tapi kalau setakat korang consume sebilangan vitamin sahaja belum tentu cukup nak menampung produk pengeluaran susu badan dengan baik.

Khasiat Natalshape: Boleh menyembuhkan luka selepas bersalin, memberi lebih tenaga, beri berat badan ideal wowwwwwwww, memperbanyakkan pengeluaran susu ibu dan bertambah awet muda.

11 bahan utama semulajadi dalam produk Natalshape ini: 
Susu Kambing
Susu Rendah Lemak
Delima
Manjakani
Kacip Fatimah
Kurma
Kalsium
Marin Kolagen
Manna (Gam Arab)
Stevia
Vanilla

Cara Pengambilan:
Cantik sungguh pakaging dia, inilah contoh sachet yang korang akan dapat nanti, 1 kotak ada 15 sachet, so pengambilan dia 2 kali sehari, 1 pagi 1 malam. Ambil 150ml air suam masukkan 1 sachet ke dalam cawan kemudian minum.

Julia bukan pengemar susu putih apatah lagi susu kambing. Selalu suka minum susu coklat dan berperisa je....tapiiiiiiiii bagi korang yang memang jenis mcm julia tak suka susu putih, korang pasti suka minum susu kambing ni, memang tak hamis langsung, bau dia harum perisa vanila. So bila korang dah merdeka bersalin tu nak masuk keje, boleh bawa 1 kotak ni amalkan dipejabat, nak diet minum ni waktu pagi je pun dah rasa cm kenyang sikit, jimat kot.

Ni ha warna dia, memula ragu2 nak minum, yelah jenis mmg x suka minum susu, lagi2 warna putih plak...hmmmmm tp bila try sikit, ehhh napa cm sedap jeeee...mungkin bahan2 semulajadi yang terdiri dari delima kurma, kacip fatimah dan lain2 buat susu natalshape ni cm sedap gilaa...hahahha tak tipu...betul ni...ni je la ju leh minum...janji jgn bau cam kambing hehehhe

Sekali minum jeee haaaa yummmmyyyyyyy, rasa segar je badan, tu baru beberapa kali ju amalkan, malam tak leh tidur, tetiba cam segar je badan, tu yang kita nak kalau menyusu badan kt anak malam2 kita jadi segar dan kuat, takdelah macam malas nak bangun layan anak menyusu...serius rasa segarrr...cm tak percaya plak...dlu julia teruk, nak bangun 3-4 pagi nak menyusukan anak badan rasa berat gila, mata tak yah cakap la mata panda sokmo.
Korang nak ke jadi belah kanan tu mengelebeh hahahha...best tgk contour body belah kiri tu tegap je lepas bersalin...hmmmm jom pelan2 ubah nutrisi badan kita sebelum dan selepas bersalin....nak guna badan lama oiiii...sayangilah.


RM80 (15sachets) 1 kotak

PROMOSI!!!!!!!!!!
Jika beli 2 Kotak hanya RM144 with FREE SHAKER.
Jimat RM16 wowwwwwwww berbaloi-baloi. 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jom....
[Agen dan Stokis diperlukan]

HOW TO ORDER:
Click Link
Facebook: Natalia
Instagram: rdsb_natalia
Whatsapp Cik Siti Fatimah: 012-2946900 

8 comments:

  1. seram pulak tengok gmbar katun tu jue..hehe

    ReplyDelete
  2. akan datang baru nani boleh beli. hahaahah

    ReplyDelete
  3. Macam nk try je yg lepas bersalin tu.boleh ke ek.kata blh kuruskan badankan..hahahah

    ReplyDelete
  4. wah.. tak tau pon ade.. kot la termengandung nanti.. boleh try.. fifi bukan ape.. jenis tak disiplin..

    ReplyDelete
  5. Mcm best je..tp peknen darwish kali ni mmg agak mencabar sket..cpt penat..xleh nk bejalan jauh sket..kaki lenguh2..bdn lenguh..bediri lama sket pun xblh..danish aritu bkn maen aktif..lps ni klu peknen lg mmg kene cari suplemen..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com