Minuman Kesihatan dan Susu Kambing Pertama Di Malaysia | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Minuman Kesihatan dan Susu Kambing Pertama Di Malaysia | Review Produk

Review Produk
Wowwww Collagen Cappucino plus Vitamin C you! Hahahaha dah sebulan lebih julia amalkan, lama betul nak up review berkenaan produk ini, tau sebab apa? Sebabnya julia nak dapatkan kepastian betulkah produk ini beri kesan pada diri julia. Alhamdulilah, julia kan bukan pengemar kopi, sebab alah kepada kafein, tapi produk minuman ini didapati less kafein dan semakin suka julia amalkan disebabkan ada ekstrak rahsia dalam minuman ini.



Setiap wanita zaman kini impikan kecantikan luaran dan dalaman, Collagen Cappucino plus Vitamin C mempunyai ekstrak terpilih daripada: 
  1. Collagen, 
  2. Vitamin C, 
  3. Guarana, 
  4. Kayu Manis, 
  5. Kacip Fatimah, 
  6. Manjakani, dan 
  7. Serapat.

1 minuman sahaja terdiri dari semua yang diperlukan oleh seorang wanita, bayangkan jika kita nak memiliki kulit cantik hanya mengamalkan 1 vitamin sahaja, tapi bahagian dalaman yang lain kita perlu beli produk lain yang harganya jauh lebih mahal. 

Dengan Collagen Cappucino plus Vitamin C bukan setakat kolagen dan vitamin C tapi kacip fatimah dan serapat juga termasuk dalam carian di Google tertinggi setakat ini. 

Setiap pagi julia amalkan 1 sachet, belum makan lagi, 
tapi minum ini sahaja buat perut kenyang...wowwwww
RM49.90 / 20 sachet 


Collagen Cappucino plus Vit C 
(For Men For Health)
Haaa, bukan setakat untuk wanita je nak bercollagen, sekarang ini kaum lelaki juga perlu turut sama-sama jaga kesihatan, suami julia dah minum pek ni, dia kan kerja outstation selalu mengeluh kadang-kadang penat dan tidak bermaya untuk keesokkan harinya. Julia bancuh minuman ni setiap pagi sebelum dia pergi kerja, wahhhhhhh dalam seminggu ada perubahan yang julia nampak, dia nampak segar dan aktif! 

Bila kita kerja direct tanpa berehat terutamanya kaum lelaki yang bekerja tidak tentu masa, mereka lama kelamaan akan kehilangan stamina dan daya tahan tubuh badan. Justeru itu, wajiblah kita sebagai isteri untuk cari alternatif bagaimana nak membantu suami dalam situasi macam ni. Jangan kita je nak nampak cantik luar dan dalam tapi suami terabai. Oh No! Biar dua-dua pasangan sama-sama awet muda, mengekalkan staminan serta nikmati pelbagai kebaikan dari Collagen Cappucino plus Vit C tau.

Best yer minuman kesihatan utk lelaki ni, terdiri daripada:
  1. Ekstarak Collagen, 
  2. Ekstrak Goji
  3. Ekstrak Guarana
  4. Ekstrak Bunga Cengkih
  5. Ekstrak Habbatus Sauda
  6. Vitamin C
  7. Madu & Urena Lobata
 RM49.90 / 20 sachet 

Minuman Susu Kambing Plus Bee Pollen
Kelainan Minuman Susu Kambing Plus Bee Pollen terdiri dari Susu Kambing + Ekstrak Bee Pollen iaitu serbuk sari bunga yang dikumpul oleh lebah dari pelbagai jenis bunga. Gabungan padu sari bunga + air liur lebah menghasilkan khasiat yang menakjubkan. 

Ketahui khasiat mengamalkan minuman susu kambing ini:
  1. Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita,
  2. Menghaluskan kulit,
  3. Meningkatkan tenaga dan stamina secara semulajadi,
  4. Menyihatkan badan dan menjauhkan diri dari pelbagai penyakit,
  5. Menstabilkan dan menguatkan jantung,
  6. Mengatasi kolestrol tidak baik dan sebagainya.

Julia suka minum waktu tengahari dan kadang-kadang ambil bersama makanan tengahari, cukup mengenyangkan. Sedap rasanya, takde rasa hamis, tak berapa manis dan baunya cukup harum sekali sebab ada rangkaian sari bunga tu kan, weeeeeeeee syoknya. 

Anda boleh lihat detail cara nak bancuh.
RM50.00 / 20 sachet 

Set Zuriat Kopi Susu
Harga tidak termasuk postage

Sangat kagum lihat potensi produk ini mampu mencatatkan kejayaan sehingga 
25 Februari 2015 sebanyak 428 kehamilan dengan izin Allah SWT berjaya di rekod.

Pakej ini adalah sesuai bagi pasangan yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, set ini sangat digalakkan ambil bertujuan untuk memperbetulkan hormon kedua-dua pasangan suami isteri

Produk yang sungguh mengkagumkan kami suami isteri, mudah dan senang untuk diaplikasikan pada bila-bila masa kami perlukan. Yang penting ia halal dan terjamin dari segi pembuatannya. Alhamdulilah.

Jika anda berminat boleh layari webpage dan order melalui whatsapp yang saya sertakan seperti dibawah. 
Selamat Beramal Minuman Kesihatan Setiap Hari, Setiap Masa.

HOW TO ORDER:
Blog: Nuqmans HKCC [Click]
FB: Nuqmans HKCC [Click]
Email: nuqmans@gmail.com
Whatsapp: 016-6603 741

7 comments:

  1. makin hensem la i kan klu minum. heee

    ReplyDelete
  2. rezeki dari Alllah..tapi kita kena ikhtiar jugak..kan???bagus la produk ni..sebab boleh hilangkan letih lesu jugak..

    ReplyDelete
  3. Betul tu nak review produk ni bukan mudah, kena gunakan produk tu dulu, dan rasa sendiri mcm mana khasiatnya barulah boleh cerita kan JJ

    ReplyDelete
  4. Tergoda tgk colagen capucino tu...ciknad ni peminat tegar coffee...

    ReplyDelete
  5. alamak susu hihi.. kalo betul rasa elok baguslah org lain bleh cuba..

    ReplyDelete
  6. menarik gak.. saya suka makan daging kambing..tapi susunya kurang.. tanpa mcm nk try gak la nnt

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com