Jom Borak! | Julia Johari
Booking.com

Jom Borak!

Lama gila aku tak ajak korang borak-borak kan...ngeteh la!
Julia kan selalu borak serius je dalam blog...so now nak citer pasal apa-apa jelah...hmmm lately julia suka banyak join aktiviti dengan diri sendiri, faham tak?



Maksudnya buat hal sendiri la beb, search sana sini pasal mutiara hidup, aku kalau boleh setiap hati nak ada mutiara hidup yang guide aku, pandu aku jadi orang yang senantiasa bersemangat, bukan semangat sekejap jeeeee....ish xmo!

Julia suka buat kerja yang mendatangkan kegembiraan, korang?
Julia suka nyanyi...haaa ko tak tau aku suka nyanyi dalam kereta hahahhaha hari hariiiiiii waktu pagi dan balik keje....hahhahahhaha sapa dengar? Telinga aku la...kalau korang dengar konpem korang sayang aku, sebab suara aku ni alahaiii.... baik jgn citer hahahha

Pastu aku suka ketenangan...suka pi mana2 pun sendiri2 sebab aku xmo menyusahkan orang termasuk suami aku...kalau aku ajak orang aku rasa mcm menyusahkan diorang nak tunggu aku melainkan kalau orang tu nak pi tempat yang sama ok la what...sebab aku pun x suka tunggu orang...kahkahkah...faham?

Aku suka makan, apa2 la yang buat aku suka makan aku makan janji halal...aku x suka sekat hidup itu tak boleh ini tak boleh...orang lain biar lah...tu sebab wpun aku demok aku x susahkan diri, suami pun cakap, "Ma ok what!" okey what? Maksudnya sedang-sedang gini okey lah bagi dia...so aku? Buat apa nak stressssssssss....releks aje la

Anak? 
Aku still ada Qi, aku enjoy dengan Qi...aku sebut Qi dlm blog je, kt luar aku nak kawan2 atau semua orang sebut nama penuh dia QAISER ILMAN....boleh kan? Qi tu singkatan dalam blog sahaja.......jgn disebut diluar...mak x redho wpun mulut tersenyum dalam keterpaksaan hahahhahahha

Eh aku nak sambung keje, ari ni periuk doraemon aku masak tomyam ayam 2 ketul besor...aku makan sup je...tekak nak makan masam2...perut aku ni lain sikit....suka makan ikut masa aku...aku rasa nak mkn jam 3 aku masak la...so x perlu rules kalau masak sendiri...kikiki

Korang, cer kongsi ngan aku, apa yang korang gembira sekarang...anything....see ya mmuahhh! Pheweitttttttt!

xoxo,
Julia Johari omeyyyyyyyyy

13 comments:

  1. Saya hari ni rasa lemau sikit sebab anak tak sihat..Maisara ni tiap2 tahun bila nak sampai hari jadi dia mesti dia demam ..ni dah 4 hari demam..selalu gitu la..harijadi 26 hb, seminggu ataupun 2 minggu sebelum tarikh tu dua akan demam...

    Ju sama dengan saya suka makan...tapi saya sekat2 jugak makan ni, dah lama tak jumpa nasik..hahahh..saja je nak kecik sikit sebab tengok kawan2 diet, kita ikut2 orang je...

    ReplyDelete
  2. ada sikit kegembiraan kerana ada tetamu nak datang..la ni,rasa nak balik cepat je..heheh...overall xde emo sangat..

    ReplyDelete
  3. aku rasa... bnyk kerja.. tapi malas buat... mcner ni ju.... tulun....

    ReplyDelete
  4. hi jue.. samalah! suka nyanyi dalam kereta.. padahal lirik terabur.. ahhahaa..ada aku kesah??

    ReplyDelete
  5. Mood nk holiday xkesampaian sbb pulus nehi...huhu..camne ni dik juju

    ReplyDelete
  6. sekarang ni mood keje xde dh...tgh on mood nak bercuti...hehehe

    ReplyDelete
  7. ari ni bwk bekal ayam pong teh ngn ikan bilis garing. gituu....sebab sayur terung semalam dh abis....

    ReplyDelete
  8. Assalam julia,
    iols gembira sangat sebab anak iols dah boleh makan balik he3

    ReplyDelete
  9. saya suka Jumaat, boleh break panjang sikit...langkat panjang banyak :p

    ReplyDelete
  10. This lately bz skit...tengah study2...ada plan baru nak diusahakan, insyaallah..wish me luck plisshhh

    ReplyDelete
  11. hihi suka gak melalak dalam kete.. lagi2 kalo drive sorang.. org pandang pun buat tatau je..

    ReplyDelete
  12. saya suka masak2... mncuba pelbagai resepi..tapi sekrg dh kurang dh...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com