Hotel Murah Konsep Bulan Madu di Melaka | Venus Boutique Hotel | Julia Johari
Booking.com

Hotel Murah Konsep Bulan Madu di Melaka | Venus Boutique Hotel

Haii kawan-kawan, Julia dah balik dari bercuti. Di mana? Dekat je suami bawa Melaka la. Melaka ni sebuah bandar yang tak pernah sunyi dari pelancong dalam atau luar negara termasuk kami. Birthday Julia kan 26 Mac baru2 ini suami dah book awal surprise treat kt sini. By the way julia sangat2 terkejut, siapa sangka hotel tepi jalan ni ada keistimewaan yang julia sendiri tak dapat bayang dengan kata-kata. Nanti you all semua tengok sendiri ye interior design hotel ni.

Venus Boutique Hotel ini betul-betul berhadapan seberang jalan dengan Hotel Holiday Inn, senang je nak cari korang just set kan waze tau, suami mula-mula merahsiakan dimana penginapan kami, tengok2 wahhhhhhhh cantik ye luaran hotel ni bewarna purple...lahaiii mcm hotel mahai kan. Tengok suami nak check in dah jom.

Haaaaa lawanya kaunter utama dia, pertama kali julia masuk, hidung julia dijamu dengan satu bauan aircon yang sangat wangi dan mcm arghhhhhhhhhh sedap ye bauuuuu....pandai tauke hotel ni pancing pelancong Malaysia macam kami, terus kaki tak mau keluar dari hotel hahahha.

Tingkat 2, ada lif, lif besar dan persekitaran bersih, laluan masuk ke dalam hotel ni selesa wpun agak sempit, setiap bilik ada smart tag hahahha kerlas!

Kemahen macam hotel mewah ha

Salah 1 daripada 5 bilik Hotel Konsep Honeymoon!
Tadaaaaaaaaa, rasa nak loncat atas katil terus bila mata di jamu mcm ni hahahhahahha, lawa yer siling tu ada warna-warna bertukar2. Alahaiiii dah rasa mcm baru kahwin plak...tengok sebelah eh Qi ada hahhahaha...Qi yg teruja dari uminya...thanks a lot husband!

Okey, korang scrool je sampai ke bawah.
Korang nilai sendiri ye pastu bagi bintang kepuasan dari mata anda melihat, bagi julia, julia tersangat puas hati, bersih dan cantik!














Click video di atas ye, boleh tengok lampu atas siling bertukar warna warna, alahaiiiii tak leh tido la nampaknya layan lampu dengan Qi hahahhahaha

My beloved husband, thank you so much surprise treat yang you plan, tunggu your birthday in Jun okey, i nak plan something speacial for u too mmuahhh....cant wait yehaaaaaaaaa hihihi

Harga semalam weekdays honeymoon room, aummmm murah bagi apa kemudahan yg disediakan...berbaloi!

Alamat dan email hotel for reservation.
RM140 semalam weekdays
RM170 semalam weekends
(Honeymoon Room Bilik 216, bilik honeymoon room lain harga lain tau ikut jenis facilities yang disediakan)

Bergantung jenis bilik la, kalau bilik biasa lagi murah tau, ni hubby julia book honeymoon room pun dah harga murah, setaraf macam hotel mahal rasa, dengan tilam size KING dan bantal empuknya, kemudahan peti ais, peti besi, pintu bilik air yang sangat canggih, shower kemahen besar dan puas hati, ehhhhhhhhhh i suka hotel ni 
10 Bintang i kasi...hahhahahahha dialu-alukan kepada anda yang nak try bilik honeymoon, tp pi weekdays la murah sikit.

Esok julia cerita segmen makan-makan di Melaka ya...bubye!

10 comments:

  1. macam menarik ajer hotel ni...ahakss...boleh tak kalau balik melaka I is tak nak tidur rumah kampung tapi nak try hotel ni? la la la la...

    ReplyDelete
  2. betul!hotel ni memang sgt sgt sgt best giler!!

    ReplyDelete
  3. wahhh adik. cantik nya hotel ni. Thanks sharing ye adik.

    ReplyDelete
  4. memang berbaloi.. dapat lebih dari ape yang kite bayar..

    ReplyDelete
  5. selalu nmpk hotel tu...ok nxt time leh try....weeee

    ReplyDelete
  6. Happy belated besday julia......bestnye dapat seprais camtu....
    Romentiknye lampu perpel tu...
    Sukeee....

    ReplyDelete
  7. Assalam julia,
    saaaaanteeekkkkkkkkk la
    lampu tu yang win tu tau3
    meng'aum3 iols nengok tau3
    eh3
    qi ada :P

    ReplyDelete
  8. bila nak sambung cerita hotel ni .. ke dah ada entry kenapa cam xde je baca sambungannya huhuhu

    ReplyDelete
  9. Farah tahu psl hotel nie melalui kawan farah jue.. Depa pi kursus dok sini,. Depa la dok puji kata cantik + harga murah..hehehe.. Nnti kalau ke melaka lg boleh la plan dok kat sini ;)

    ReplyDelete
  10. Uishh mmg cntik n berbaloi sgt harga tu.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com