Hotel Bajet | Tandop Hotel Alor Setar Kedah | Julia Johari
Booking.com

Hotel Bajet | Tandop Hotel Alor Setar Kedah


Bukan review berbayar ni, tapi julia nak cerita kepuasan julia walk in booking hotel bajet ni di Alor Setar Kedah. Husband julia kan selalu outstation, kadang2 julia dan Qi ikut dia, kadang2 malas nak ikut, tapi kali ni tanya dia nak pi outstation mana...Kedah katanya...nak ikutttttttttttttt hahhahahaa Qi kalau dengar uminya jerit nak ikut dia lompat2 nak ikut sama...haishhhhhhhh anak umi sgt ni punya perangai hahhahaha...apa lagiiiiiii jom kacau walid Qi outstation!!! :p

Tanya suami, tidur mana kt Kedah nanti? Dia jawab sempoi je...tgk la mana rezeki nanti...ehhhhhhhhhh hahhahahha senang gila jadi lelaki kan senang yeee...i tolong google la dalam kereta nak cari hotel bajet murah tp cantikkkkkkkkkkkkkkkkk...ada wifi bagai...penting nak jimat mobile data Qi nak tgk upin ipin heheheh...ni gambar kami...tempek kartun kt muka sebab malu muka baru bangun tidur hahahhahah tak leh belah PA suami ni...jgn potong gaji abang...hahahhahahha selfie sedas! Perjalanan menuju ke Utara lajuuuu beb...

Google punya google banyak hotel bajet, tp bila pi survey tgk memang mata ju ada je yg tak kena....paa x lawa la hotel bajet ni, sengkek sgt, next, pa x comey la...xmo la sini...eh eh eh sapa yang outstation ko ke suami kauuuu?

Pastu suami ternampak kt tepi jalan...haaaaaaaa comey tak hotel ni...macam baru bina je...wewiitttt terus macam nakkkkkkkkkk hahahhaha...
Ni contoh yang kami nak...setelah tanya orang kt kaunter hotel tu cakap dah penuh...omeyy kan ada set ekstra utk bed anak lahaiii...cun..tapiii yang best yerr dapat diskaun...tgk gambar bawah

RM70 semalam (harga utk hari biasa, kalau weekend mahai sikit je tapi still jimat lagi) jimat gila...Katil King lagi..WiFi laju, bilik luas, ada Astro channel...siap layan cerita movie weh malam2...syokkk!
Jarang nak jumpa hotel bajet cantik gini...selalu bila dengar hotel bajet mana ada astro, mana ada water heater, mana ada pemanas air, nak pemanas air boleh ambil terus kt bawah hotel siap ada air sejuk dan air panas, leh buat susu anak, korang cuma perlu bawa flask je top up...x yah ada kettle pun x per selamat...i sukaaaaaaaaaaaaaaaa!

Bersih tuala dia, bersih biliknya...weee

Bilik air cun...ada water heater bagai...moden betul bilik air hotel T Hotel ni beb

Astro clear, line baik takde gambar pecah2, TV LCD with pemain CD...kemain weh...nsb tak bawa CD upin hahhaha

Kemain WIFI pasword tu hahahha pjg betul

Cermin tinggi ada...sempoi tapi jimat ruang okeyla

Hotel ni dekat sangat dengan Alor Setar Mall, besar tau mall tu, korang leh naik kereta 1 min dah sampai hahhaha lapar laaaa

Makan dulu...alolololololo tomei2...hehhehehhe yummmmmmmmmmm 
berebut dengan Qi haishhh

TANDOP HOTEL
ADDRESS

No.12, 13, kaw Perusahaan Tandop Baru
05400 Alor Star, Kedah
TEL: 04-771 8888

Setiap negeri di Semenanjung Malaysia, julia dan suami ada hotel bajet kegemaran, di Kedah ini hotel bajet yang kami akan menginap lagi jika ke sini lagi, jimat, suasana tenang, perabot simple dan cantik, harga murah, jimat duit berganda2....nanti tunggu julia update hotel bajet di sebelah Pantai Timur tau, ada 3 jenis Hotel Bajet Kuantan, Terengganu dan Kelantan. Tunggguuuuuuuu :)

19 comments:

  1. Wee..gila murah tu. HAHAHA excited nak tau hotel budget gak ni.
    Owh, hotel budget xder cerek eh dalam bilik?? baru tau ni. HIHIHI

    ReplyDelete
  2. rm70???murah sangat dah tuh..berbaloi sangat...kadang2 hotel ni yang mahal2 pun apa pun takde kan sis..mcm akk kalau dok hotel dalam bilik sllu takde wifi..xbest

    ReplyDelete
  3. Memang murah... Bulan 12 aritu nurul pegi Alor Setar, ingat nak dok kat hotel ni tapi fully book tinggal bilik yang boleh stay tuk semalam je... Kitorang nak stay 2 mlm, last pi carik kat tengah2 bandar Alor Setar. :)

    ReplyDelete
  4. hotel bajet ni nampak bersih, kemas dan menarik ni... wahhh...bolehlah gi berjalan ni... hik hik hik..

    ReplyDelete
  5. me pon prefer hotel bajet je.. haha..tp biasanya kalau pi hotel bajet mintak kat receptionist gambar dulu.. then baru decide okey @ tak.. tp yg ni okey.. kemas je.yg penting toilet best.. gambar last donat tu hahahadoii.. ngancam betul ekk

    ReplyDelete
  6. nice one ju!.....nxt time boleh g sini. lol

    ReplyDelete
  7. wah..cantik..nampak selesa ..tak pernah dok hotel ni..selalu kalau ke sana kami dok Fins hotel sebab sepupu suami punya hotel tu..lain kali kami nak try dok hotel ni pulak..

    ReplyDelete
  8. wahhhh tengangan tgk hotel bajet mcm ni!supre lawa dan super murahhhh..puas hati kan bayar murah dapat bilik mcm nie...haiskkk suka la kitew!

    ReplyDelete
  9. Wahh..!!! Ini memnag betul2 murah. Saya belum jumpa lagi hotel yang ada sedikan siaran astro.. klass sangat..hihi

    ReplyDelete
  10. murahnyaaaa. Dah la biliknya macam high class

    ReplyDelete
  11. Murah gilos.. nampak bersih & elok lah hotel ni.. sis percaya.. kalau Ju buat review mmg jujur punya.. boleh try nnt :)

    ReplyDelete
  12. gile murah hotel.. memang berbaloi2 la duduk sini..

    ReplyDelete
  13. murah sangat2 ni. boleh terjah kalau ke alor setar

    ReplyDelete
  14. Assalam julia,
    iols selalu nengok hotel ni dari dalam keta sajork
    he3

    ReplyDelete
  15. lau ke Alor Setar boleh la check in hotel ni kannn...hihi

    ReplyDelete
  16. Murahnye 70 je..cantik pun cantik hotel ni..yg bilik yg gmbr ats tu..perghhh..cantikkk..tp dh full plak..

    ReplyDelete
  17. kami pon selalu ambik hotel bajet2 ja sbb nk mndi n tido...wktu lain nk jln2 kan...so cari hat murah n bersih

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com