Happy Birthday Julia Johari ♥ | Julia Johari
Booking.com

Happy Birthday Julia Johari ♥

26 March, 5 Jamadilakhir - Ulang tahun kelahiran Julia Johari hari ini. Syukur alhamdulilah, Julia doakan semua pembaca setia Julia Johari senantiasa dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki. Julia ada hadiah untuk korang! Simple je contest! Jom join ramai-ramai :)


Sebelum itu jom nyanyi ramai-ramai hihi kan julia princess today hahahahah :p 
Julia nak bagi hadiah:
10 x hadiah istimewa untuk anda sempena birthday julia. 

Hadiah apa?
<<<RAHSIA>>>
Mana leh bagi tahu sebab ia istimewa :p

Caranya:
Post entry ini ke FB personal korang. 
Copy link html diatas sekali. Paste di Face Book korang.
(Share banyak2 di group FB digalakkan, lagi tinggi share lagi banyak peluang dapat hadiah rahsia)

Kemudian tulis caption 
"Saya Nak Hadiah Birthday dari Julia Johari, 
Jom Join Contest Birthday Girl"

Copy link di Face Book korang
Kemudian paste link diruangan komen dibawah entry ini ye beserta ucapan anda sendiri.

Tarikh Tutup:
31 Mac 2015

Pengumuman dan Pemilihan 10 orang pemenang dari 10 gaya terkreatif:
3 April 2015

Senang je kan, tak payah buat entry, just copy and paste entry ini di FB salin je balik caption julia bagi hihihi tak sabar nak bagi 10 orang bertuah :D

Yang tak nak join segmen ini rugi sangat. Yang takde blog pun boleh join tau, so tak perlu risau, tak semestinya ada blog je leh join. 

Good luck!
Take a break! 
See u next week ^__^v

17 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY JUJU!!! keep calm & stay pretty!! semoga panjang umur, murah rezeki, boleh travel 1 dunia. as u wish..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, sanah helwah. semoga panjang umur, murah rezeki dan sukses dalam hidup ~~~

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi Ju..saya nak join la..walaupun peluang menang tu tipis je..ehehhe

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday julia!!!! moga dilimpahi segala rahmat!

    ReplyDelete
  5. kak ju! happy besdayyy tauuu!! stay young bebeh... hhehhehe...

    ReplyDelete
  6. heppy besday kak ju yang gebu..semoga happy selalu dan berseri-seri hihihi

    ReplyDelete
  7. Hepi belated besday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki Allah

    ReplyDelete
  8. Hepi belated besdei Ju.. Moga segala doa Ju dimakbulkan Allah.. Aminn...

    ReplyDelete
  9. selamat hari ulangtahun kelahiran julia!!!!!!!!!!!!
    bahagia selalu..
    kat ofis fb block..
    nanti kalau sempat kite join.. nak hadiah!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. hepi belated birthday sis Julia..may ALLAH bless u.. :)..

    singgah sini...

    ReplyDelete
  11. Assalam julia,
    alaaaaaaaaaaa
    terlepaih sob3
    pa pun happy belated birthday naaaaaaaaaa
    moga bahagia selalau & sentiasa dalam rahmat Allah AMIN

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday julia. Ala terlepas dh nak join...huhuhu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com