Ephyra Skin Bar by Ocean Life dah sampai | Julia Johari
Booking.com

Ephyra Skin Bar by Ocean Life dah sampai



Yeyyy dah sampai parcel produk terbaru keluaran Ephyra Skin Bar. Sebut sahaja Ephyra anda  pasti dah kenal kan produk tersohor di Malaysia. Ephyra Skin Bar diformulasikan dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia terlarang dan sesuai untuk semua peringkat umur. Paling mengujakan julia, ia boleh digunakan keseluruhan anggota badan macam nak hilangkan bau badan, menghilangkan blackheads dimuka dan bermacam-macam lagi kelebihan Epyhra Skin Bar.

Hari-hari julia tengok kt instagram @ephyraskin, banyak betul testimonial dari customer-customer terdahulu yang menggunakan produk ini mengatakan ia sangat bagus kerana mesra alam terhadap kulit. Bukan terpengaruh tapi kagum lihat produk yang 100% menggunakan bahan semulajadi berjaya memberi kesan yang baik kepada kulit wanita mahupun lelaki.

Nak Tahu!
Epyhra Skin Bar ini diperbuat dari 8 jenis bahan semulajadi:
  1. Glutathione - melambatkan proses penuaan / mengawal kesan bahaya radikal bebas.
  2. Kolagen -  menganjalkan kulit dan memperbaharui sel-sel kulit.
  3. Bearberry Alpha Arbutin A Extract - mencerahkan kulit dari bintik-bintik hitam.
  4. Seaweed - agen anti keradangan kepada jerawat.
  5. Rice Bran Oil - agen antioksida yang mampu merawat penuaan dan menyuburkan kulit.
  6. Carrot Extract - membantu menggiatkan semula sel kulit/ tona kulit lebih sekata/memperbaiki tisu kulit dan melindungi dari pancaran sinar matahari
  7. Banana Enzyme - bertindak sebagai agen anti penuaan yang dapat memperbaiki tekstur dan tona kulit supaya menjadi halus, licin dan berseri.
  8. Glycerin - merawat kulit berminyak dan boleh mewat masalah eczema dan melembapkan kulit.
Banyak kelebihan produk terbaru Ephyra Skin Bar, ini dia detail dibelakang kotak.

Harga Ephyra Skin Bar jauh lebih murah.


Masalah julia ada parut jerawat halus dan kulit muka berminyak...see berminyak weh muka ju tu kalau x pakai makeup, bekas jerawat pe tah lagi...Skin Bar ni yang syoknya bukan leh pakai kt muka je...tapi satu badan leh guna...kalau korang ada bau badan yang susah nak hilang harus kena beli...leh guna seisi keluarga lelaki mahupun wanita. 

Jimat....tunggu eh next post pasal cara mudah menggunakan bersama Ephyra Skin Bar...tak sabarnyaaaaa!!! 

Instagram: Follow @ephyraskin 

4 comments:

  1. menarik.. harga pun tak mahal..
    boleh guna satu badan.. mahal satu family bleh pakai.. cepat buat review lagi ye Ju.. nanti bleh sis order ;)

    ReplyDelete
  2. Ephyra ni mmg bagus..ramai dh yg consume ephyra n kulit cantik je..

    ReplyDelete
  3. tengok semue share pasal ephyra bar.. lagi la terase nak share..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com