Ceria Bersama Aunty Acid | Julia Johari
Booking.com

Ceria Bersama Aunty Acid

Hahahahaha, anyone? Julia memang suka dengan aunty acid, memang semua kata-kata dia lawak, ada kebenaran dan memang jenis direct to the point. Memang tak simpan2 dalam hati terus tembak. Hihihi, kalau dalam radio kita dengar iklan kalau nak berjimat bercuti sekali setahun pun dah memadai. Ish kalau gitu mati kematu lah julia, at least yang jenis kaki holiday sure akan plan more than one holiday dalam setahun.


Tau tak sebab apa julia suka bercuti? 
Selain belajar lihat negeri orang, kita belajar macam mana nak kawal emosi. Bila kita tengok tempat baru, otak kita meransang satu hormon gembira yang beri tindak balas baik terhadap tubuh. 

Thats why julia memang tegar bercuti, any place asalkan murah.
Kalau mahal2 ni memang ju tak berapa gemar sangat walaupun namanya meletop2...itu kena usaha menabung 3-4 tahun kalau nak pi London ke, Amsterdam ke hahhaha tapi dalam hati sapa xnak kan. 

Takpelah mulut orang tak leh nak tutup, mereka tak tahu berapa lama plan kita menabung untuk bercuti, so abaikan, you are not in my shoes. Hihihi

Esok...adalah hari bersejarah buat Julia.
Kalau nak tau, esok baca entry contest ye.
Ada hadiah rahsia untuk korang yang tak lepaskan peluang.

See ya! Mmuahhhhhhh :*

5 comments:

  1. cuti ni terapi. x kisah lah p mana pun yg penting dok hotel. gituu...x sabar nyer nk tunggu entry esok!

    ReplyDelete
  2. sama la... saya suka holiday...
    saya nk try tgk budaya sana mcm mna..
    paling penting nk try makanan sesuatu tempat tu yg xpernah kita jumpa kat tempat kita

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com