Cadar Patchwork Quilt Penyeri Dekorasi Bilik Anak | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Cadar Patchwork Quilt Penyeri Dekorasi Bilik Anak | Review Produk

Review Produk 
COTTON THREE ENTERPRISE

Sebagai ibu yang sukakan aktiviti deco, bilik anaklah yang paling susah nak fikir dekorasi macam mana yang sesuai dengannya. Memang agak sukar nak cari perhiasan yang simple dan tidak merimaskan. Sebenarnya dekorasi yang sesuai boleh berikan satu mood gembira kepada sang anak untuk belajar tidur di biliknya sendiri, macam anak saya Qaiser ilman yang baru berumur 2 tahun 7 bulan sebelum ini agak sukar untuk ajar dirinya tidur di katil sendiri, tapi setelah deko sedikit katilnya, wahhhhh automatik anak saya suka bermain dan tidur di katilnya sendiri. Siap puji cantik...cantik...ada kereta heheheheheh mak mana yang tak gembira! 


Cantik sungguh cadar patchwork corak kereta milik Qaiser ilman. Cadar ini boleh digunakan di katil single mahupun katil queen, sangat berbaloi beli sebab boleh digunakan 2 jenis tilam.


Berkenan sungguh tau. Mesti korang tertanya-tanya berapakah harga 1 set ni kan? Sure dalam fikiran mesti fikir mahal, walhal sebenarnya bawah RM100 okey. Jimat berganda jika tahu lubuk ini.


Setelah melihat page FB The Cotton Three, julia dapati online shop ini bukan sahaja menjual cadar patchwork tapi menyediakan khidmat jualan barang deco khas untuk... 

  1. Home Deco 
  2. Bedroom Deco
  3. Playroom Deco
  4. DIY & Craft
  5. Foam Puzzle
  6. Wallpaper 
  7. Kid Toy Storage Box 
  8. Development Kids Toys

Woww kagum julia, macam one stop centre kan. Banyak menjual barang perhiasan rumah dengan harga yang berpatutan dan berbaloi.


Okey sekarang julia nak tunjuk dekat korang semua, inilah dia bilik Qi yang terkini selepas dipasang cadar patchwork khas dari The Cotton Three hooreyyy. Simple je bilik Qi, anak bujang kan hihihi. Qi ni memang agak susah sikit nak tidur di katilnya, lebih suka tidur kt katil kami. So julia berharap cadar ni mampu menarik perhatian Qi untuk tidur dikatilnya. 

Tema Cadar Patchwork: Kereta & Lori

Sangat sesuai tema ni sebab Qi adalah peminat toys Kereta dan Lori yipppiiiii.

Kandungan set: 1 pcs cadar quilt dan 2 pcs sarung bantal berzip:


  1. Panjang cadar: 250 cm
  2. Lebar cadar: 230 cm
  3. Panjang sarung bantal: 50 cm
  4. Lebar sarung bantal: 70 cm
  5. Fabrik: 100% cotton
  6. Berat: 2.6 kg
  7. Cadar Patchwork Quilt 100% Cotton. 
  8. Sesuai digunakan pada katil bersaiz Queen.

Besar tau cadar quilt ni, boleh pasang di katil bersaiz Queen juga tau, 2 in 1, jimat dah sekali sekala nak guna kt katil sendiri kan heheh

Tengok anak saya!
Tak sabar nak tidur kt katil sendiri hahahha ni dia drama buat2 tidur kemahen. Anak suka, umi dia lagi sukaaaaa....lawa dan murah. Terus berseri bilik Qi.


100% kapas, warna dan corak sangat cantik, jahitan kemas. Jangan risau jika anak melasak atas katilnya, cadar quilt dari The Cotton Three ni tebal dan tidak mudah merenyuk, so tak perlu betulkan banyak kali cadar anak diatas katil kerana ia sangat terletak.

Kemas fabriknya, anak saya sangat suka! Hari-hari sebut nak duk katil, main atas katil. Hahahahaha sebab banyak gambar kartun kereta.

Ini video Qi betapa girangnya dia hehehe, sekarang nak deco bilik anak sangat mudah, ingat The Cotton Three, semua dalam satu bumbung. 

Terima kasih The Cotton Three. 
Bilik anak saya makin berseri dengan cadar patchwork corak lori yeyyyyyy. Jom korang deco bilik anak, deco playroom dan home deco dengan memilih online shop ni. Jimat dan cantik!

PROMOSI!!!!!!! 
PRE ORDER ONLY
1 Set Mengandungi :-
----------------------------
2 Sarung Bantal (50 cm x 70 cm)
1 cadar patchwork 100% Cotton (230 cm x 250 cm)

DISKAUN 30% !!

Harga RM91/set 
ISTIMEWA untuk pembelian 
PRE-ORDER SAHAJA SEBELUM 12 MARCH 2015

Harga biasa 1 set cadar patchwork adalah RM130/set. 

Kos Pos :-
-------------
: RM8/set untuk semenanjung
: RM15/set untuk sabah sarawak


Cara mendapatkan produk hanya perlu pilih code cadar di SINI dan whatsaap ke 019-611 9066.

Contoh: TCT-1 2set ke 019-6119066

Untuk pembayaran boleh dibuat ke 
Maybank - 5627-4013-0958 
COTTON THREE ENTERPRISE

Barang dijangka sampai dalam minggu pertama April 2015. Jangan lepaskan peluang keemasan ini :)

10 comments:

  1. berkenan katil. julia beli kt mana

    ReplyDelete
  2. Assalam julia,
    he3 pandai berlakon naaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  3. cantikk . budak2 mesti suka bergambar-gambar ni

    ReplyDelete
  4. Cantiknyeee...mudah nak kemas cadar kan kalau tebal mcm ni...

    ReplyDelete
  5. Cantiknyeee...mudah nak kemas cadar kan kalau tebal mcm ni...

    ReplyDelete
  6. bestnya..nampak best gilaaa...!!
    tapi kalau kite, bukan nak beli untuk anak. nak sendiri pakai..haha

    ReplyDelete
  7. Dh terjah fb die..mmg murah la ju..dh lame nk beli ni..

    ReplyDelete
  8. Cantik la jue..jap nak pi skodeng..=D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com