T-Shirt Printing Murah Sufi Print | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

T-Shirt Printing Murah Sufi Print | Review Produk

Sponsored Entry Review 

Trend sekarang ramai julia lihat teman-teman mahupun family/company suka pakai tshirt sedondon untuk tema keraian mahupun event jemputan. Termasuk julia sendiri pun sangat suka pakai tshirt bertema, sama warna, dan sama design. Tapi tahukah anda, nak cari perkhidmatan mencetak baju tshirt yang berkualiti tinggi setanding dengan harga yang murah paling susah nak cari serta boleh dipercayai bukan?

Sekarang ianya mudah sangat, semuanya dihujung jari. Review dari hasil pembacaan julia dapati perkhidmatan di Sufi Print sangat berbaloi sebab harga yang ditawarkan sangat memuaskan hati serta berkualiti. Warna dan design yang disediakan pun lawa-lawa belaka.

Apa yang anda perlu buat "Pilih dan order design murah", sekejap je barang dah sampai sebelum waktunya. Ini dia julia nak perkenalkan kepada anda semua "Perkhidmatan Mencetak T-Shirt Dengan Harga Super Murah dari Sufi Print". 

Perkhidmatan Sufi Print:
Baju kelas
Baju kelab
Uniform
Jersey bola
Non woven bag
Baju rewang
Baju family day

Size Baju Pilihan
 Dewasa: XS - XXXL
Kanak-kanak: Umur 1 tahun sehingga 12 tahun

Harga
Harga bergantung kepada jenis baju, kuantiti dan design. Minimum 10 helai tempahan.

Kini anda semua boleh buat pilihan warna dengan mudah, cepat dan cantik dengan perkhidmatan Sufi Print. Julia tengok di FB Sufi Print ini giat betul menjalankan perkhidmatan percetakan baju tshirt setiap hari. Size baju pun dari kecil sehingga plus size. Kalau nak anjurkan family day mahupun team kenduri kendara seronok pakai baju sedondon tema sama, baru meriah dan happening! :)





Baju Rewang
Seronoknya kalau satu family team rewang pakai baju tshirt macam ni, barulah suasana kemeriahan majlis terasa. Dalam masa yang sama boleh bagi hadiah baju tshirt ini kepada mereka yang bertungkus lumus menyediakan majlis dalam keadaan sempurna. Menarik bukan?


 Non Woven Bag
Kalau majlis korporat mahupun formal/non formal set non woven bag ni sangat diperlukan untuk letak fail/alat tulis mahupun sampel atau pamplet kan. Di Sufi Print perkhidmatan ini juga turut disediakan, lagi best kalau tempah baju tshit sekali design yang sama dengan bag ni wowwwwwww kerlass!



 Baju Couple
Alahaiiii comel yer baju couple ni, seronok boleh design macam ni sendiri lepas tu bagi Sufi Print yang tolong realisasikan impian anda...wahhhhh lain dari yang lain di pasaran dan sudah tentunya ia adalah design yang sangat istimewa!!!! Tiada copy cat.

 Baju Kelab
Baju kelab la paling popular dan kerap di order. Cantik design ni, menyerlah sang pemakai nanti.

Jangan ketinggalan menebus 'GIFT VOUCHER' dari SufiPrint.Com sah sehingga 28 Februari 2015 sahaja. Rebut peluang keemasan ini untuk buat tempahan tshirt mahupun tempahan lain-lain yang disediakan oleh Sufi Print. Jangan lupa layari web khas click SufiPrint.Com untuk print gift voucher ini. 


How To Order
FB: Sufi Printing [Click]
Blog: SufiPrint.Com [Click]
Instagram: cetak.baju.murah [Click]
Email: admin@sufiprint.com
Phone : 011-3550 5319 (Firdaus)

Alamat 
17-1 Jalan AWF 3,
Ampang Water Front,
68000 Ampang, Selangor.

12 comments:

  1. wowweeee....senang nak cari lepas ni!

    ReplyDelete
  2. waaa boleh lah printing dekat sini nanti

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa...suka printing2 ni..kreatif..cantik..boleh tempah !

    ReplyDelete
  4. tgh mencari utk wat baju family day..tq ju..

    ReplyDelete
  5. Bestnya...senang nak buat family day lepas ni...thanks for sharing ju..#.muahcuked#

    ReplyDelete
  6. Tgh carik baju utk famili day...tq

    ReplyDelete
  7. wah.. bestnye.. menarik.. kene usha page die ni julia..

    ReplyDelete
  8. Menarik jugak ni....Happy blogging

    ReplyDelete
  9. Woow tertarik kat baju couple tue... nnti kalau nak dh tahu kat mana nk buat...=D

    ReplyDelete
  10. Salam pkenalan...

    Bleh dapat diskaun tak...?;p

    I folow u...

    ReplyDelete
  11. boleh buat utk baju family plak la.. dulu buat baju utk geng saja...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com