Petua Suami Pandang Isteri Sentiasa Cantik | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Petua Suami Pandang Isteri Sentiasa Cantik | Review Produk

 Review Produk Aura Wangian Pemikat
Banyak petua orang-orang tua kita dengar kalau nak menarik perhatian suami isteri/bakal pasangan/mencari bakal pasangan/berjumpa pelanggan sentiasa pandang kita cantik, berseri, dan sentiasa awet muda dengan mengamalkan gaya hidup sihat, pemakanan seimbang dan mengamalkan produk kesihatan yang diiktiraf dipasaran. Tapi tak semua ikut, tak semua amalkan pun, alasannya takde masa, malas dan berjuta-juta alasan yang dicipta, akhirnya makin lama makin kurang nampak berpenampilan menarik dimata suami dan orang sekeliling yang berada disekitar anda.


Pheromone?
Apa itu pheromone? Pheromone bukan minyak pengasih, ia adalah sel hormon yang hanya boleh dikesan oleh organ manusia yang terdapat dipangkal hidung yang dipanggil VNO (Vomeronasal). Kesan kehadiran pheromone ini hanya boleh dikesan oleh organ VNO dan terus menghantar respon signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berada berdekatan dengan kita akan menjadi lebih positif, lebih mesra. Inilah yang kita nak tarikan yang luar biasa secara natural. 
Produk ini tidak mempunyai bahan berasaskan haiwan. Ia digunakan secara luaran untuk meningkatkan ketrampilan dan keyakinan diri sahaja.

Tahukah anda! 
Pernah tak terlintas dalam fikiran anda, ada satu produk wangian lelaki dan wanita yang boleh menarik perhatian sesama pasangan untuk lebih selesa, membuat tahap keyakinan sentiasa tinggi apabila berhadapan dengan satu sama lain serta berasa terpukau setiap kali bau badan anda? 

Kedaipheromone.com ada menyediakan produk untuk lelaki dan wanita, antaranya ialah:
Produk Lelaki

  1. Phero - X Pheromone
  2. Pheromances Pheromone
  3. Flaming Desire
Produk Wanita
  1. PheroMiss For Her
  2. Pherolins For Her
  3. Mystique Switzerland

Set Pewangi Pengoda Lelaki 
PheRomiss (Wanita)

Jangan tak tahu....Julia sendiri dah mencuba set ini, perghhh pertama kali sapu di pergelangan tangan baunya Ya Allah, sedapnya, wanginya, dan terasa sangat segar. Julia ni jenis suka mencuba pelbagai produk ajaibnya produk ini adalah terunik sekali kerana kandungan Pheromone yang terdapat dalam PheroMiss adalah 50x ganda kuasa Pheromone yang mampu menarik perhatian suami agar terus terpikat / ghairah / selesa bersama. Bukan itu sahaja, jika kita bersama rakan-rakan sepejabat, atau berjumpa pelanggan sekalipun kita terkadang berasa sangat rendah diri sebab kita rasa macam kurang daya tarikan. Tapi setelah anda sendiri bau-bauan wangian dari PheroMiss ini, serta merta anda akan rasa diri bersemangat dan berkeyakinan tinggi. Itulah kuasa bauan! Mengubah mood seseorang dengan sekelip mata untuk berada dalam situasi positif dimana-mana sahaja.

Cuba lihat set pewangi pengoda lelaki ini dari segi pakagingnya sangat menarik, jom lihat gambar yang julia ambil, ada info penting untuk anda baca terdiri dari segi kandungan.


Kecil sahaja bekas PheroMiss ni tau, mudah nak simpan dalam handbag serta pengambilannya hanya sedikit je. Titis di tapak tangan 2x titisan, kemudian sapu di lengan dan badan. Boleh tahan sehingga 8 jam.


PheroMiss RM80 sahaja


Set Wangian Khas Wanita
Pherolins For Her (Wanita)
Julia tahu, segelintir dari kita pernah menghadapi masalah bagaimana hendak menampilkan diri di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian bagi mengekalkan alam rumah tangga agar sentiasa cantik dipandang suami, untuk suami sentiasa ada berada disisi dan tidak bersungut kepada perkara yang remeh temeh yang berkemungkinan boleh mencetus peperangan lebih parah. 

Pherolins For Her ini sangat sesuai dimiliki oleh setiap wanita yang belum berkahwin yang masih tercari-cari jejaka pilihan untuk berpenampilan lebih menarik mahupun terutama yang sudah berkahwin untuk memikat suami agar terus memandang ke arah anda tanpa paksaan. Anda sendiri boleh baca detail produk ini seperti yang dinyatakan dibawah. 


Khasnya bagi pasangan suami isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Dengan bauan wangian Pherolins, suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada dalam linkungan aura wangian Pherolins. Sungguh menakjubkan sebab julia sendiri aplikasikan di rumah, ternyata bauannya cukup memikat hati suami. Yes! :)



Memang betul, nak cantik ni kita boleh pergi salun buat set rambutla, buat badan bagi kuruslah, warna mata macam-macam warna lah, pakai cantik-cantiklah, memang betul teruskan niat anda itu, tapi jangan alpa, bauan Pheromone yang terdapat dalam ke semua produk ini sangat istimewa sehinggakan anda sendiri terkejut tindak balas yang diterima. Itu sebab julia sarankan anda dan pasangan harus memiliki produk ini dan mengamalkannya setiap hari. Wanginya memang tip top! Saya suka! :)
 Pherolins RM80 sahaja


Set Pewangi Penggoda Wanita
Phero - X
Haaa ini adalah khas untuk kaum lelaki. Wangian Phero - X ini sesuai untuk digunakan bagi meningkatkan daya tarikan kaum lelaki agar dipandang oleh kaum wanita sentiasa menarik dalam pelbagai situasi:
  • Bekerja / Bisnes
  • Dating dengan pasangan
  • Persahabatan / jumpa kawan baru
  • Clubs / Hotel
Seronok kan, dah la baunya harum, sesuai kalau nak hadiahkan kepada suami/ bakal pasangan lelaki mahupun kepada kaum bapa untuk mereka mencapai kejayaan dalam mood yang sentiasa positif.


Phero - X RM80 sahaja

Testimonial Pelanggan
Click SINI untuk dapatkan banyak testimonial 
pelanggan yang sudah menggunakan produk ini.

Kedai Pheromone mempunyai pelbagai lagi produk wangian penggoda sampingan, anda boleh layari web link seperti yang saya paparkan dibawah. Selamat seronok menggunakannya, jom pheromone! :)

How To Order:
Blog: 

FB:

Wassup:
013-3377695

13 comments:

  1. ehehm,......mcm nk try jeee....kikikikiki mana tau jumpe jodoh #ehhhhh

    ReplyDelete
  2. amboiiii menggoda sgt tau dik jue nie...haishh..tergoda dah ni!

    ReplyDelete
  3. Waah... hebat juga penangan produk ini Ju. Jgn sampai abang asyik ingat kita sampai lupa buat kerja hihi..

    Gurau ye Ju:)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum Ju...

    Kulit Ju cantik putih bersih je!!! Eh?

    Hehe.

    ReplyDelete
  5. pehhh. makin cantik lah akak pasni. hehe. nani first time tengok produk ni. hihi :)

    ReplyDelete
  6. akk kalau pakai ni mau kena tahan dengan cik abang jangan g sekolah...hahahahaha...

    ReplyDelete
  7. Kuat betul awra nih.. takut Ju je yang terpikat & terikut2 sis balik rumah nanti.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Wahhh
    tak kahwin lagi ni. Hiksss
    datang sini follow kak ju.
    dari kbba =D

    ReplyDelete
  9. Huhuhu..sgt bgs bg yg dh berumahtangga

    ReplyDelete
  10. Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    ReplyDelete
  11. wah.. kalau pakai ni.. mau hari2 g kerje lambat.. hihi.. gurau je..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com