Part Time and Freelance Work at Portal TaskV.com | Review Website | Julia Johari
Booking.com

Part Time and Freelance Work at Portal TaskV.com | Review Website

Review Website Berbayar

1: Pengenalan TaskV.com
TaskV.Com adalah merupakan sebuah portal yang diiktiraf dalam menyediakan pelbagai jenis pekerjaan. Kelebihan TaskV.Com berbanding dengan JobsStreet dan lain-lain portal dalam talian, portal TaskV.Com adalah khusus untuk kerja-kerja yang dilakukan melalui dari rumah atau dimana-mana sahaja tanpa perlu keluar ke pejabat. Menarik kan? Haruslah menarik, Julia pun suka job macam ini, sambil-sambil tu boleh tambah pendapatan hari Sabtu Ahad dok rumah kan jaga anak. Yes!

2: Khidmat yang di tawarkan.

Ada pelbagai khidmat yang ditawarkan dalam Portal TaskV.Com. Anda boleh pilih bidang mana yang anda suka. Yang seronoknya, kerja ini semua bermula dari rumah sahaja. 

Ada 9 kategori bidang pekerjaan utama dalm website TaskV.Com:
  1. - Admin Support
  2. - Business Services
  3. - Customer Service
  4. - Design & Multimedia
  5. - Networking & IT
  6. - Sales & Marketing
  7. - Software Development
  8. - Web Development
  9. - Writing & Translation

3: Faedah untuk pelangan.
Contohnya, julia buat pilihan dari dalam portal ini ialah Freelance Writer/Blogger. Bayaran upah yang akan anda perolehi agak lumayan antara $25 - $750 bergantung kepada jenis pekerjaan apa yang anda nak pilih. Itu dalam unit mata wang asing kalau di convert ringgit malaysia mau yer tak berdouble-double? :)

Kelebihannya portal ini anda boleh menentukan jadual masa bekerja sendiri, lepas tu hanya perlu terima makluman tawaran kerja melalui email setiap hari sahaja menggunakan PC, laptop, tablet atau mobile device. Mudah betul!


4: Yuran keahlian
Untuk dapatkan kerja dari web ini, kita perlu mendaftarkan yuran keahlian terlebih dahulu. Seperti sebelum ini julia join pun perlu bayar yuran keahlian, modal sangat murah. Anda boleh lihat dibawah jenis plan mana anda nak, untuk 1 minggu pun ada tau, boleh test dulu untuk lihat kebaikan web ini kepada anda.

Yuran keahlian adalah seperti berikut:
1 Minggu - $7.00 ($1.00 sehari)
1 Bulan - $17.00 ($0.56 sen sehari)
3 Bulan - $27.00 ($0.30 sen sehari)
6 Bulan - $37.00 ($0.20 sen sehari)
Setahun - $47.00 ($0.12 sen sehari)

5: Tawaran kod diskaun
Menariknya! Sekarang TaskV ada tawarkan diskaun bagi pembelian pelan keahlian setahun (Diamond Plan) sebanyak 70% iaitu $14.99 sahaja ($0.04 sen sehari). Murah betul, setahun keahlian hanya modal 4 sen je sehari...kalau sehari dapat job ratus...tak ke anda yang untung. Cayalah!



Jangan lupa isi dalam Yuran Keahlian kata kunci ini
Promotion code: REVIEW
********Sah sehingga 28 Feb 2015 sahaja.

6: Cara untuk join
  1. Click laman portal http://taskv.com
  2. Isi nama, alamat email & pilih kategori kerja yang di inginkan.
  3. Sahkan alamat email dengan klik pada link yang di hantar oleh TaskV.com
  4. Cipta login info, maklumat akaun dan masukan promotion code ke ruangan di sediakan.
  5. Teruskan proses pembayaran di PayPal & selesai. Boleh akses serta merta setelah bayaran selesai.
Mudah, Cepat, Kerja Serta Merta....jangan tunggu promosi ini tamat, jom ramai-ramai join tambah pendapatan sampingan. 
Hurry! Limited positions available, enter your detail to request invitation.

10 comments:

  1. peluang untuk mereka yang nak buat duit nih..

    ReplyDelete
  2. pestime tau pasal ni. banyak cabang penulisan skarang ni :D

    ReplyDelete
  3. Wahhh...menarik tertarikk ;))))

    ReplyDelete
  4. subhanallah, bagus review ni. tambah ilmu utk blogger.

    ReplyDelete
  5. blh dipanjangkan kpd yg perlukan job ...

    ReplyDelete
  6. baru tau ade taskv ni.. selalu jobstreet je..

    ReplyDelete
  7. Makaudnye kena ade akaun paypal terlebih dahulu ke?

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com