Parody Suamiku Encik Perfect 10 | Julia Johari
Booking.com

Parody Suamiku Encik Perfect 10


Parodi (parody, send-up atau spoof) adalah satu ulangan, lakonan semula berdasarkan satu-satu karya asal atau watak asal, penulisan asal, subjek asal, gaya asal atau apa-apa sahaja berkenaan karya asal tersebut dengan tujuan humor, menimbulkan rasa lucu, satira, sindiran, ejekan dan mempersendakan karya asal. Parodi adalah satu karya lawak yang selalunya dapat diterima oleh kebanyakan penonton dan pengkarya asal sama ada secara sedar dan tidak sedar. (Sumber: Google)

Serius, 2 video yang julia tengok ni memang lawak
Ini Parody dari Malaysia


Ini dari Singapura, group ni memang femes kt sana...sukaaa terus julia subscribe youtube diorang hahahahhaha adoiiiiiiiii

Serius korang mesti dah ketawa kan hahahhahahha hilang stress
Rasa nak beli CD tengok movie ni kt rumah dengan Encik Suami hahahhaha, ramai cakap citer ni best...okey nak cari cuti panjang CNY nanti...yehuuuuuuuuu

11 comments:

  1. hahahaha.. kelakar sangatt..... ^_^

    ReplyDelete
  2. kahkahkah! matik aa orang ofis dok tengok daku gelak sorang2 ni ju oiii

    ReplyDelete
  3. Kita suka tengok bonda bedah dan mak temah bestt

    ReplyDelete
  4. Alor x leh nak buka. Sangkut sangkut. Kat u tube ada ke

    ReplyDelete
  5. kelakar jihan..haha

    salam perkenalan sis & jemput ke blog nana

    ReplyDelete
  6. jap g nak tengok.. ofis block.. kene bukak kat fon.. nak habiskan marathon dlu..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com