Photo Print by Photobook Worldwide | Julia Johari
Booking.com

Photo Print by Photobook Worldwide

Pertama kali order jenis Photo Print, best plak tengok hasilnya, best plak buat photo print ni, rasa mcm tak stress sangat nak buat photobook kehkehkeh, sekali sekala tukar mood kan susun dalam album suami hadiahkan, by the photo print ni julia beli masa promo dalam Groupon lama dah pun, Postage 8 je bayar, murah kan, ada 25 keping saje, okeylah buat pun tak de la beratus2 keping, mudah dan tak pening kepala, yang pening kepala upload dalam online bukan melalui software, tu sebab line internet kena kuat, kalo tak okey guna software dia okey. Jom layan gambar baru terima parcel semalam!

Ini semua gambar Birthday Qaiser ilman 2 tahun sambut di The Little Big Club Johor Bahru, best leh deco2 frame gambar ni weh, ada macam2 design.


Cuba lihat ini contoh yang julia deco background setiap gambar, menarik kan template online dia.

4 gambar 4R ni tau boleh design mcm2, tapi julia pecahkan jadi dua still nampak besar tau bila dicantum cam ni.

Lagi cantik kalau buh dalam frame putih leh gantung atau letak kt ats meja fuh best plak style photo print ni, kalau kt kedai mana leh deco2 cm ni kan weeeeeeee    

Last sekali sisip sekali 10 gambar masa Outdoor Photoshoot Utusan Malaysia hehehe yang undian photo frame canvas tu nanti julia cerita lain okey, yang mana undian tertinggi julia akan order nanti yeyyy :)

Sangat puas hati, grab promo bila murah, memang berbaloi, bagi yang dah beli tu jangan malas2 nak buat eh, rugi sgt2, kalau tak nak buat kasi je redeem point tu kt julia, dapat gak pahala hahahhaha okey bye, nanti julia blogwalking blog korang ye nanti, nak pi meeting jab byeeeee :D

22 comments:

  1. hahahaahahaa bab malas nak buat dan pilih tu la sampai burn tau !

    ReplyDelete
  2. ehh ada jugak tapi malas nak pilih gambar.. heheheh

    ReplyDelete
  3. Blm ckup rajinla sis nk ngadap bda2 nih..uhuk..rajin julia tau

    ReplyDelete
  4. ain pun aritu dah print dah gambar 4r ni...ni pun terasa nak cuci lagi gambar dua beradik yang latest punya...tp tu lah...sifat kerajinan nak memilih gambar belum ada lagi..hahahah

    ReplyDelete
  5. hihi cantik kn gambar dia
    kualiti dia ok
    iena pn dh print dua photobook
    hehe free jugak
    meh singgah blog iena
    http://www.ienaeliena.com/2014/10/photobook-malaysia-free-40-page.html
    still valid lg promo tuk 6*6 photobook

    ReplyDelete
  6. cantik bila dah frame .. selalu ambil je gmbr cuci bukan main payah

    ReplyDelete
  7. Best2...cik mah pun suka dah...bnyk dh koleksi ni..

    ReplyDelete
  8. Banyak gambar2 yg tak terprint tetapi bila tengok lawa2 gini bestnya...

    ReplyDelete
  9. cantik plak tgk buat cm ni... boleh la try buat mcm sis nie...

    ReplyDelete
  10. menarik lak tgk susunan gambar2 tu . sis blm ada family . tgk je lah dulu ... heh heh

    ReplyDelete
  11. owh baru tau ada photobook. Hana biasa guna pixajoy je tu pun tak siap lagi nak susun.. tak tau lagi hasil macam mana.

    ReplyDelete
  12. Hari tu rasa mcm nk cuba tapi kemalasan melanda.. Last2 langsung tak terbeli.. huhu.. nyesal pulak.. ok, tunggu promo lain la pulak..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  13. saya pun nak buat..tengah dok pilih2 gambar...

    ReplyDelete
  14. belek2 blog jap . ada masa singgah la blog parihh :3 http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Jue rajin btl buat photobook...farah mmg nk buat jugak.. tp malas btl la nk edit2 nie.. hehehe

    ReplyDelete
  16. akk tetap x pandai nak oder photobook nih. hu hu hu

    ReplyDelete
  17. ketinggalan la promo tuu..yg photobook aritu aritu pun ade yg burn spi 3..haihhh..ila xrajin mcm ju la..

    ReplyDelete
  18. Dah 2 tahun nak buat photobook, smp la ni tak buat2 lagi... Nyesal pula masa patah kaki dulu tak buat..
    Last2 photo album je dlm fb

    ReplyDelete
  19. wah.. rajinnye julia.. fifi mcm ade 1 photobook tak buat lg..

    ReplyDelete
  20. cantik nye.. nnti nak buat gak la. murah nye.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com