Rezeki Ramadan 2014 | Julia Johari
Booking.com

Rezeki Ramadan 2014


Alhamdulilah, syukur nikmat, 1st Julai 2014 Julia sudah terima kutipan duit rezeki sampingan pertama melalui blog www.juliajohari.com 

Tak sangka sebenarnya, niat buat kerja sampingan click ADVERTORIAL yang ditempah oleh kawan-kawan di FB mahupun dalam blog mendapat sambutan. Syukur. Terima kasih ye sebab anda percaya juliajohari.com boleh review produk anda dengan baik.

520 adalah angka rezeki Ramadan untuk Qaiser ilman, niat lama dah nak bagi tahu sebahagian dari pendapatan duit itu julia nak beli sesuatu sempena birthday Qi nanti 31 Ogos 2014, apakah ia? Nanti korang kasi idea boleh?

Tiada birthday party seperti tahun lepas, sebab kami bercadang nak bercuti lepas birthday yer nanti. Mungkin pi dekat-dekat jadilah kan, apa-apa pun ikut keadaan, no party, tapi sambut secara sederhana 3 org yang tercinta Umi, Walid dan Qi. Ramai sangat pm tanya, ramai ingat tarikh besday budak merdeka itu, sangat2 terharu, ciknaa pun ingat, kak ameris pun ingat, zazalatif ingat, dalila ingat, kira ramai sangat yang tanya ada ke party Qi nanti utk umur 2 tahun hihi...jawabnya takde tau.

So hasil duit rezeki yang julia dapat tu nanti nak belanja cara berhemah, kalau simpan pun tak guna juga kan, baik beli sesuatu yg penting, rasa yer sebahagian duit itu tadi nak beli TV baru kongsi ngan suami (ada juga sentimental value kan)...sebab dah 2 bulan TV rumah kami rosak, so kira dah lama lah kami tak tgk TV. Jadi terbiasa takde tv pun x mengapa, sbb hp ada internet leh layan Qi tgk upin ipin hihihi tp nak dekat raya ni mesti nak tgk TV gegegegege

Korang, terima kasih ye bagi duit raya kt Julia....nanti sapa-sapa nak iklan perniagaan korang yang best tu dalam website juliajohari.com boleh lah click SINI

16 comments:

  1. Alhamdulillah..rezeki Qi.. Semoga bertambah2 lagi lepas nie..=D

    ReplyDelete
  2. alahaiii tiba2 touching plak baca entry Julia pagi ni.. rejeki tu Ju.. jgn lupa kengkawan.. belanja lah teh tarik.. muahahahhaha (joking) ;P

    TO QI, tak ada besday party its okay yer sayang.. auntie percaya Umi & Walid mst ada something special for you nanti.. sbb Ummi kan suka buat tanjat2.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki, pandai julia buat sampingan dengan berblog ni, semuanya bermanfaat. Tv rosak lama tu, pasti aman ja kat umahkan, pernah jugak kami tak da tv, lebih erat hubungan anakberanàk heee :) Salam ramadan ampun dan maaf ye :)

    ReplyDelete
  4. Syukur sgt...
    Rezeki bersama..
    Tahniah

    ReplyDelete
  5. banyak jumlahnya tu ju..
    moga bertambah lagi rezeki lepas ni..

    ReplyDelete
  6. rezeki tu ju.. alhamdulillah semoga berpanjangan..

    ReplyDelete
  7. wahh..rezeki ju..
    alhamdulillah..raye sakan la qi nnt..hihi..
    lahaiii xde ke party..hukhuk..
    xpe la..janji qi dpt sronok2 time besday die nnt..dpt gi holiday lg best..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. rezeki julia..
    bestnye tv baru.. nak g raye rumah julia la nanti.. boleh jumpe qaiser ilman..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. rezeki julia..
    bestnye tv baru.. nak g raye rumah julia la nanti.. boleh jumpe qaiser ilman..

    ReplyDelete
  10. Alhmdulillah.. Rezeki akk sekeluarga..

    ReplyDelete
  11. Alhmdulillah.. Rezeki akk sekeluarga..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com