Review: Tudung Raya 2014 by Dalila Hijab Wardrobe | Julia Johari
Booking.com

Review: Tudung Raya 2014 by Dalila Hijab Wardrobe

Lama dah Julia mencari Tudung Raya 2014 online yang terkini, labuh, ringkas dan mudah dipakai. Tapi tahun ini nak cari Hijab yang striking sikit, warna ceria dan lebih feminin nak digayakan pagi raya nanti. Semestinya satu kelainan yang dicari.

Ini contoh pilihan pertama Julia:
Gaya Hijab Halfmoon Hitam dan Striking Peach


Halfmoon Plain
RM15.00 excluding postage

Series, selesa sangat julia pakai, tak panas pun. Cantik pun cantik ada 2 ton warna hitam dan peach striking.

Review Julia terhadap Dalila Hijab Wardrobe
·        Warna Hijab: Ada striking, lembut dan warna pastel, sesuai untuk semua acara.
·        Ukuran: Shawl dan tudung bawal labuh menepati syariat Islam
·        Kualiti: Mudah disimpan sebab tidak mudah renyuk, senang buat travel tak perlu digosok.
·        Ketebalan Hijab: Tidak jarang dan tidak tebal
·        Pilihan Hijab: Banyak pilihan corak dan paten
·        Kesesuaian: Tidak panas, sejuk dipakai
·        Harga: Murah dan mampu milik

Dalam keadaan musim cuaca yang panas, pemilihan hijab perlu bijak, jenis fabrik yang julia pakai ni sangat terletak, tak panas, pastu tepi hujung hijab ni berbentuk bulat nampak cantik dan  mudah dipakai.

Puas hati, murah pun murah. Masa Julia gayakan hijab ini ramai yang tanya, “Beli mana Julia? Cantik yer, mesti mahalkan?”
Jawab Julia, “Eh tak mahal lah kak, murah-murah je, beli online RM15 je satu”

Ini contoh pilihan kedua Julia:
Gaya Hijab Hitam dan Putih (2 ton) by Dalila Hijab Wardrobe
Warna ini sangat menarik sebab boleh digayakan dengan pelbagai jenis busana. Lagi satu kain dia tak payah gosok, pakai je terus sebab susah nak renyuk macam sesetengah hijab kena gosok dulu.
Shawl Dwi Colour
Material: Chiffon
Measurement: 2m x 0.6m
RM15.00 excluding postage

Wajah kepuasan!


Boleh pergi macam-macam event, jimat masa, wang, dan tenaga.


Ini dia 2 hijab dari Dalila Hijab Wardrobe
2 helai ini RM30 exc postage
Puas hati kan tengok?

Nak buat pilihan lain macam tudung bawal beraneka corak dan shawl boleh rujuk detail di bawah ini. Sekarang Dalila Hijab Wardrobe tengah buat promosi diskaun murah2 sempena Raya 2014 yang bakal tiba. Jom beli. Dijamin puas hati!!!

HOW TO ORDER : 



Instagram : dalila_hijabwardrobe

SMS/Whatsapp : 013-3564454

Email us at: dalila_5650@yahoo.com

15 comments:

  1. Cantik la julia pakai macam nie..berseri2.. harga pun murah la.. nanti sat nak p terjah tengok kot2 ada yg berkenan..=D

    ReplyDelete
  2. harga terbaik.. lama x pkai tudung lilit2 ni.. aeera tak kasi can.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. cantik sgt .. murah pun murah...

    ReplyDelete
  4. Cantik la ju..berkenan plak tgk

    ReplyDelete
  5. Wooowwww..murah betoii..dan berbaloi kot...mang suka halfmoon..senang pakai

    ReplyDelete
  6. cantik julia pakai tdudung ini :)

    ReplyDelete
  7. yang penting murah dan selesakan sis

    ReplyDelete
  8. suka la tudung ni..SA tengah cari tudung yang sesuai ngan muka SA ni...orang ckp tudung Syria je ok...hurm....

    ReplyDelete
  9. cantik sis, harga pun berbaloi kan, kira untung la ni :)

    http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-ramadhan-2014-di-perantauan.html

    ReplyDelete
  10. cantik tu...dah follow IG dia =)
    Terbaiklah Julia =)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com