Resepi Kuih Raya 2014 | Julia Johari
Booking.com

Resepi Kuih Raya 2014


Menjelang Raya 2014 ini, ramai yang nak cari resepi kuih raya terkini bukan?
Julia pun sama, sambil-sambil google terjumpa pula page ini, sangat menarik!

Jom Click SINI: 101 Resepi Kuih Raya 2014

Bestyer ada ebook macam ini, mudah betul kerja kita, yelah takkan setiap kali nak goggle resepi dalam internet kan, banyak buang masa sebab kita nak kena semak satu-satu page sampai puas hati, tapi dengan adanya e-book 101 Resepi Kuih Raya 2014 sudah memudahkan kerja-kerja kita nak hasilkan kuih raya cepat dan tangkas.

Harga Asal 
RM27

Harga Promosi
RM20 sahaja

Murah sangat-sangat, jom tambah koleksi buku resepi kita nak, murah pun murah. Yeyyy!
Selamat buat kuih raya ye kawan-kawan, dah boleh buat stok dah kt rumah awal-awal senang, nanti nak dekat raya boleh bagi cookies hasil dari air tangan kita, pasti lagi terharu atok dan nenek di kampung.

Nak Beli CLICK SINI: 101 Resepi Kuih Raya 2014

8 comments:

  1. tahun ni xdpt nk wat kot..klu wat pun tart nenas sejenis je..tu pun klu rajin n termampu nk buat..hikhik..tq sharing ju..wat byk2 yer nnt kite dtg raye.. ;)))

    ReplyDelete
  2. Lebih suka beli jer julia.. xdan nak buat..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Dah byk dah buku resepi. Tp buatnya tak jugak.

    ReplyDelete
  4. Ju.. buat lah banyak2 ek.. nanti boleh jual kat kawan2 alam maya.. hehe
    ok nanti I nak click kat link tu.. thx ju.. mana tau boleh buat dua tiga jenis cookies utk tahun ni :D

    ReplyDelete
  5. yeay.. nak raye rumah julia lagi.. dapat makan dari air tangan julia..

    ReplyDelete
  6. Bestnya klau dpt buat kuih raya.. Sy thun ni xdpt nk buat...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com