Nuffnang: Tiga BE Masuk Lagi | Julia Johari
Booking.com

Nuffnang: Tiga BE Masuk Lagi

Alhamdulilah, berkat sejak tukar dot com kot rezeki dari click Nuffnang dah tak segan silu kreditkan BE berturut-turut....syukur ya Allah, lagi kuat nak buat entry-entry menarik setiap hari (weekdays only). Korang dah cek ke Nuffnang, pi cek sekarang ntah2 lg mashuk dari julia punya kehkehkeh

Haa berderet-deret rezeki masuk semalam 7 Julai, BE stadium tu dari bulan lepas, baru perasan hari ini sedang jayanya menari-nari...


# 3 BE masyuk!
Stadium Astro World Cup
Tesco Delivery Lab 

Nuffnang sila beri 4 BE ni menari-nari lama sikit ye, nak kumpul duit raya hehehhe nak belanja husband dan anak melancong...hahhahaha Australia boleh ke? 
hahhahahha angan-angan! :p

Korang! Rajin pagi ni pi belek la graf rekod semalam...amboii semua pakat dok cari resepi...semua cerita ayam je korang click ek, patutla dari dulu sampai sekarang jadi popular post je, kena kuat semangat ni up resepi berkenaan ayam, nampak sangat orang malaysia suka makan ayam waktu berbuka hehehhe

Nanti julia update resepi ringkas2 ye, yang susah2 ye resepi pasti korang malas nak buat untuk berbuka kan, sebab remeh nak cari bahan, julia jenis suka resepi yang mudah dapat kt kedai mamak je, senang, murah pun murah hehehe...nanti eh kita karang time mood best, sat lagi nak update Part 11 Sabah weh...haaaaaaa jgn lupa nak baca heheheh

14 comments:

  1. bnyak tue..
    bulan puasa mmg untung buat entry resipi.
    ramai yg rajin masak bulan puasa nie.

    ReplyDelete
  2. wah untungnya.semoga dimurahkan rezeki
    baru follow sini
    arzmoha.com

    ReplyDelete
  3. Wah berderet2 CPUV.. tahniah..rezeki jue.. boleh buat shopping utk raya nanti..=D

    ReplyDelete
  4. Wah berderet2 CPUV.. tahniah..rezeki jue.. boleh buat shopping utk raya nanti..=D

    ReplyDelete
  5. Asslmkm sis.. Tahniah.. Seronoknya CPUV berderet..

    ReplyDelete
  6. Asslmkm sis.. Tahniah.. Seronoknya CPUV berderet..

    ReplyDelete
  7. wahh..murah rezeki..tahniah jue..

    ReplyDelete
  8. ala.. fifi ade 2 je yang tengah menari2 ni.. kene usehe lagi ni!~

    ReplyDelete
  9. ida pun dpt semalam kakk. hehehhee.. agaknya sbb orang cari resepii kott kekkee.. keep it up kak!

    ReplyDelete
  10. rezeki tue. fyna tinggal 1 je. ^_^

    ReplyDelete
  11. Tahniah....SA semua dah settle dah...dah credit....yang baru xde pun

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com