Jom TruDtox Sepanjang Bulan Ramadan | Julia Johari
Booking.com

Jom TruDtox Sepanjang Bulan Ramadan

TruDtox
Purify Your Body
Korang pernah tak rasa badan macam tak bermaya, rasa lesu, rasa perut kembung, rasa macam alahai kenapa lah penat sangat seharian walaupun sudah ambil bermacam-macam suplimen? Tapi badan masih rasa macam ada beban di belakang?

Itu tandanya badan korang mesti ada masalah, sama ada masalah berat badan mahupun badan penuh dengan bahan-bahan yang tak sepatutnya ada dalam badan.
Caranya dengan Detox...tapi nak Detox dengan cara apa supaya badan tak terkejut, tidak buang air mengejut dan cirit berpanjangan...caranya dengan TruDtox.
Taraaaaaaaa....

Sebab apa Julia cakap TruDtox?
Produk ini berasal dari Swiss dapat buang segala toksin didalam badan secara natural dan perlahan-lahan tanpa julia sedari, sungguh, selama ini julia pernah gak try produk kampung, tapi badan jenis tak tahan, kepala peninglah, perut memulaslah, tapi dengan TruDtox macam minum tea herba yang tak rasa apa-apa, macam minum air kosong kelat sikit jek. 

Dalam pek ini terdiri daripada natural herba, flora and tea, sangat mesra alam, tiada bahan-bahan yang memudaratkan. 

Inilah rupa satu sachet tea TruDtox. Besar dan berat kandungannya, bau dia harum!

Bagi julia yang suka amalkan minum air kosong 2-3 liter sehari, so julia masukkan 1 sachet ini masa sahur dalam air suam. Biarkan ia meresap dalam air suam selama 20-30 minit.

Jom click video julia rakam ini, bagaimana TruDtox ini menjalankan tugasnya. Memang cepat ia meresap jauh ke dalam air.


Inilah hasilnya selama 10 minit, ini 2 liter air suam tau, so bila minum perlahan-lahan julia rasa macam minum air suam kosong, tak rasa pahit pun, kelat sikit je.

Seminggu 3x julia amalkan sepanjang bulan puasa, hasilnya perut julia rasa kurang kembung, badan rasa segar dari dulu, dulunya julia rasa malas nak buat kerja secara banyak sebab rasa cepat penat kini terasa perbezaan yang ketara sebab julia boleh buat kerja banyak dalam satu-satu masa. 

Haaaa, lagi best kesan TruDtox ke atas julia seminggu bulan Ramadan:
Hari Pertama Isnin: Buang air kecil kerap, air besar kerap tapi tak sakit perut langsung, macam pi bilik air biasa je.
Hari Kedua Rabu: Buang air kecil kerap, air besar kerap, rasa lawas, tak sakit perut langsung, mudah dibuang tanpa perlu duduk lama dalam bilik air.
Hari Ketiga Sabtu: Rasa perut kurang kembung, sebelum ini sangat kembung rasa sebu je, badan pun cepat berpeluh. Rasa macam semangat heheh.

Hari ini pun julia sambung minum waktu sahur....alahaiii best yer detox!
Click gambar supaya boleh baca jelas.
Julia suggestkan korang yang nak detox better pilih produk ini sebab ia detox secara perlahan-lahan, manja betul. Tapi kesannya kita leh rasa 2-3 kali dalam seminggu lepas mencuba. Yang penting harganya, murah!

Boleh didapati di semua rangkaian farmasi seluruh Malaysia. 
Caring, Watsons, Guardian, Alpha, Alpro,
Healthlane, Vitacare

 Boleh layari 2 website TruDtox: 

9 comments:

  1. org peknen bole amik ke ju?
    aduhaiii..bdn ni rs byk sgttt angin..tu agaknye yg buat pening2..mabuk2 ni..bln pose ni lg la..ptg2 melepek je..xlarat sgtt..tp alhamdulillah sgt setakat ni bole pose penuh lg..

    ReplyDelete
  2. ehh kak ju letak 1sachet dalam botol air besar tu? jdik tak pekat lah ehh. ida letak satu cawan je. perghh pekat giler! hahahhaha

    ReplyDelete
  3. perghhh..... siap ada video siot...tapi memang puas hati laa - ringan je badan kan...

    ReplyDelete
  4. eida cakap boleh flat perut.. fifi nak try jugak la.. flat perut buncit ku nanti.. hahaha.. nak g cari kat watson!~

    ReplyDelete
  5. jalan2 blogwalking dr segmen Senarai URL Blog #6 Mialiana ... n dah follow sini :D

    ReplyDelete
  6. lyza pun suka buh dalam bekas air besar, buat minum sikit sikit, supaya kurang rasa kelat tu... :)

    ReplyDelete
  7. Mcm menarik la jue...mcm cuba jer..mana tahu boleh slim ke.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Memang sedap teh niiiii... terbaik dari ladang.. rasa ringan je badan lepas minum air ni.. for sure akan melawas.. bersiap sedia la.. hehehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com