Review: Tilam Kekabu Cantik hanya di KekabuOnlineDotCom | Julia Johari
Booking.com

Review: Tilam Kekabu Cantik hanya di KekabuOnlineDotCom

Save The Date
| EXPO JUN 2014 |
[Series sangat murah....lagi murah dari julia beli awal hari itu]
Jangan lepaskan peluang keemasan menyertai expo Open Space Setia City Mall Shah Alam untuk melihat sendiri, merasai sendiri dan membuat pembelian set Tilam Kekabu yang super duper cantik di expo berkenaan ya. Jangan lupa save the date dalam hand phone set reminder tauu jom jom! :)

*************************************
Julia REVIEW:
Sebelum:
Sebenarnya sudah lama julia mencari tilam kekabu yang empuk untuk Qaiser ilman baring dan tidur lena sebab tilam yang sedia ada di rumah itu buat Qi tidur rasa tak lena, cepat berpeluh, pelik tau. Mungkin tilam lama itu rasa panas sebab bila tengok kandungan material tilam campuran poliester dan seangkatan dengannya.
Masalahnya ada ke tidak tilam kekabu dijual dekat KL ini?
Susah kot nak cari kan...kalau dekat kampung-kampung nenek kita sure banyak jual....tapi duk bandar KL ni yang susah sikit hmmmmm...
 Itu persoalan yang kerap timbul...bukan nak cakap tilam kekabu dan bantal kekabu sangat selesa nak tidur, masa kita kecil-kecil kan mesti pernah tidur tilam kekabu kan, best sangat, tidur lena dan tak panas.
Cari punya cari dalam online haaaaaaaa jumpa dalam instagram & FB clickKekabuOnlineDotCom 
Cantiknyaaaaaaaaaa!!!!!!Serius suka betul tengok corak meriah dan warna macam-macam dalam instagram KekabuOnlineDotCom

Berita Harian 28 April 2014
Rupa-rupanya bila julia belek-belek gambar lepas,  KekabuOnlineDotCom pernah masuk surat khabar tau....
wauuu hebatlah!!!

Tahniah!Ini lagi membuatkan julia rasa membuak-buak nak memiliki satu set tilam kekabu empuk buat Qi...yeyyyyyyy!

Menarik betul warna dan corak terbaru tilam kekabu ni wehhh....rambang mata nak pilih kan hehhee...tengoklah berlambak-lambak barangan pos tilam kekabu...setinggi gunung...memang ramai rupanya customer yang berpuas hati dengan perkhidmatan KekabuOnlineDotCom

Julia REVIEW:
Selepas:
Yeyyy! Sudah sampai set tilam dari KekabuOnlineDotCom
Cepat tau delivery dia, selamat sampai ke office julia.
Best sebab besar tau...besarnya sebesar belakang but kereta V6 hehhehe...besar kan...tak sabar nak surprise Qi kt umah yeyy!


Review Julia tentang Tilam Kekabu yang dibeli:
  •      Kain cotton berkualiti dan tebal
  •    Kekabu penuh padat dalam sarung kain (selesa)
  •    Material jenis kain cadar dan tebal
  •    Warna sangat menarik perhatian anak-anak
  •    Banyak pilihan jenis tilam kekabu dari segi corak dan warna

Tadaaaaa....
Anak saya sukakannya...sungguh!
Suka betul Qaiser Ilman duduk dan baring-baring atas tilam kekabu baru ni tau...tengoklah wajah keriangan dan keceriaan Qi...sampai kereta mainan kesayangan dia pun letak bersama atas tilam kekabu hehehe

Puas hati bila tengok anak riang macam ini....apa korang rasa?
Rasa macam nak baring sekali kan tidur hehehe

Review Nursing Pillow (NP):
Julia ada tempah nursing pillow sekali untuk memudahkan penyusuan bayi, empuk betul nursing pillow dari KekabuOnlineDotCom
Nampak tak ruangan bulatan tengah itu, cara pakainya masukkan di pinggang semasa menyusukan baby semasa duduk.
Selesa sangat okey, adik ipar julia dah cuba, memang berbaloi beli, pelaburan terbaik utk anak akan datang :D

Amboiiiiiii!
Qi kemain duduk posing atas nursing pillow, hehhe selain itu ia boleh dijadikan bantal peluk utk anak-anak atau tidur rehat2 macam Qi ni sambil tengok TV...so 2 in 1 kan...


Harga murah dan mampu milik
Nak beli? 
 Pilih 2 senarai yang dilampirkan ya.



Jom follow, add atau wassup sekarang di:

Intagram: kekabuonlinedotcom
FB: KekabuOnlineDotCom (click)
Wassup Only: 016-8470710

*Jangan lepaskan peluang pi terjah expo minggu ini, harga semasa expo jauh lebih murah berbanding harga asal, tak percaya? 
Cuba bandingkan harga asal bawah ini dengan harga expo di atas, murah kan? KekabuOnlineDotCom nyata lebih murah berbanding dari sumber-sumber online yang lain julia survey!
Yeyyy jom pi expo sabtu dan ahad ni 14 dan 15 Jun 2014, ingat tau!

11 comments:

  1. sabtu ni in sha Allah ade area sana..tapi danish dh ade 1..tp nk tgk jgk kain tilam tu cmane..klu ok, trs sambar je..bole pakai utk adik baby.. ;D

    ReplyDelete
  2. akk pun beli tilam kekabu jugak utk aish..sedap tidur tau

    ReplyDelete
  3. betul Julia.. skrg ni mmg susah nak carik bantal kekabu.. even kat hotel pn mmg tak pakai jenis kekabu..
    price agak reasonable..

    ReplyDelete
  4. wah..gebu nampak tilam ni yer..

    ReplyDelete
  5. Susah nak dpt tilam/bantal kekabu sekarang kan. Kakak suka sebab tak panas bantal kekabu ni kan Julia..

    ReplyDelete
  6. Oh baru tahu apa itu tilam kekabu hahahaha :D - nasib ada orang sudi share hehehe :D

    ReplyDelete
  7. ufairah pon pakai tilam kekabu.. tapikan julia.. fifi minat betul dengan nursing pillow tu.. mesti lembut..

    ReplyDelete
  8. blm pernah cuba tapi abg kata mmg lembut lah ... teringat pokok kekabu masa kecik dulu .

    ReplyDelete
  9. Tilam kekabu memang the best! Apatah lagi bantal kekabu. Tudia anak akk, sukanyaa dia dapat tilam kekabu tu. Hehehehee

    ReplyDelete
  10. SA pun suka tilam kekabu la...susah nak cari sekarang ni...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com