Review: Telekung Kanak-Kanak Comel | Julia Johari
Booking.com

Review: Telekung Kanak-Kanak Comel

Telekung Dewasa biasa kita dengarkan?
Trend terkini bermacam-macam warna untuk telekung dewasa.

Tetapi adakah anda pernah lihat telekung cantik dan comel untuk kanak-kanak?
Belum pernah?
Pernah Tengok?
Tapi Tiada Pilihan Warna dan Corak Pilihan untuk anak tercinta, adik-beradik kecil mahupun anak2 saudara.

Ini dia julia nak review keunikan


Cantik sangat kan?
Serius!
Pertama kali tengok jatuh hati!!!!!!!! J
Macam hand beg tecik hihi kerlasssss!

******************************

Julia nak review kepuasan tatkala menerima parcel dari online shope AlysaPunye

v  Warna : Sangat menarik perhatian si cilik untuk bersolat
v   Corak: Menarik dan banyak pilihan warna
v  Mudah/Tidak: Sangat mudah untuk di lipat dan disimpan semula kerana beg adalah berbentuk sejadah 2in1
v  Kain: Kain kapas dan tidak panas serta tidak berpeluh
v  Bintang: 5 bintang julia beri sebab sangat cantik dan unik sekali sesuai untuk dihadiahkan kepada si cilik anda
Ini muka belakang beg telekung ada rama-rama 

Cara nak bukak nampakkan macam ini, sangat mudah dan praktikal.


Tadaaaa....ini lah keseluruhan yang berada di dalam beg telekung kanak-kanak, menarik kan?


Beg bertukar menjadi sejadah...


Ini bahagian dalamnya...so nak pupuk minat anak2 bersolat boleh gunakan sejadah berwarna seperti di atas.


Telekung cantik kanak-kanak ini ada getah tau, so memudahkan anak-anak perempuan nak pakai.

Hasil review julia terhadap kain telekung cantik ini memang lawala...tengok kain kapasnya, unik!


20 customer pertama booking akan dapat FREE GIFT:
v  Sampul raya
v  1 x Tudung bawal
v  Fridge magnet Alysa Punye
Cepat-cepat booking ya...jangan lambat nanti melepas free gift!!!!! Yeahhh!

Menarik bukan?
Teringin nak beli?
RM65 harga asal sebelum postage (X)

RM65 sahaja (√ )
include postage bila sebut juliajohari.com semasa booking online tawww cepattt!

Available saiz telekung kanak-kanak:
S : untuk 1-3 tahun
M : untuk 3-6 tahun
L : untuk 6-8 tahun

Pilihan Warna:
- pink
- light pink

- blue
- purple


Pengumuman: 
21 – 22 Jun 2014
Expo Jom Gempak! Puncak Alam
Booth Alysa Punye No 34
Kalau nak tengok direct boleh terjah expo berkenaan dan cari 
Booth Alysa Punye ya. Selamat bershooping.

Ini alamatnya exponya...save the date esok dan lusa tau hehhe jommmmm!
Tunggu apa lagi jom booking online jom!
Boleh contact:

Instagram: alysapunye
Whatsup / SMS : 019-520 5540

7 comments:

  1. alalala comelnya...
    tgk quality pun elok.. kaler pun menarik2.. tp sayang size Khairine tak ada.. nasib baik dah belikan telekung lycra haritu untuk dia masa kat bandung.. :D

    ReplyDelete
  2. Comel la...kaler pun cantik kan..SA baru beli untuk Dania telekung Lycra..kaler purple jgk...

    ReplyDelete
  3. cantik... pupuk anak-anak nk solat...

    ReplyDelete
  4. alolololo..cutenye lahaiii..
    dapat gegurl best ni..comei..boleh beli 1..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com