Review: KUFI ART by Ekin Jamal | Julia Johari
Booking.com

Review: KUFI ART by Ekin Jamal

Menjelang Ramadan dan Raya 2014 yang bakal tiba, mari kita deco rumah cinta hati kita dengan deco KUFI ART dari Ekin Jamal.

Pasti rumah anda nampak menarik dengan adanya hiasan kaligrafi KUFI ART yang tergantung indah di dinding rumah.

Untuk pengetahuan anda, sekarang KUFI ART by Ekin Jamal
tengah promosi hebat!
Murah! Murah! Murah!

Sebenarnya ramai yang tanya, apa itu KUFI ART?
“Kufi Art adalah cabang kaligrafi Islam dan keindahannya ternyata mampu menarik minat orang ramai untuk  memiliki, mempelajari, mengetahui ciri-ciri terkandung dalam seni khat yang dikenali  sebagai khat kufi.”

Inilah Julia nak tunjukkan hasil KUFI ART dari Ekin Jamal, tampak sangat ekslusif dan sangat menarik perhatian untuk sesiapa melihatnya.

KUFI ART
“QAISER ILMAN”


Puas hati bila lihat nama anak di KUFI ART kan dan dibingkaikan sebegini cantik, Alhamdulilah.

Ini adalah parcel KUFI ART dari EKIN JAMAL
Dijamin produk yang sampai kepada anda dalam keadaan baik sebab ada sticker “FRAGILE”

Bila buka parcel, frame KUFI ART ini indah sangat, dibaluti dengan bubble form agar tidak pecah atau “crack” semasa pengeposan POS LAJU.


6 Hasil Review Julia tentang KUFI ART by Ekin Jamal

  • Frame – Berkualiti, cantik dan kukuh
  • Warna – Menyerlah dan sangat cantik
  • Size – Boleh pilih saiz yang dikehendaki A4 hingga A1 dalam promo
  • Pengendalian – Mudah digantung kerana di belakangnya ada tempat sangkut frame.
  • Tulisan KUFI ART – Sangat jelas, anda perlu beri sesuatu nama di dalam bahasa JAWI semasa tempahan.
  • Tempahan – Senang berurusan dengan Ekin Jamal sebab penghasilan produk KUFI ART sangat cepat dan dijamin puas hati.



Belakang frame KUFI ART ada dua label by EKIN JAMAL,
Cantikkan frame yang dimodenkan. 

Pasti anda rasa tidak sabar nak memilikinya jua kan...sekejap lagi julia bagi detail tempahan.
  
Inilah dia name kad Ekin Jamal,
Senang next time nanti boleh contact beliau nak buat tempahan KUFI nanti yeah!


Tempahan untuk seni KUFI ART merangkumi keperluan hadiah majlis perkahwinan, kelahiran, perpisahan, rumah baru, hari jadi, bersara, logo perniagaan dan sebagainya. 

Jangan tunggu lama-lama ye, sekarang EKIN JAMAL sudah buka PROMOSI HARI RAYA #kufibyekinjamal 
[24 Jun 2014 – 6 Julai 2014]
Kesemua harga sebelum less RM5...kalau tempah banyak-banyak lagi diskaun banyak, bestkan. Nak tahu lebih lanjut click SINI. 


A4 Size

BEFORE: RM60
PROMO: RM55 √ 
[Harga bergantung ikut saiz frame A4 hingga A1]
[Harga produk tidak termasuk kos penghantaran]


HOW TO ORDER : 



Email us at: ekinrazman@gmail.com

SMS/Whatsapp : 017-7656925

Tempah sekarang!!!!!!!!
Jangan lepaskan peluang keemasan untuk menghias sudut ruang rumah anda dengan tulisan KUFI ART yang cantik dengan promo raya murah sangat ini.
Berbaloi-baloiiiiiii anda memilikinya....

Jom Tempah KUFI ART by EKIN JAMAL J

11 comments:

  1. Farah pn pernah tempah kat ekin..Tp belum berkesempatan nak review lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. menarik..dh terjah blog ekin..hasil kerja ekin mmg cantik..kombinasi kaler pun ngamm..berbaloi la wat hiasan kt umah sempena raya thn ni..

    ReplyDelete
  3. NAKKKKK!! Wah..cantiknyee!!
    Insya Allah nanti nak tempah jugak laa =)

    ReplyDelete
  4. cantiknya suka kaler2 ayat kufi tu..comel & murah.. ;))

    ReplyDelete
  5. huhu ta pandai baca sgt tulisan caligrafi huhu...tapi mmg cantik... =) salamramadhankareem =))

    ReplyDelete
  6. cantiknye.. kalau buat zikir ke.. doa ke.. pon best kn.. nk g usha web ekin ni.. ok bai.. hihi..

    ReplyDelete
  7. cantiknya,, untunglah orang yang kreatif ni kan,, boleh buat duit :D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com