Review: Keunikan Perfume by Pretty Scentses | Julia Johari
Booking.com

Review: Keunikan Perfume by Pretty Scentses

Perfume adalah merupakan salah satu daya penarik bagi wanita mahupun lelaki. Begitu juga dengan julia sendiri suka menitikberatkan bau-bauan perfume yang ceria dan harum untuk aktiviti seharian.

Tapi tahukah anda!
Pernah terfikir tak perfume anda yang sedia ada sebenarnya original atau tak?
Dalam minda anda sudah set kalau beli perfume online sah-sah
·        Botol perfume besar sangat;
·        Tidak boleh test bau, kena beli besar terus;
·        Terhad sangat pilihan tidak menyeluruh; dsb.

Kali ini julia nak review keunikan keluaran produk dari US dan Europe


Cuba lihat ini!
Kecil dan comel perfume original BVLGARI ni kan, hanya sebesar ini sahaja.
Comelllllll sungguh la tak tipu! J

Jom kita lihat parcel dan bungkusan perfume yang julia tempah dari Pretty Scentses
Wah! Menariknya pakaging perfume by Pretty Scentses
Ada reben-reben dan name kad lagi tau...cantik betul, tak sabar nak bukak hehehe

Kemas sangat bungkusan perfume ini.
Jom buka J

Tadaaaaaaa....oh my god!
Series rasa macam nak fengsan tengok
Perfume BVLGARI by Pretty Scentses
BVLGARI Omnia 5ml [click link]
RM29 exclude postage
&
Pocket Bac Bath & Body Works Fresh Lavender (US) [click link]
RM12 exclude postage

 Perfume yg sangat comel dan cute...bau dia memang wangi...
BVLGARI kannn...my 1st choice! 
Pocket Bac Bath & Body Works Fresh Lavender itu sangat wangi best betul pakai.

Jom baca hasil review julia tentang keunikan perfume ini berbanding perfume-perfume online lain.

6 Review Julia Terhadap Perfume Pretty Scentses
Warna dan bentuk – Menarik, cantik dan elegan bentuk perfume
Pilihan – Banyak pilihan brand-brand terkenal
Bauan – Original dan tahan lama bau perfume
Pengendalian – Mudah dibawa travel
Saiz – Kecil dan sangat cute
Harga - Sangat murah
Cute sangat casing perfume BVLGARI ni wehh
Sebenarnya bukan brand ini sahaja, berlambak2 lagi jenama best-best dalam Album Miniatures dari Pretty Scentses

Ini kandungan yang terdapat dalam pilihan julia
BVLGARI...aummmmmmm!

Kerlassssssss ko julia review perfume comel dan cute dari
Mmmuahhhhh!!!!!!!!
I likeeee it very much aummmmm hahahha

Bagi julia perfume ini sangat sesuai untuk travel, koleksi peribadi, barang hantaran perkahwinan, hadiah birthday atau party gift.
Anda boleh beli perfume kecil ini dulu untuk test baunya, tak rugi pun tau sebab ia memang ORIGINAL.

100% ORIGINAL MINIATURE PERFUMES
RM29 exclude postage

HOW TO ORDER : 
OR
Fill up the order form here: http://prettyscentses.blogspot.com/ 
OR
Instagram: pretty_scentses
OR
Email: pretty.scentses@yahoo.com 
OR
SMS/Whatsapp : 0133119641 OR 0125346258


Buy more than 3, you will get FREE POSTAGE.

Murahkan? 
Tersangat murah perfume di pasaran online sekarang!!!!
Jom tambah koleksi perfume jommmm!

Semua barang-barang dalam Pretty Scentses originate dari US dan Europe
"Julia ternampak set hadiah lelaki ini dalam album lain FB Pretty Scentses weh...cantik yang amat RM49 huwaaaaa sesuai kan nak bagi hadiah besday kt bapa atau suami/boyfriend hihihi fitammmmm jap hehehe" 

14 comments:

  1. Cute dan murah sgt2....hurmm...nanti SA terjah ye...

    ReplyDelete
  2. helokkkk.. sesuai untuk travel.. even kalau nak pi opis pun boleh selit dlm handbag je kalau terlupa nak pakai perfume dari rumah...

    ReplyDelete
  3. omei! senang dibawa.bagus2.hehe

    ReplyDelete
  4. saiznya mudah nak masuk handbeg jenis comel mcm handbeg sis ...

    ReplyDelete
  5. Wah..menarik nih. Rasa nk beli tp tataw bau apa yg best.. Sbb tak biasa pakai perfume. Huhu. Takper.. Nnti nk gi usha perfume apa lg yg ada..

    ReplyDelete
  6. comeinye..
    ok jgk..sng nk letak dlm handbag..sng utk travel jgk..bgs ni..tq ju..gud review..thumbs up!

    ReplyDelete
  7. Comel je bekasnya..bvlgari memang wangi.akak pun guna..tapi botol besar lmbt nk habis..

    ReplyDelete
  8. menariknye.. cantiknye.. sukenye.. nak jugak!~

    ReplyDelete
  9. Farah pernah pakai Bvlgari Omnia color purple.. mmg wangi jue.. tak betul la bagus jugak beli botol2 kecik mcm nie.. senang nak selit dalam handbag...=D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com