Nuffnang : 2 BE masuk lagi | Julia Johari
Booking.com

Nuffnang : 2 BE masuk lagi

Tanjat taww titew 
Pagi-pagi memang rutin cek click sini Mr. Nuffnang ni sihat ke tak?
Amboiii memang kemain sihat walafiat..
2 BE (CPUV) mashukk sekali gus
18 Jun dan 19 Jun 2014

Nampak kan list kat bawah tuh...yang 2 BE kt atas tu julia dah cerita pada entry yang lepas...mesti sesiapa yang terbaca masih ingat kan...



Syukran Alhamdulilah...
Rezeki menjelang Ramadhan...insyaAllah 10% daripada hasil walaupun tak banyak nak cash out hujung tahun nanti nak salurkan hasil kepada anak-anak tahfiz, nak buat bacaan doa selamat untuk bisnes suami ku dan seluruh keluarga ku...halal tau duit hasil NUFFNANG sebab mereka menawarkan iklan ke dalam blog masing-masing....so kita bukan duduk sahaja, tapi sebahagian team daripada mereka...

Bulgogi Brothers Korean [Click] 
Korang...sila click Bulgogi Brothers Korean tu laju2 tau...sebab Abg Beuatifulnara ada tunjukkan satu tempat makanan yang best bagi pengemar2 korean food...yang penting ia halal tau....terkenan habis dekat Burger Kimchi super duper best tu tau...huwaaaaaaa Abg Nara....please belanja saya hehhehe :p

Invest Smart Campaign [Click]
Page invest smart campaign ni sangat menarik sbb boleh belajar planning duit kita melalui apps yg boleh download dalam hp...wahhh kerlasssss tau, so click lelaju yer link atas tu

Sila On Going lama-lama taw... :)

BE mana lagi nak buat tanjat2 di persilakan hikhikhik
Korang pi lah cek BE ntah2 berderet2 mashuk...kita dapat sikit pun dah syukur sangat...amin

10 comments:

  1. Banyak tu ju! Yt dpt 2 je. Heee. Ikea tu dah sebulan menari. Hee.

    ReplyDelete
  2. Wah...good...work hard lg moga byk dpt iklan..SA pun dh ada 4 iklan yg tgh menari2...

    ReplyDelete
  3. masyukkkkk.. alhamdulillah rejeki tu Ju.. nanti kalau dah redeem jgn lupa belanja I naan cheese tau :p

    ReplyDelete
  4. wahhh..banyakkk tu ju..rejeki..rejeki..tahniah yer..

    ReplyDelete
  5. Tahniah..rezeki..meh nak klik2 sikit..=D

    ReplyDelete
  6. Tahniah julia
    Bw :) salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com